Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BreamHunter
tag
válasz
pethYeti
üzenetére
Nem akarok én megmagyarázni semmit.
Ez a tapasztalatom, hogy általában olyanok panaszkodnak az akku időre akiknek a telefonján ott vannak azok a bizonyos appok.
Nekem sosem voltak ilyen appok fent, illetve azonnal töröltem ahogy megvettem a telefont és rajta lettek volna. Nincsen rájuk szükségem egyáltalán, mert semmilyen közösségi oldalon nem vagyok.
Viszont nem is volt gondom sosem akkuidővel kapcsolatban.
Ha semmi összefüggés nem lenne ezen appok és az akku merülésével kapcsolatban akkor lehet nekem is lennének panaszaim. De nincsenek. -
jófejsrác
senior tag
válasz
pethYeti
üzenetére
Igen, csalódottságomban utána olvastam és tényleg sok az ios16 miatti akku panasz.
A hapticot én már kikapcsoltam, semmit sem hozott. A 16.1 betat pedig most reggel fel is tettem.
Korábban dual simel használtam és az sem kottyant meg neki. Pár napja kivettem mert gondoltam hatha az, de semmi köze hozza.
Várom a csodát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest