- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszlenyek
tag
válasz
BloodRay #1976 üzenetére
Nem vagy egyedül ezzel a stabilitás dologgal. Nekem 7 hónap pont elég volt az iOS-ből. A beállítások nem egyszer fagyott le nekem. A billentyűzet többször is nem töltött be amikor gépelni akartam a különböző messenger füleken, azt meg hagyjuk is, hogy a billentyűzeten semmit sem lehet állítani.
Az elmúlt 2 update óta nem képesek kijavítani, hogy a screenshot minden második alkalommal jelenik csak meg szerkesztő nézetben, de elmenti az elsőt is.
A face id botrány szar, nem tudom, hogy csak azért mert szemüveges vagyok, de rengetegszer nem oldd fel.
A wifi hotspot rengetegszer disconnectelt és elvileg az lenne az egyik megoldás, hogy resetelem a hálózati beállítások (micsoda stabilítás és minőség).
Az meg hogy utazáskor, ha elmegy a mobilnetem, akkor össze vissza kell kapcsolgatnom, hogy visszajöjjön.
A tárcsázó moslék módon kezeli a dual simet és hiába állítom be, hogy melyik legyen a main sim, ha a másikról hívnak egyből arról hívja vissza.
Az üzemidő nekem egy perccel sem több, mint a céges Galaxy A72-n volt, ugyan azzal a felhasználási móddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest