- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
válasz
Roland861010 #3514 üzenetére
Akkor szerviz maradt...
-
sirály69
őstag
válasz
sityupityu #3491 üzenetére
+1
-
sirály69
őstag
Valami nem kerek a telómmal mostanában...
- Szarakszik a bluetooth( manuálisan kell csatlakoztatni az eddig már használt eszközeimhez - Jabra elite85t headset, Huawei Gt3pro óra.) Több alkalommal akkor sem csatlakozik, ha manuálisan próbálom.... Csak akkor csatlakozik ha újraindítom a telefont.
- CarPlay - Waze használata közben , útközben időnként el kezd forogni mint ha nem helyben megfordultam volna, majd azonnal vissza...Szerintetek mit csináljak? Mi lehet a gond/megoldás?
-
sirály69
őstag
Az utolsó frissítés óta rosszabb lett a GPS szerintem.
Menet közben "bizonytalankodik", időnként mint ha vissza akarna fordulni aztán egyből vissza a jó irányba.
Netek minden rendben van a GPS-szel? -
sirály69
őstag
17.4...?
Megjelent már? -
sirály69
őstag
Nem tudom mi ez már...?
Ha kihangosítva telefonálok bizonytalan időközönként kikapcsolja a kihangosítást.
Van amikor másfél perc múlva, van amikor 3-4 perc. Nem számít hogy fogom vagy az asztalon van...
Nektek is csinálja ezt? -
sirály69
őstag
Megjött a 17.3., de nem merek frissíteni még….
valaki felrakta már? -
sirály69
őstag
válasz
o_pegazus_o #3381 üzenetére
Nekem Skoda-val (2019) is vannak hasonló gondjaim...
-
sirály69
őstag
válasz
o_pegazus_o #3378 üzenetére
Milyen autóval....?
-
sirály69
őstag
Otthoni hálózaton megosztott filmeket szeretném nézni a telefonon. A szerver Windows 11. Van telepítve universal media szerver progi is.
A telefonon melyik app lenne jó?
VLC rögtön lát mindent, de kiakad, nem lehet beletekerni a filmbe... -
sirály69
őstag
Van olyan lehetőség, hogy időhöz kötve be lehet állítani a csengőhang hangerejét?
-
sirály69
őstag
Most látom hogy van frissítés…., vagy edfig nem vettem észre🤔
-
sirály69
őstag
Reggel óta próbálom a frissítést keresni, de nem talál szervert....
.....Mire ezt beírtam már látja. Megijedt ....
-
sirály69
őstag
Buta kérdés lehet....
NFC-t hogy lehet bekapcsolni? A nyomtatómmal szeretném összekapcsolni.... -
sirály69
őstag
Mindenkinek!
Jelzem is.....
Sajnos más app( Yi Home...) is hibásan működik mostanában arra már írtam. -
sirály69
őstag
Egy új problémát vettem észre: Messenger használata közben mindíg az jelzi, hogy van 1 olvasatlan üzenet, de nincs. Kilépek az alkalmazásból majd megnyitom, nincs olvasatlan üzenet, de amint belépek egy chatbe rögtön lesz megint egy olvasatlan. Neketek is így működik?
-
sirály69
őstag
Új anomália a rendszerben.....: Már nem első alkalom hogy hívás közben kihangosítva változó időnként (2-3 percenként) kikapcsolja a kihangosítást.
Tapasztaltatok már ilyet? -
sirály69
őstag
Tapasztalja valaki azt a problémát, hogy (már nem az első alkalommal) nem tudja a telefon elküldeni az SMS-t?
-
sirály69
őstag
válasz
N.YCityBoy #1917 üzenetére
Köszi!!!!!
-
sirály69
őstag
Fotózáskor hogyan tudom rávenni a telefont hogy használja a "vaku"-t?
Nincs kikapcsolva, de eddig fél év alatt 1x sem sikerült vakuval készíteni képet még tök sötétben sem..... -
sirály69
őstag
Na.....! Ma megint fagyott a telefonon, vagyis a hívás app. Rányomtam a hívás gombra és bejött a Előzmények és innen nem tudtam csinálni semmit mert nem reagált az érintésre
Ki kellet lőni az appot és újra megnyitni.
Mi van ezzel a telefonnal. Ilyet vagy 10 éve csinált az androidos telefonom...
Ez már nem az első alkalom.......
Mit kezdjek vele? -
sirály69
őstag
válasz
ForRedGlory #1825 üzenetére
Nekem megbazt csinálja, ha megnézem a leveleket és nem lövöm ki az alkalmazást marad az olvastlan levelk számának kejelzése. Amint kilövöm az alkalmazást, letörli....
-
sirály69
őstag
Furcsa és nekem nagyon szokatlan jelenséget tapasztalok a telefonomon....
Tegnap és ma is 1x 5-10 másodpercre mintha lefagyottvolna a telefon. Nem reagál az érintésre. Tapasztalt már más is ilyet....?
-
sirály69
őstag
Most nézegetem a fotókat amiket csináltam eddig. Az info alatt mind maximum 12 MP képet készít. Próbálom állítgatni a beállításokat most csak 9 MP(főkamera). Én csinálok valamit szarul vagy....?
Szabadtéren is lőttem fotókat ott is ugyan ez a helyzet....Most nézem, hogy automata módban csak max 12mp képeket készít......
-
sirály69
őstag
Aki használja már a telefont és használ revolut-ot, az megnézné, hogy neki működik-e?
Ma frissítettem 16.1.1-re a telefont és most próbáltam csak átjelentkezni a másik telefonomról és nem megy.... -
sirály69
őstag
Friss hírek szerint ideiglenesen leáll a 14 Pro és 14 Pro MAX gyártása...
Szerintem csak a cím nem teljesen fedi a valóságot, de a többi szerintem igaz lehet... -
sirály69
őstag
válasz
PROHARDVER! #1090 üzenetére
-
sirály69
őstag
SMS-eket valahogy át lehet hozni az androidos telefonról?
-
sirály69
őstag
Ha két "kártyával" használnám lehet állítani melyik SIM az elsődleges? Nem találok erről sehol 1 leírást, sőt. szinte infó sincs....
-
sirály69
őstag
Valaki használta már az átköltözés app-ot?
Amikor át akarok költözni a max-ra androidról akkor a maxról eltűnik minden addigi beállítás és telepített alkalmazás? -
sirály69
őstag
USB a kábelel lehet "gyorsan" tölteni?
A csomagban "c" kábel van benne. A töltőim "a" csatlakozóval rendelkeznek... -
sirály69
őstag
Aki Debrecenben most szeretne venni 14 PRO MAX 128 GB - asztrofekete verzióban holnapig jelezze priviben. Emag rendelésem a boltban átadom....
-
sirály69
őstag
Lenne pár laikus kérdésem:
- a töltőkábel vége milyen? USB C ?
- milyen töltő jó hozzá? Csak saját, vagy jó hozzás más, pl. samu, huawei esetleg xiaomi?
- [Ez] az üveg jó lehet rá? Tudom hogy rá való csak van-e valakinek ezzel tapasztalata?
- android világából jövök át... Az átköltözés nyűgös lesz?
- google szolgáltatások (Fotók, Drive) jól működnek?a válaszokat!
-
sirály69
őstag
Megrendeltem a T től....
Van megint raktáron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Hardcore café
- sziku69: Szólánc.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- PS Plus előfizetések
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs