Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• eszlenyek

tag

válasz BloodRay #1976 üzenetére

Nem vagy egyedül ezzel a stabilitás dologgal. Nekem 7 hónap pont elég volt az iOS-ből. A beállítások nem egyszer fagyott le nekem. A billentyűzet többször is nem töltött be amikor gépelni akartam a különböző messenger füleken, azt meg hagyjuk is, hogy a billentyűzeten semmit sem lehet állítani.
    Az elmúlt 2 update óta nem képesek kijavítani, hogy a screenshot minden második alkalommal jelenik csak meg szerkesztő nézetben, de elmenti az elsőt is.
    A face id botrány szar, nem tudom, hogy csak azért mert szemüveges vagyok, de rengetegszer nem oldd fel.
    A wifi hotspot rengetegszer disconnectelt és elvileg az lenne az egyik megoldás, hogy resetelem a hálózati beállítások (micsoda stabilítás és minőség).
    Az meg hogy utazáskor, ha elmegy a mobilnetem, akkor össze vissza kell kapcsolgatnom, hogy visszajöjjön.
    A tárcsázó moslék módon kezeli a dual simet és hiába állítom be, hogy melyik legyen a main sim, ha a másikról hívnak egyből arról hívja vissza.
    Az üzemidő nekem egy perccel sem több, mint a céges Galaxy A72-n volt, ugyan azzal a felhasználási móddal.

Új hozzászólás Aktív témák