- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
Télre egészen biztosan nem fogok akksit cserélni, addig nyúzom még a gyárit, tavaszra majd kialszom magam annyira, hogy átgondoljam, hogy akarok-e újat, vagy csak akksi cserét.
Nézegettem a családi számlánknál, a T-től, egész jóárasitva tudnék elhozni egy 16P-PM-et. Ha ez jövőre is lesz a 17-nél, lehet, hogy akkor marad még egy szűk évet a mostani telep, aztán inkább készülékcsere lesz. 3 év után, már vágynék némi újdonságra -bár tudom, hogy nincs
-
-
kchris78
veterán
Én nem értettem teljesen tavaly a sok 15PM-re való váltást... Titán stb... első széria. Ilyen esetben "must have" a kivárása egy "S"-es szériának.. Nyilván emiatt fog beesni a 16-ra való váltások száma, "nincs benne semmi érdekes"
(nyilván aki vált régebbiről az vált erre)
Simán ellennék én is a 13PM-on, tényleg jól sikerült nagyon - abszolút nincs "kiöregedve".
-
totopad
senior tag
Ezért nincs, még csak ingerem se, lecserélni, pedig ezelőtt 2 évente váltottam, fixen, majd talán idén, de lehet, inkább, csak jövőre.
Idén újitottam egy belépő DSLR kamerát, egy iPad Airt, meg egy Apple TV-t, azzal megvan az újdonság, de, maga, mint iPhone ez a készülék, bőven, bőven kiszolgál, szerintem még évekig.
-
Zsolt,72
senior tag
Én meglehetősen konformista vagyok
, nincs bajom sem a noccsal, sem a szigettel, ez utóbbit kb egy óra alatt megszoktam és már inkább tetszik, mint sem. Vélhetően ez sem marad sokáig velünk, mert az Alma már dolgozik egy ideje azon, hogy a noccsban/szigeten megbújó érzékelők, valamint a kamera a megjelenítő alá kerüljenek/kerüljön. Kihívást jelent a fejlesztők számára, még nem igazán érett meg a sorozatgyártásra (finoman szólva
), de legalább rajta vannak a témán.
-
Richie86
senior tag
A kijelző miatt fáj nekem is a szívem, az valami bámulatos. De ha nem egymás mellé van téve, szép az iPhone kijelzője is, és az nem idegesít olyanokkal, mint a Samsung. Igazából nem is olyan nagy dolgok ezek, de ha belegondolsz, naponta többször használok BKV járatot, most tényleg mindig menjek, bújjak oda közel a QR kódhoz, amikor lehet egyszerűbben is? Naponta kismilliószor feloldom a telefont, és idegesít ha csak párszor szarakodni kell vele… Lehet ha nem tapasztaltam volna meg a Face ID-t, azt mondom tök oké, de a jót könnyű megszokni. És a Face ID nálam százból ha egyszer hibázik, már sokat mondok. És a fizetéses dolog is, amit mondasz… Naponta legalább 5-6-szor fizet vele az ember, ne a hülyéskedés menjen. Illetve valóban, a kamerától sem voltam elájulva. Nem mondom hogy rossz, sőt, klassz. De nem éreztem hiperugrást. Illetve a videóban nálam alul is maradt (mondjuk az iPhone legendás videóban). Ugyanakkora a Dex tökre tetszett, de valójában nem hiszem hogy sűrűn használnám. A ceruza néha jó játszadozni, de szerintem az sem lenne kihasználva. Én azt vettem észre, hogy mintha hangosabban/szebben szólna kicsit a telefonban a másik fél hangja, ugyanakkor a feleségem meg a vonal túlvégén azt mondta, hogy zajosabb volt a hangom, mint amikor még iPhone-on hívtam. Szóval baromi jó a Samsung, és vannak tök jó dolgok, amit marhára nem bánnám ha lemásolna az Apple, vagy megcsinálnák rá a saját verziójukat. De úgy összességében mindent egybevetve (sajnos!) még mindig nem érzem olyan kiforrottnak mint az iPhone-t. Pedig baromira tetszett, tetszik most is. Gyors is. Mindenre IS jó. De kenhetem a hajamra, ha elmúlik az újdonság varázsa, nagyon is bosszantani fog, ha nem enged be az ujjlenyomatolvasó. És ha esetleg nem enged fizetni. Vagy lassú a kamera, vagy lassan olvassa be a QR kódot. Talán ebben verhetetlen az Apple. Lehet, hogy kevesebb funkciót ad, de az általában, minden körülmény között működik. Ennek ellenére nem mondom, hogy soha többet Samsung, mert néha csorgó nyállal nézem az új modelleket, de amíg nem tudom ugyanúgy mindenre ugyanolyan minőségben használni, addig marad az iPhone.
-
PlayMax
nagyúr
Sztem már sokan látták ,de azért beszúrom még1x
11pro max vs 13 pro maxMost van nálam már 12 pro max is ,vele is csinálok majd képeket ha fontos…
De a 12 pro max még szebb és természetesebb mint a 11 pro max ,de mégsem annyira túl szaturált mind a 13 pro max.
Nem vagyok elfogult ,van mindegyik készülékből napi használatra és mindegyiket imádom ettől függetlenül. -
PlayMax
nagyúr
-
Sztem válogasd meg a szavaidat!
YouTube videókat néztem és nem csak ő panaszkodott.
Most öt emeltem ki, mert ő aki nagy Apple fan. Lehet, hogy a videó címe így hangzik de # ha végig nézed a videóit általában dicséri őket. Én csak felettem neki egy egyszerű kérdést, hogy melyiknek volt jobb aksi ideje a 13-vagy a 15-nek... Mi érdeke lett volna hazudni? Nem akarom védeni, de biztos sokkal jobban nyuzza a készülékeket, mint pl te és összetudja hasonlítani, hogy melyik hogyan bírta ugyan azon műveletek során.
Felesleges pálcát törni a másik fején, ha nem tudod a teljes igazságot. -
-
LosBlancosRM
őstag
-
LosBlancosRM
őstag
Sajnos megint látszik, hogy csak a személyem ellen irányul amit írsz. Ha nem vakítana el a düh velem szemben rájönnél, hogy kevered a szezont a fazonnal. Egyszer se cáfoltál amikor hiányoltam egy funkciót. Legutóbb pedig bugról beszéltem. Nem hiszem, hogy normális működés amikor kifagy egy alkalmazás, villog a billentyűzet, nem ébred a kijelző. Megpróbálhatnál hasznos tagja lenni a közösségnek, és nem magadban tartani a segítséget.
-
LosBlancosRM
őstag
-
Menslee
tag
Remélem ezen sokat gondolkoztál
LosBlancosRM: Próbálj meg egy iCloud ki-be jelentkezést.
-
pepetech
őstag
Sokáig én sem értettem az Apple felé dolgokat de anno amikor megnéztem Steve Jobs-ról a filmet megértettem hogy még a forrasztás sem volt mindegy neki. Nem csak összedobálják a dolgokat hanem precízen odafigyelnek minden apróságra. A film után kapott el a must have érzés és vettem meg az iPhone 7-et. Már akkor beleszerettem de aksi téren nem hozta a konkurenciát. Mára leveri aku téren a konkurenciát vagyis az eddigi tapasztalataim ezt mondják és volt jópár telefon a kezeim közt.
-
LosBlancosRM
őstag
Ha Samsungon lockolva volt az automatikus forgatás(engem zavar pl ha ágyban nyomkodom és elforog), de ilyenkor ha oldalra fordítottam a telefon, az alsó sarokban bejött egy kis ikon, amivel fekvőre lehetett váltani. A rendszert nem változtatta meg, maradt lockolva, ha kiléptem a videóból, visszafordult egyenesbe. iOS-en kapcsolgatni kell a vezérlőközpontban.
-
Tewe013
őstag
Nem tudom más márkákon, h van, de Pixelen állítható volt az érzékenysége a gesturenek és, ha 100-ból 1-szer hibázott akkor lehet sokat mondok. Na egyébként nekem pontosan ez a baj, a gyári apple billel, h folyamatosan félreütök, androidon jól beállított GBoardon (számsor, haptic feedback, gyorsabban tudtam gépelni kevesebb hibával, viszont itt marad a gyári, mert a többi nagyon suta.
-
LosBlancosRM
őstag
Amire én használom, azt tudja ios-en is. Nyilván van aki az összes funkciôját használja, vagy csak beírja, mert tudja, hogy más gyártók óráival nem megy minden. Apple watch-on se telefonálnék, nem beszélgetnék Sirivel, de elgondolkoztam a váltáson, mert ökoszisztéma hú meg há, közben nem nyújtana nekem többet, mint most a GW. Füles még kevesebbet is. Egyébként nem hiába írtam, hogy szerintem. Nem hiszem, hogy egyedül lennék akiknek megfelel így is egy droidos óra/füles, viszont sokan vannak, akik csak azért vesznek airpods-ot/aw-t mert orrba szájba nyomva van, hogy csak ökoszisztémában szabad gondolkozni.
