Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie1966
senior tag
Testreszabhatóság, VoLTE módot, WiFi 6 módot nem jelzi ki, nem elég informativ, a kijelző nagysága és szögletessége hiányzik a legjobban, nincs fejlesztői mód, fájlkezelés, szinte minden app fizetős és sok nincs is meg iOS-re ami Androidon van, például GPS appok, akkukezelés, phone info stb. Csengőhangok nem választhatók kontaktonként, animált háttérképek, VoLTE kapcsoló hiánya stb.
-
Mike81
senior tag
Szia!
Én S21 plusról váltottam Iphone 13PM-re. De valahogy nem jött be de nem is volt rossz. Inkább a kijelző színei voltak nekem fakóak a Samuéhoz képest. Aztán eladtam kb 3 hét után és vettem egy S23 plust de azt vissza is küldtem 14 napon belül. Hozzáteszem nem volt rossz telefon. Sőőt szerintem az egyik legjobb Samsung amit az utóbbi időben használtam. Végül egy 14 PM-nél kötöttem ki. Ezzel színek tekintetében valahogy jobban meg vagyok elégedve tetszik. Kezdem szokni kb 1 hónap után az IOS-t. Megvárom a 17 frissítést és aztán dől
el hogy vissza váltok vagy sem. Megszokható az IOS de vannak benne olyan vissza taszító dolgok amik erős megszokást igényelnek tőlem. Viszont ami baromi jó a Face id és a fizetés. Ezek droidon máshogy működnek. De tény hogy szerintem jelenleg Droid előrébb jár ha már csak a Store kínatot nézzük. Illetve elég gusztustalan hogy ami droidon ingyenes az itt pl fizetős. Egyszóval az én meglátásom az hogy ez az IOS nem az már mint amitől régen híresen jó volt. Illetve az Android sem olyan rossz már mint régen amilyen híre volt -
-
barna1988
csendes tag
Nem muszáj váltani, én felsoroltam az előnyöket, és aszerint tudsz dönteni, a technikai terén is kompromisszumokat kell kötni, mint mindenben. Ha már próba én biztos egy olcsóbb használt telót próbálnék ki a helyedben, hogy bejön e ha nem kb ugyanannyiért el tudod adni ha nem jött be.
-
barna1988
csendes tag
A droid is biztos fejlődött stabilitás téren, de 8 éve ios használok+ mac így nem tervezem a visszatérést droidra
Ami az ios és az iphone mellett szól, hogy 5-6 év oprendszer támogatást kapsz, ami a droidnál 2-3 jó esetben, plusz nem nagyon mennek tönkre az iphoneok gariidő alatt se utána, amit sok teló márka nem mondhat el magáról. Az értéktartás az utolsó, jobban tartja az árát mint a többi ha cseréled. -
Fritz Teufel
addikt
Most már nem váltanék vissza, de az első három napban inkább nem néztem tükörbe a békesség kedvéért. Meg kell ismerni, meg kell érteni. Ha nyitottan állsz hozzá, akkor az első sokkok után már jó lesz
( 12 év Android után 7 hónap iOS tapasztalat, szóval frissek még a sebek
)
128GB nekem mindenre (is) elég, vettem még havi 800Ft-ért plusz tárhelyet, de ez tényleg azon múlik, hogy mit akarsz magaddal cuccolni vagy játszol-e? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Napelem
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Geekbenchen a Samsung Galaxy A37
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest