- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
Én úgy döntöttem, hogy másodlagos készülékként, még maradok a topicban, bár elsődlegesnek meg átmentem a konkurenciához, egy z fold 7-tel.
A 13PM meg jó lesz "túrázós, sielős" készüléknek és, hogy bent maradjak az IOS világában. Talán, majd 3-4 év múlva egy iPhone 20-al.Az a legnagyobb bajom, hogy a készülékek funkcionalitása ebben a formában szerintem elérte a maximumot és ,hiába veszel új készüléket, nem lesz már benne igazából olyan plusz funkció,, ami tényleg jelentős felhasználási változást eredményezhet és valahol a 17es szériával is azt érzem, hogy egy új ház az ok, de minden más ráncfelvarrás.
-
totopad
senior tag
4 év után, asszem idén elköszönök a topictól. Eljött az idő a váltásra.
Tetszik a 17PM. -
totopad
senior tag
Idén már gondolkodtam a váltáson, de azt hiszem, hogy a ma bejelentett vámok után, gyűjtök még pár évig

ha a két évvel ezelőtti inflációs hullám, nem lett volna elég...kiváncsi vagyok, mennyi lesz most egy új készülék ára igy.
-
totopad
senior tag
Télre egészen biztosan nem fogok akksit cserélni, addig nyúzom még a gyárit, tavaszra majd kialszom magam annyira, hogy átgondoljam, hogy akarok-e újat, vagy csak akksi cserét.
Nézegettem a családi számlánknál, a T-től, egész jóárasitva tudnék elhozni egy 16P-PM-et. Ha ez jövőre is lesz a 17-nél, lehet, hogy akkor marad még egy szűk évet a mostani telep, aztán inkább készülékcsere lesz. 3 év után, már vágynék némi újdonságra -bár tudom, hogy nincs
- -
totopad
senior tag
Most kezdem el érezni, 84%-os akksival, hogy gyengül a vas és már érzem a 3 évét.
A rendszer már nem annyira fluid, bár vannak jó napjai, de néha már látok laggolást és látom a limitációját, ráadásul, most az akksim kezdi érezhetően megadni magát. Idén nyáron, még bőven birt 3 napot otthoni használat mellett, ma jóindulattal 1,5-2 nap már csak.
Azt hiszem, hogy nálam jövőre a 17-nél fog eljönni a váltás ideje, addig ez még marad. -
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Nem csak ti gondolkodtok igy! Nézem az eladásokat, hát, nem remekel annyira az új széria, mint az elődje. A kommentek ugyanezek. Többségben nem váltanak az emberek.
Az Apple egyetlen nagy előnye a droidhoz képest, az az ökoszisztéma. Nekem van 6-os watchom -ott is ugyanez, semmi értelmét nem látom, újabbra cserélni-, egy iPad Air-em, Apple TV-m, meg Airpods-om. Én nem fogok droidra váltani ezért, de, viszont, azt is 4x meg fogom a jövőben gondolni, hogy mikor cserélek telefont, mert ugyanazt, nem akarom mégegyszer megvenni.
Az Apple-nek ki kellene valamit találnia, mert el fog sülyedni hosszútávon. -
totopad
senior tag
Igazából ez-az, hogy fogalmam sincs.
Jó, annyira azért nem ástam bele magam a témába, de kb 2 videót néztem meg róla, hogy mi is ez az Apple Intelligence -mert ugye itt trükkös a név
-, de, hogy azt leszámitva, hogy elvileg a Siri fel lesz tőle boostolva, nem tudom, hogy még mire fogom tudni használni. -
totopad
senior tag
Az AI kapcsán, felmerült bennem, hogy olyankor, mi van, ha a telefon ugye nem AI képes, de van egy M1-es iPad-em, ami viszont, igen és később meg fogja kapni?
Ha szólok Siri-nek, akkor melyik fog előbb válaszolni? -
totopad
senior tag
Nézem a teszteket, sőt, több 13/16PM tesztet is, hát, ugyanaz az érzésem van, mint az előző két update esetében is, hogy ugyanazt adják el, évről-évre.. Egyetlen egy röpke pillanatra elgondolkodtam a váltáson, de maradok a majd jövőre-nél.
Sőt, egyébként a külföldi tesztek videói alatt is, akinek 13PM-je van, többnyire azt láttam, hogy még nem vált.Egyébként, igy több, mint 1 hét után, egész jónak tűnik a 18. Nem találkoztam komoly buggal, az akksi idő 2 töltés után visszaállt a korábbi szintre, nem fogyasz többet a rendszer...
-
totopad
senior tag
Nézve a tegnapi bemutatót, asszem én lapozok és Ferrari leszek... majd jövőre.
-
totopad
senior tag
Ilyenkor, azért érdemes várni az új verzióknál még pár napot, vagy 1-2 hetet, mert ki szokott derülni, hogy hoppá, ez kimaradt

-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Bétázik valaki? Milyen a 18 13PM-en? Felmerjem tenni?
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Ezért nincs, még csak ingerem se, lecserélni, pedig ezelőtt 2 évente váltottam, fixen, majd talán idén, de lehet, inkább, csak jövőre.
Idén újitottam egy belépő DSLR kamerát, egy iPad Airt, meg egy Apple TV-t, azzal megvan az újdonság, de, maga, mint iPhone ez a készülék, bőven, bőven kiszolgál, szerintem még évekig.
-
totopad
senior tag
Új rekordom lesz, ha a 18% kibirja, holnap reggelig, akkor meglesz a 4 nap!
Egy majdnem 3 éves készülék, 86%-os akksival. 4 nap! -
totopad
senior tag
Kamerákkal kapcsolatban olvastam valahol egy fotós cikkben, hogy gyakorlatilag a mobilgyártás elérte a maximumot ezekkel a lencsékkel. Lehet évről-évre finomitani, meg reszelgetni, de ezekkel a kisméretű lencsékkel, ezek már csak nüansznyi különbségek lesznek. A cikkben az volt, hogy érdemes lesz megnézni egy mostani csúcskamera és egy 5-10 évvel későbbi modellek tesztjeit, mert lényegi különbség már a méretbeli kötöttségek miatt nem fog tudni mutatkozni. Akinek ez elég, az hiába cserél készüléket, ugyanezt fogja kapni, aki, meg komolyabbat akar, az vegyen gépet.
-
totopad
senior tag
Hazabeszélek, de szerintem ma a teljes felhozatal közt, a 13PM a legjobb készülék, legalábbis, amit a 14-15PM-ek tudnak a 13-hoz képest, szerintem nem éri meg a felárat.
-
totopad
senior tag
Folyamatosan pörögnek a tv-n a gúgli fotók, igy folyamatosan látszik a változás. Ma 2024-ben, jobb képeket készit a 13PM, mint a vásárláskor. Ezért problémásak az új készülékek kamera tesztjei. Azok "nyers" képek, és azóta a szoftver és az AI tanul. Látom a saját képeimen, hogy ma jobbak, mint 2 éve.
-
totopad
senior tag
Sajnos nálam csak műbőr van... -bocs-
-
totopad
senior tag
Ha minden jól megy 2 hét múlva BangKok-ban, szal, nem biztos, hogy fogok tudni ezekre a kérdésekre válaszolni

-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Szia,
Kéne tolni nekije egy hálózati beállitások visszaállitását -sajnos az összes wifi kód ilyenkor bukó-, ha ez sem segit, akkor meg egy restore-t itunes-ból. -
totopad
senior tag
Nálam ez kicsit speckó szitu. Sokat vagyok/dolgozok külföldön a normál használatú simkártyámmal és a szolgáltatóm ilyenkor kvázi úgy engedi használni a kártyát, mintha otthon lenne. Wifin keresztüli hivásnál gyakorlatilag 0 roamingot számit fel, még, ha a helyi hálózaton vagyok, akkor igen. Ez az EU-n belül nem gond -bár, volt, hogy 3 hónapot volt külhonban az adott kártya, akkor már tudott volna gond lenni-, viszont vagyok nem EUs országban is, ott már az, igy, ha ilyen országból kell dolgozzak, akkor is hazai tarifával telefonálok.
És mégegy, amiért fontos nekem a wofifi, valamiért, ha droidról csinálok hivásátirányitást, csak wifi-n keresztül hajlandó továbbitani azt az iPhone-ra.
Nekem sajnos ez munkaszükséglet. -
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Azt mondják a legendáriumok és a tudósok, hogy, minden főverziót nem árt, ha kábellel telepitesz és visszaállitásként pakolsz fel. Én igy teszek, már úgy ősidők óta és igazából, az évenkénti fél óra kábellel való szrkdás után, rendben van a rendszer. Ami bug lesz benne, az gyárilag benne van.
-
totopad
senior tag
nekem sem megy, pedig 90%-ban ugyanúgy reggel töltöm
-
totopad
senior tag
11es modellek után váltottunk többen annó 13-ra és ment a vita a kamerákkal kapcsolatban, többen állitották, hogy a 11 jobb képeket csinál, én ezt akkor nem akartam belátni, pedig de. 2 év után, látszik, hogy jóval kontrasztosabb képeket lőtt a 11pro-m, mint a 13PM. Papiron, persze, lehet, hogy jobbak a számok, de deeptestek kellenek, hogy tényleg kiderüljön.
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Maga a rendszer az fluid és gyors, de szerintem inkább hátrafejlesztett az Apple ezzel a főverzióval, mint előre. A Watchom valami katasztrófa lett, és a telefon is produkál fura dolgokat, ami nálam megszűnt, az az e-mailes értesités, watch-on az apple pay 2x fordult elő olyan, hogy az óra csipogott, a kasszánál, hogy megtörtént a fizetés, a kasszás meg nézett nagy szemekkel, hogy nem.
-
totopad
senior tag
Én, ha váltok is, max télen/tavasszal fogok tudni, addigra kb úgyis kiderül minden szériaissue. De, igazából, sanszosabb, hogy inkább kihúzok még 1 évet, aztán majd a 16-os modelleket megvárom. 3 generációnál, talán már lesz némi újdonság.
Egy type-c, meg papiron valamivel jobb kamera -amiről álltalában ki szokott derülni, hogy mégsem-, nem feltétlenül ér meg ekkora felárat.
Amúgy az akksikapacitásról, már kiderült valami?
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
10 éve 2 évente váltok, igy nekem most időszerű lenne 13PM-ről, de nézegetem, hogy mit várnak az új készüléktől, hát nekem még annyira se mozgatja meg az instantget életérzésemet, mint a 14-es modellek.
Szerintem kap egy akksi cserét a mostani, aztán még 1-2 évig elleszek ezzel. Feleslegesnek érzem, hogy pénzt adjak egy type-c-ért. -
totopad
senior tag
Bétázik valaki közülünk? Milyen az IOS17?
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Én a telet még kihúzom az original akksijával, aztán valszeg kap egy újat és, ha birja a készülék, akkor marad még egy darabig. Kb semmi ingerem nem lenne cserélni, ha az akksi nem halna meg ilyen gyorsan.
-
totopad
senior tag
https://pcworld.hu/pcwlite/apple-akku-botrany-330577.html
még mindig jobban állunk, mint a 14es modellek, de nálam is van "baj".
Megjelnés napi készülékem most kezdett el érezhetően romlani. 87%-on áll úgy, hogy igazából alig használtam és kiméltem, ahol tudtam. Az eddigi otthoni 3 nap helyett, ma már inkább csak 2 napról beszélek, bár egy erősebb, túrázós napot, még most is kibir powerbank nélkül. -
totopad
senior tag
Ha van apple music előfizetésed, az össze-vissza keveri az itunes könyvtárat. Nekem volt vagy 20 gigányi zeném, amit telefonok óta backup-oltam magammal, amikor előfizetve voltam apple musicra, akkor is ott voltak a könyvtáramban, aztán nemrég váltottam youtube music-ra és azóta az istenért sem tudom visszaerőszakolni az offline mappákat a telefonra. Próbáltam egy csomó módszerrel, de nem szinkronizáls rendesen az iTunes és láttam, más felhasználókat is hasonló issue-kkal.
-
totopad
senior tag
Van nálam céges használatban egy "hipeszuper", Poco M3 5G, a 15 évnyi szifonság után, ez kb az első droid, ami lassan 1 éve velem van, igaz, hogy máig a 13PM az elsődleges telefonom. Szoftveresen, azt kell mondjam, hogy szinte nincs különbség a két készülék közt, gyorsaságra kb ugyanolyan, a droid, hiába valami alsóközépkat SOC van benne, meg mittomén, milyen gyenge hardver, de igazából hozza azt, amit a szifon. Adatkommunikációban, nálam veri az iPhone-t, bár igazából LTE+-t használ -nem vágom, hogy ez mennyiben más, mint a tényleges 5G-, messze jobb számokat produkál konstans, mint az iPhone, + ami nekem számit, utazásoknál, hogy tud 5Ghz-es hotspot-ot, amit az iPhone pl nem.