-
f3rdzs0
senior tag
Ez ugye attól függ mire használod. Amit te felsoroltál azok közül pl nekem egyik se igényem. Számomra csak az kell, hogy írja ki az idő(járás)t, mérje a szívverésemet meg az alvásomat és ne kelljen naponta tölteni (az Amazfit X 4 napos üzemideje így is kikészít). Plusz ha valami újat vennék akkor legyen benne Qi charging (Xiaomi S1-el szemezek). Ezeket az igényeket kb bármi kielégíti oprendszertől függetlenül
#2053 Blue meth
Nincs jó választás. Azon gondolkodtam, hogy kicsit bánom, hogy Maxot vettem, de ha a simát veszem azt is pontosan ugyanígy bánnám. A Max nagyobb kijelzőjén jobb contentet fogyasztani és írni, cserébe nem tudod egy kézben használni. Amit viszont érdemes megjegyezni, hogy a Max még rohadt nehéz is, szóval este fekvés közben meg tud fájdulni tőle a kezed.A másik oldalon viszont a Pro nem biztos hogy garantáltan egy kezes telefon. Oneplus 8 Pro mellett próbálgattam, és nagyjából ugyanakkora a két telefon, és az OP8P nem volt egy kézben egyszerűen használható. Szóval az se garancia a kényelmes használatra, ha a kisebb verzió felé hajlasz.
-
kakuk.tamas
addikt
Még a 12-esmhez volt egy Galaxy Watch Active 2, az elég jól dolgozott a telóval, csak jobban merült, mint egy búvár. Igazából csak értesítésekhez használtam, semmi extra.
(Egyébként a Watch3-ig van iOS támogatás, ha nem frissítesz WearOS-re).
Ha akarsz fizetgetni az órával, (néha egy EKG-t), és picit nagyobb kényelmet akarsz, akkor az Apple Watch alá nem adod. -
pajorgergo
aktív tag
Watch GT2 Pro-nál van NFC, de ázsiában lehet csak a Huawei pay-t használni, sim kártya nincs benne de a kihangosítás a mai napig gond nélkül megy IOS-al is.
Üzenetekre ha válaszolni nem lehet, fitnesz-ben a "díjak" a Huaweinél kicsit máshogy voltak.
ha nincsenek a szankciók 100% hogy nem Apple-re váltok.Ami legjobban felhúz a 13 Pro Max-ban hogy nincs külön egy gomb, hogy a led-et felkapcsoljam akkor amikor én akarom fótózáshoz
vagy ha valaki tudja hova rejtették írja már meg
-
pajorgergo
aktív tag
Én személy szerint egy Huawei Mate 20 Pro-ról váltottam 13 Pro Max-ra.
Így volt korábban Huawei Watch GT 2 Pro, Honor Magic Earbuds, Huawei Scale stb.
Autós töltő, telefon töltő, vezeték nélküli töltő amiket eladtam a telefonnal együtt, mert ugye a 13 Pro Max Power Delivery szabványt használ.A GT 2 Pro, mostanában egyedül az alvási adatokat nem hajlandó szinkronizálni a Huawei Health-el, ezen kívül minden más működik.
Számomra az Apple Watch valahogy nem jön be, ha lenne kör alakú óra formájú órája az Apple-nek akkor elgondolkoznék a váltáson.
Habár biztos vagyok benne, hogy amit egy Apple Watch tud a felét se használnám ki, és azokért a plusz dolgokért nem adnám fel a GT2 Pro üzemidejét és strapabíróságát.
-
pethYeti
addikt
Én XR-ról váltottam 13Pro-ra, azért nem ilyen über technológia ez a 120hz mint ahogy a kolléga állítja
Ez egy olyan feature amit könnyű megszokni és elfejeteni hogy van. Persze ha utána megnézel egy 60hz-es kijelzőt egyből észreveszed, de azért nem kell túlzásokba esni.
-
-
jófejsrác
senior tag
Első okostelefonom egy Sony xperia S volt, nagyon menőnek hatott a világító értesítési sávval, majd váltottam egy Xperia V-re ami szerintem formában még nagyobbat guriított. Neki volt értesítési ledje amit minden appra külön színre állítottam. Majd fél év után jött az "akkori android betegség", hogy elfogyott állandóan a szabad hely a telefonban restore után is. Mindenfélre ROM-al buziskodtam meg launcherrel, hátha megjavul, de meguntam.
Aztán váltottam iPhone 5S-re aminél szerintem 1-2 napig hiányzott ez az értesítési led majd el is felejtettem, mivel azóta is iPhonet használok - 2013.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest