- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
2200 - 2101
3543 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Az is nagy szo samunal hogy egyaltalan megvegye valaki
. -
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
Régen én is így voltam vele. Évente sőt volt, hogy pár hónap alatt több telefon fordult meg nálam a felsőkategóriából, mint másnál 3 év alatt.
De mára olyan lassú lett a fejlődés, hogy max akkor cserélek, ha konkrétan márkát vagy rendszert váltok. Néha elkap a ficsőr láz és akkor rá kattanok a kamerára vagy valami f. ságra aztán rájövők, hogy semmi értelme és még melegen megy a kukába.
De biztos, hogy az Apple cuccokat még mindig jobb árban tudod eladni, mint mondjuk egy Samsungot.
A Samsung s21Fe-t lejárt garanciával minimális szépség hibával fél áron adtam, mint ahogy vettem. A galaxy watch 5 pro LTE-t is. Míg egy 2021-es SE-t most 85ben vettem igaz 0 perces hibátlan állapotban és 100-as akksival. -
Gubu0101
veterán
Latom parat eladtal
nepperkedsz?
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V… -
Szabi®
veterán
Én tiszteletben tartom, hogy valaki még nem látott olyan embert, aki megvett valamit, és csak önfeledten használta.
Írtam fentebb, ha neked a +3% akku megéri, meg az évente picit több antutu pont a cserét, szíved joga, de azért ezt ne nevezzük már egy "jó formulának".
Nem 2012-öt írunk, amikor is még nagyléptékű fejlődések voltak, azért annyit nem ad egy új modell a tavalyihoz képest soha, hogy indokolt legyen a csere, de ezt több apple fancy geeker youtuber is elmondja.
Jó sz@r világ lenne ha ezt mindenki mindennel így csinálná . . . motorokkal, autókkal, hajókkal . . .
Te feltaláltad a telefonok fast fashion trendjét. Még jó hogy nem havonta ad ki az apple új iphone-t . . .
-
Gicz
addikt
Totalisan kifordítod valamiért amit mondok. De mindegy, elengedem. Nem "akarod" érteni. Annyit mondtam, hogy pénzben ugyanott vagy akkor is ha évente cserélsz meg ha kétévente cserélsz. Ha megnézed a használtárat új modell megjelenésekor, ez így igaz is.
Pont annak nincs nagyon értelme mikor valaki azt mondja "megtartom még egy évig mert az új nem tud anynival többet". -
Roland861010
veterán
Én a sima 13PRo-t 1 évesen hir. 329-ért. Gyári független hibátlan állapotban a töltőnél van pár micro karc. 2025-ig garanciális. Ha elviszik-elviszik, ha nem akkor marad, amíg a 15 meg nem jelenik.
Persze 13pro-t is lehet venni már fillérekért de, tudod, mikor venném meg ismeretlen 0-ás emberkétől.
Aki meg igen hát gratulálni tudok csak hozzá. -
s.Oliv3r
őstag
-
Sasi001
őstag
-
Szabi®
veterán
-
koxx
MODERÁTOR
-
Gicz
addikt
-
Szabi®
veterán
Mi az hogy buksz ? Évente te buktatod saját magad, mert nem használatra veszed, eleve nem használsz egy eszközt, amiről a fanok a sok évnyi használatot mantrázzák. Ne vicceljünk már, te magadat gáncsolod.
És mi lenne, ha csak vennél egy iphone-t és évekig használnád ? Hoppá . . .
Én nézem a használt árakat, legalább eladtam vagy 20 iphone-t, tehét tudom hogy már ez sem tartja úgy az árát vastagon, ahogy itt "próbálják" magyarázni.
Te inkább megideologizálod magadnak miért jó az, ha évente 3%-os akksi romlást 150k-val orvosolsz . . . Nesze neked ökolábnyom, meg hosszú használhatóság
#2183 Gubu0101 Ezt írtam . .. Egy két éves flagship modell mindegyik oldalon drasztikus csökkenést szenved el. És az átlag árakról írtam, amik egy 12 Pro esetében 170k. A 13PRO-t még nincs értelme irkálni, mert egy évvel fiatalabb mint egy FOLD 3amivel példálództál, hogy mennyire nem tartja az árát . . .
-
Gubu0101
veterán
Persze.En se ujkent hirdettem,elotte megnezem
kb milyen arban mennek es aztan ahoz kepest mennyit er az amit en szeretnek eladni,allapottol fuggoen.Kb tudom mi az amit adnak erte olyan allapotban amilyen,de lagalabb nem arulok zsakbamacskat es korrektul korbefotozom es leirom mik a hibai,meg ha kell meg keszitek kepeket.A foldot utobb 140 ert hirdettem,hivott egy srac 120 km-rol jott el erte,igy elengedtem egy tizest uzemanyaba,korbenezte,kiprobalta es elvitte.
Ujat sose veszek semmilyen aprohirdetos oldalrol,csak szolgaltato.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V… -
kchris78
veterán
Szerintem szét lehet választani 2 eladó vonalat:
- akik tényleg használták a telefont és használt aksi esetleg kopott ház és - vagy kijelző, ezeket nyilván olcsóbban meg lehet kapni
- akik eladók a HA-n és okosba szerzik az "új" aktiválatlan telefonokat - na ők megkérik az árát (szerintem néha pofátlanul is de ez az én véleményem ), ők azokra vadásznak akik vagy balekok vagy annyira az originálra hajtanak hogy kifizetik a felárat... -
s.Oliv3r
őstag
-
Gubu0101
veterán
Most neztem szet,13 pro max mar van 200 ert.12 pro max 127 ezertol.
Aki nem eladni akarja az nyilvan megkeri az arat.En meg amennyiert viszik annyiert adom el,szerencsere nem vag foldhoz par ezer kieses.Meg nem is csilli villi alapotban adom el,ha kopik kopik.14 pro maxomnak is mar hajszalkarcos a kijelzoje (munkas telefon) majd ha cserelni akarom,akkor amennyit nekem er/ert annyiert adom.Lehet ez is menni fog 200-ert a levesbe,par honap mulva.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V… -
kchris78
veterán
"Hímestojásként vigyázni? Tokban van es nem dobálom, nagyjábol ennyiből áll."
+ képernyővédő üvegEgyetértek, ennyi elég ahhoz hogy teljesen original karcmentes maradjon a készülék, hacsak nem éri egy nagyobb fizikai behatás a telefont. Nekem egy pitaka tok van rajta többször esett márványra aszfaltra és a tok megvédte pedig a vékonyabb fajta van rajta.
-
Gicz
addikt
Legkevésbé sem akarom megmagyarázni, de ha masodik éven is kozel annyit buksz, akkor minek megtartani 2 évig? Ha 300-at buknék évente akkoris megvenném, szal tényleg nem az volt a cél hogy "megmagyarázzam az igazam"
nezzétek meg a haszbált árakat, ugy van kb ahogy leírtam.
Hímestojásként vigyázni? Tokban van es nem dobálom, nagyjábol ennyiből áll. -
Szabi®
veterán
Jó hát kösz, repedt hátlappal . . . Azért normál állapotban dobozában 300~ körül viszik/adják.
Ha van kedved nézd meg egy szintén két éves (a fold3 annyi) 12 Pro mennyiért megy, és mennyibe került nyitáskor. Segítek, 470 ezer, és most 170-ért megy (128gbos).
Belemehetünk mi mennyire tartja az árát, nagyon sokan hamis illúziókba ringatják magukat . . . -
zezso86
csendes tag
Sziasztok!
Azt meg tudja mondani valaki milyen gyors a Flash memóriája a telonak, mondjuk egy UFS 4.0-hoz képest?
-
Gubu0101
veterán
-
kchris78
veterán
-
Gubu0101
veterán
Minden jol mukodott csak a hatlap volt repedt.200k korul mar vannak patent allapotuak.Lofax ara van mar
Nem jobb egyikse.12Pro-t 2 evesen 90ert vittek el ugy,hogy 180-rol indultam es az tenyleg csak hajszalkarcos volt,no meg fuggo meg 80-as akkumlator
Tobbet nem adtak erte.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V… -
icecave
nagyúr
-
sajo13
senior tag
Gyanús, hogy nem eredeti Apple tok, hanem kínai utánzat. Főleg ha az első napokban büdös is volt a tok, mert gagyi festékkel van bevonva.
Sajnos vannak olyan tokok, amik eléggé hasonlítanak az eredetire, a doboza is eredetinek tűnik (Apple szöveg és logó minden ott van ahol lennie kell) Aztán ha alaposan megnézi az ember, csak akkor láthatók az apró különbségek. -
Sasi001
őstag
-
icecave
nagyúr
-
Sasi001
őstag
Mármint MM vagy Apple?
-
Sasi001
őstag
-
icecave
nagyúr
-
Sasi001
őstag
-
icecave
nagyúr
-
Sasi001
őstag
MM vásárlás gyári zöld bőrtok 14pm. Egy hónap után kopik a színe. Reklamálni az MM vagy az Apple-nél lehet szerintetek?
-
Sefneni
őstag
-
Szabi®
veterán
Itt egy konzisztens állandó bukást próbálsz realizálni, mintha az még jó üzlet is lenne . . . Azt meg kihagytad a képletből ha mindig a Pro modellekre váltasz évente ezek a 120-150k tényleg adnak is annyi újdonságot az ELŐZŐ ÉVI PRO modellhez képest vagy nem. Mondjuk ki, nem adnak
Meg értelme sincs sok, mert jó áron akkor tudod eladni a prevgent, ha vigyázol rá, és hímes tojásként bánsz vele, ergo másnak veszel telefont, nem is magadnak, ha meg nem így van, akkor sem jó ez így, mert akkor többet buksz . . . .
Jobb lett volna ha nem próbálod ezt relativizálni, csak leírod, hogy azért váltasz, hogy mindig a legújabb modell legyen . . . Akkor ott még a birtoklási vággyal vonható egy "logikus" párhuzam.#2163 Gubu0101 Azt hogy csináltad ? Nem volt benne kijelző ? Meg azt csak egyszer buktad, a fenti logikával meg évente buksz, akkor az miért jobb ?
-
Gubu0101
veterán
1ev 5 honap alatt 300k-t buktam a z fold 3-on.Igaz nem volt tiptop allapotban,hatlapja volt serult (20k a csere.) 130ba vittek el
Rengeteg penzt buktam mar en is az eves,masfel eves cserekkel
De hat ez van
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V… -
Peti892
csendes tag
Ha esetleg valaki most venne 14 PM-ot, akkor a Media Marktban egész jó áron tud venni hozzá eredeti tokot
https://www.mediamarkt.hu/hu/search.html?campaign=true&searchProfile=onlineshop&catalogId=14101&query=ksz_m0b1l0k0s0r4_4ppl3_t3l3f0nt0k0k-xx1xx2xx3xx4xx5-ft_230529&storeId=103952&searchParams=%2FSearch.ff%3Fquery%3Dksz_m0b1l0k0s0r4_4ppl3_t3l3f0nt0k0k-xx1xx2xx3xx4xx5-ft_230529%26filterTabbedCategory%3Donlineshop%26filtercollection%3Dshop%26filteravailability%3D1%26filterKompatibilis%2Bmodellek%3DiPhone%2B14%2BPro%2BMax%26channel%3Dmmhuhu%26productsPerPage%3D10 -
Gicz
addikt
-
kchris78
veterán
-
Gicz
addikt
"Nem éri meg váltani" kérdéshez példák:
1, opció: a 14-es széria esetén pont csúcson levő dollártól most tekintsünk el a példa kedvéért, mert egyedi eset volt, előtte évekig így működött a model:
Megvetted a 13 promaxot 460-ért a megjelenés napján, egy évesen eladod kb 340-ért, és a megjelenés napján megrendeled a 14 promaxot, vagy az aktuális modellt, kb 460-ért. Így 1 év került 120k-ba. aztán 1 évesen eladod a 14 promaxot kb 340-ért, megjelenés napján megveszed a 15 pomaxot kb 460-ért, így ez az év is 120k. Így ez évente 120k kb, midnegyik éven.
2. opció, megveszed a 13 promaxot 460-ért megjelenéskor, és nem veszel 14 promaxot, hanem megveszed majd a 15 promaxot, viszont akkor a 13-asod már csak 220-at fog érni kb, így 2 év alatt ugyanúgy 240k-ba van az upgrade, hiszen skippeltél egy modellt, és 2 éves már a telód.
1-es és 2-es opció is ugyanannyiba kerül évente, viszont az 1 opcióval mindig az aktuális modelled van, friss akksival, vadi új készülék.
hacsak nem tartja meg az ember ameddig működik, 5-6 évig mondjuk, akkor igazából jobban megéri évente megjelenéskor venni az újat, és eladni a tavalyit.
Ha úgy nézzük, az 1. opcióval havi 10k-ért mindig az akuális modelled van, friss akksival garival. 2. opcióban 2. éven már tavalyi modelled van, nem friss akksival, de az is kb 10k-ba kerül havonta.
-
Roland861010
veterán
Most ha eladnám a 13pro-t, akkor én még 2 év garanciával adnám el. De valahogy nem vonz az eladása sem. Igaz hirdetem, de minek? Akkora szórás van az árában, hogy igazából már apró pénzért is lehet kapni lejárt garanciás hulladékokat.
Nem igazán húzó erő az, ha valami patika - karcmentes - és nem részletre vett vacak. -
kchris78
veterán
igen abszolut kellemes ficsorok, kerdes mindig a "megéri-e". Én most dontottem ugy hogy nem.. Eddig mindig megerte
. De a valtogatasaim csucsidoszakaban 2-300e volt egy vadiuj iphone és akkor még nem volt Pro/Max kategória
. Abszolut privat, de most nem kerult annyiba hogy egy honapot toltsek Olaszo kozepen berlemennyel es kajalassal mint egy iphone en elobbire szavaztam
. -
icecave
nagyúr
Kinek mi a fontos. 13pm-al is tökéletesen elvoltam. Az AOD-ot nagyon szeretem az biztos hiányozna már, évek óta vártam. Dynamic island meg szintén megszokás kérdése. Megtanultam használni, meg hogy milyen szituációban hasznos/spórol időt más megoldáshoz képest. Plusz még csomó funkció jön majd hozzá. Élni lehet ezek nélkül bőven persze, de ilyen alapon minden más feature nélkül is lehet.
-
kchris78
veterán
A tartos teszten a szifonon meltatjak hogy mennyire megerte valtani ha jol emlekszem. En is buszke vagyok hogy nem valtottam, 15PM kerdes lesz de 3 ev garival vettem, van meg 1 ev es meg mindig 1 ev garival tudom eladni.
-
pepetech
őstag
Nálunk is ugyan ez a helyzet. Feleségem 12-je betegeskedett már így elment a háztól és vettünk egy 14 pro-t azt mondta legyen az enyém neki jó az én 13 pro-m na konkrétan semmi extra a 2 telefon között. sőt engem jobban zavar a dynamic island mint gondoltam volna. a 13 pro felhasználó barátabb volt.
IPad Pro 13" M4, iPhone 16 Pro Max, Apple Watch Ultra 2, Huawei Freebuds Pro 4 -
Roland861010
veterán
Én meg pont fordítva olvastam vagy hallgattam amit mondanak .. Nem igazán éri meg váltani 13pro vagy pro maxról .
Amúgy én csak kamerában látom a különbséget a tőbbi nem releváns számomra.
De egyenlőre el vagyok én is pl. a 13proval . Az asszony 14pro maxot használ így ténylegesen látom a különbségeket. -
kchris78
veterán
En is augusztusban csaptam le egy 13PM-re. Nagyon csodalkoztam utana tobb bloggeren hogy a hosszutavu teszteken megis mennyire megerte 14PM-re valtani. a 13PM valtas foloslegesseget ecseteltek az elso tesztjeikben. kicsit sem volt reklam szaga szerintem... az elso tesztekben nem vettek eszre hogy jobbak lettek a kepek pl?
-
icecave
nagyúr
Az lehet, hogy a raktáron ragadt telefonokat ilymódon később adják el, de ha az Apple nem folytat valamit, onnantól tőle nem tudod megvenni később sem. A megmaradt telefonokat meg eladják az előbb említett szolgáltatók/viszonteladók.
-
Red Bull fan
aktív tag
Lehet félreérthető volt,pl. a Telekomnál vagy iSTYLE ,a 13 Pro és Pm. azonnal eltűnt mikor megjelent a 14,csak a sima 12 van mai napig.Majd lehet a 15-nél lehet majd kapni…..de a pro modellek szinte mindig hamar elfogynak…üzleti fogás,újabb drágábban,nehogy már az előző modellt vedd meg olcsóbban 100e.Ft.-al
-
icecave
nagyúr
Őszintén szólva nekem 11 Pro Max-tól felfelé csak a 120Hz, amire azt mondom, hogy érdemi és látványos változást hozott aminek nap mint nap látom előnyét. Kamera nem változott sokat, akku sem, ha a nagyobbik telefonokat nézzük. Oké, 14PM esetén ott az AOD meg a dynamic island featureök amit egyre több app használ, de még van benne potenciál bőven.
-
Tibee86
nagyúr
-
icecave
nagyúr
Volt olyan, hogy az Apple valamit kivezetett, majd újra árult?
-
Red Bull fan
aktív tag
-
icecave
nagyúr
-
UHT09
tag
-
UHT09
tag
-
koxx
MODERÁTOR
-
icecave
nagyúr
-
koxx
MODERÁTOR
-
Sasi001
őstag
-
UHT09
tag
-
Sasi001
őstag
-
UHT09
tag
Sziasztok!
11 Pro-ról szeretnék váltani 14 Pro-ra
Megéri? Vagy inkább felejtsem el?
-
xhege
veterán
-
Szabi®
veterán
-
xhege
veterán
-
Szabi®
veterán
Aki 3-4-5 évre vesz telefont, az eleve nem foglalkozik azzal, hogy mennyit ér majd ha . . .
Soha nem agyaltam, egy telefon megvétele napján, hogy mennyiért tudom majd eladni, meg tokokba bugyolálni, hogy másoknál még szép állapotú legyen. Ezek csak telefonok, semmi több, használni kell, amíg szét nem esik. -
Albert.Tamas
tag
Sziasztok!
140 wattos USB‑C hálózati adapter MacBook Pro 16 2022 , 140 wattos töltővel tölthetem Iphone 14 Pro-t ?
Köszönöm szépen válaszotokat
-
xhege
veterán
Valóban igazad van az árral kapcsolatosan. A nyitó listaára vicc. 609-et én sem adtam volna érte. Lekuponozva azonban 400 alatt szerintem jó vétel.
suhico: az, hogy jövőre mi lesz még csak pletyka, meg 23 Ultrával a zsebben szerintem simán kihagyható lesz a 24, de persze értem, amit mondasz. Aztán nálam is simán meglehet, hogy az ősszel valami miatt megragad az iPhone 15 Pro vonal és jövök vissza.
-
Fritz Teufel
addikt
Az előző bilddel nekem volt, hogy lefagyott a CarPlay majd újra indult vagy még az sem. Szerencsére ez most megoldódott. Más problémát nagyon nem tapasztalok.
Más: Biztosan jó lett az S23, de ha ennyi pénzt kiadok érte, akkor legalább legyen értékállóbb is. Sajnos pont maga a Samsung amortizálja le a termékeit padlóra, az állandó kedvezményekkel. Pillanatok alatt elértéktelenednek a dolgaik
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2 -
s.Oliv3r
őstag
Amit irtam korabban, hogy jovore megint kevesebbet akarnak adni tobbert. Illetve az is felidegesitett, hogy a majusi bizt. frissites hozott magaval egy olyan bugot, amitol random freezelt a telo, es ujraindult…. nem csak nekem, a tobbi forumtarsnak is. Irtam nekik membersen, es frankon hulyenek neztek. Na mondom jol van… akkor ebbol eleg.

utoljara 6osom volt - 9 eve. most tertem vissza alma frontra kb 1 hete….eddig nem bantam meg
Semmi sem igaz, minden megengedett. -
Szabi®
veterán
Iphone fronton ugyan ez a fejlődés lépték van, a samsung azért a flip/fold szériával picit többet mutatott most fel, mint a "nagyobb proci/szebb kamera duo", ami már sok iphone tulajnak is egy üres mantra csak és ezzel tele a padlás. Sajnos az ios frissítések is teljesen hektikusak lettek hogy tényleg jobb-e lesz valami, vagy esetleg jól elsz@rodik. Mert ezekre is van példa bőven, mind-azonfelül hogy sokszor a build számok növekedése nem arányos a hozzáadott tartalommal. Én a samsungban most pont azt látom, amit nagyon-nagyon régen láttam apple fronton, 5s-6s tájékán.
-
xhege
veterán
-
s.Oliv3r
őstag
-
xhege
veterán
-
s.Oliv3r
őstag
-
koxx
MODERÁTOR
-
xhege
veterán
Szerintem az S23 Ultra hosszú idő után végre újra jól eltalált Samsung lett.
-
Leslie1966
senior tag
Szerintem a Note 20 Ultra volt az utolsó igazi Samsung, az utódokban nem sok fejlődés van a 200 megapixeles kamerán kívül, állítólag az sem az igazi. Azok is túlárazott sz..ok.
Nem nagyon van olyan telefon amiért pénzt adnék, gondoltam megpróbálom ezt az Apple cuccot. Hátha az iOS 17 hoz valami izgalmasat. -
Tibee86
nagyúr
Nézd a jó oldalát, a Samsung ugyanennyiért vagy drágábban biztos nem egy " túlárazott jellegtelen sz..t" árul, kis ráfizetéssel meg tudod venni.
-
koxx
MODERÁTOR
Tesztek sokszor nem térnek ilyenekre.
-
Leslie1966
senior tag
-
koxx
MODERÁTOR
Már vásárlás előtt megmondhatta volna a topiklakók 99%-a, hogy nem neked való ha ilyen igényeid vannak, ha nem olvastál utána akkor ¯\_(ツ)_/¯
Ezért nem vettem anno huaweit amikor leálltak a gms szolgáltatással mert tudtam, hogy extra szopó néhány dolgot beszerezni rá, hiába volt minden más csábító. -
Leslie1966
senior tag
-
koxx
MODERÁTOR
Ezek kb a userek 0,2%-ának fontosak. Amúgy meg volt 14+14 napod tesztelni, ennyi idő alatt ezekre bőven rá kellett jönnöd.
GPS app: waze, ingyenes
Phone info: minden amire szükséged lehet benne van a telóban
Fejlesztői mód: ez is minek? ezt már a vásárlás előtt is tudhattad
Testreszabhatóság: az apple mindig is ilyen volt, ezt még muterom is tudja. Másrészt sokat fejlődtek testreszabhatóság terén az elmúlt pár évben. -
pepetech
őstag
Én is ezt vallom de mi értelme van egy felforrósodott tárgyat fogdosni? miközben este feltöltöd miközben alszol és azt csinálsz egész nap amit csak szeretnél
. Rengeteg ismerősöm nap közben tölti és mivel kábelhez van kötve nem annyira rugalmas az ember.Magyarán én este feltöltöm és egész nap szabad vagyok még a sima pro-val is nemhogy a maxxal ami mégbaszóbb aksi terén..
Amúgy amit te mondasz nálam annyiba mutatkozik meg hogy se fólia sem semmilyen baszó harci tok. egy mezei carbonszálas rohadt vékony tok van ezen is és ha karcos lesz akkor karcos lesz pont leszarom
IPad Pro 13" M4, iPhone 16 Pro Max, Apple Watch Ultra 2, Huawei Freebuds Pro 4 -
Gubu0101
veterán
Ipad pro is durvan jol szol,majdnem feler egy bluetooth-os hangfallal
Szoktam rajta zeneket hallgatni
Sasi001
őstag
Kinek mi a kézhez álló, ki mit szokott meg. A szüleim pedig 70 felett vannak egyedül az iPhone használatánál nem hívogattak, hogy valamit elállítottak vagy valami nem megy. Rendszereket összemérve szerintem a legkönnyebben kezelhető. Van aki szereti a bonyolult dolgokat.
-
icecave
nagyúr
Face ID - Apple pay. Ez nagyon el van találva. Persze ez nem 14PM specifikus.
-
aTe014
aktív tag
-
Leslie1966
senior tag
-
Sasi001
őstag
“Csengőhangok nem választhatók kontaktonként“
De igen választható. Kontakt-szerkesztés-csengőhang
-
Leslie1966
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
2200 - 2101
3543 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Silver- 2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5240, 94% AKKSI
- Honor 200 pro
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
nepperkedsz?
Aki nem eladni akarja az nyilvan megkeri az arat.En meg amennyiert viszik annyiert adom el,szerencsere nem vag foldhoz par ezer kieses.Meg nem is csilli villi alapotban adom el,ha kopik kopik.14 pro maxomnak is mar hajszalkarcos a kijelzoje (munkas telefon) majd ha cserelni akarom,akkor amennyit nekem er/ert annyiert adom.Lehet ez is menni fog 200-ert a levesbe,par honap mulva.
Tobbet nem adtak erte.