Viszont, ahol kijön a különbség, az anyaghasználat, össze sem hasonlitható, a kamerák, az iPhone már-már tükörreflex a droid szutykához képest -ok, tudom, egy felsőkategóriás, már egyszinten van az iPhone-nal- illetve, a szoftverupdate. Az utcsó frissitése tavaly novemberi biztonsági update, amit gáznak tartok. Majd fél éve, semmilyen alapfrissitést sem kapott, még az IOS, csak idén, talán most frissült harmadjára.Tudom, hogy almát a körtével a két készülék kategóriái miatt, de legalább egy alapképet kapok, hogy milyen lenne, ha droidra váltanék. Nekem jó az alma, minden hibájával együtt is.
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Megjelenés napján kaptam meg a készüléket, ami szintén 13PM, semmit sem érzek 1,5 év után sem az akksi használattal. 93%-on vagyok jelenleg, de irodai/otthoni körülmények közt (sms, telefonálás, e-mail, néha 1-2 youtube, insta) 3 napot bir, stabilan.
Nem egyszer, hanem folyamatosan elég 3 naponta töltenem.
Erősebb használat mellett is a napot bőven kihúzza, de ezt értsd, úgy, hogy autós navigáció, túrázásos navigáció, fényképezés orrba-szájba, az 5G be van kapcsolva, igy még a hálózatváltásokkal is sziv, sokszor határátlépés -ami egyébként is zabálja az akksit-, és ilyenkor van, hogy még autóversenyt is a telón nézek, az 1 nap garantált, még ilyen körülmények közt is. A táskámban folyamatosan ott van a power bank, egyszer sem kellett még használnom a 1,5 év alatt. A 3G óta szifont használok, ez eddig minden szempontból a csúcs. -
totopad
senior tag
peace és foreverfriendship
Nem akartalak támadni és jogod van a véleményedhez -ráadásúl nem is akarom megváltoztatni-, csak nem értettem, hogy mit értesz erős közepes minőség alatt, főleg, amikor az iPhone legendásan az egyik legjobb mobil fényképező közé tartozik, árfüggetlenül, minőségben.Egyébként azt sem mondtam, hogy a legjobb lenne, tisztában vagyok a hiányosságaival, csak szimplán a közepes minőségen akadt fent a szemem.
-
totopad
senior tag
Ránézek, köszi a tippet.
Külső lencséket nézegettem, amit tokként tudsz rárakni, de nem győztek meg a tesztek alapján, igy "naturba" használom. -
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Én viszont fotózok, sokat, viszont CSAK FOTÓZOK és abból sem a makró-zoom-os user vagyok, hanem utazásnál, túrázáson szoktam. Szerintem a 13PM már ott tart, hogy egy kompaktot simán kivált és jó, tiszta, szép, felhasználható képeket csinál, már éjszaka is, de, ha nagyon-nagyon túloznék és szőrszálhasogatnék, akkor lassan már ott tart a mobilfotózás, hogy egy alap tükörreflexessel sem feltétlen maradna szégyenben. Tudom, hogy a nagyobb lencse, nagyobb fény, nagyobb lencse, nagyobb kép, de a szoftveres része, meg jobb egy telefonban, mint egy fényképezőben...
én nézegetem folyton a konkurenciát és a samunál úgy érzem, hogy hiába papiron bitang jó kamerái vannak, túlszaturált képeket készit, szinte mind. Ráadásúl a szifon szemre valósághűbb képeket lő. Nem teljesen értem ezt a közepes minőséget, bevallom.
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
szifon 6-ig mindenem is jb-elve volt, aztán a 8-al már úgy voltam vele, hogy megpróbálom anélkül használni és láss csodát, ma már nem is hiányzik.
Leginkább cydia tweak-ek miatt toltam, de ma már annyira userfriendly lett a rendszer, hogy nem kell. Tört appra meg van megoldás anélkül is, ha valakinek arra lenne igénye --nekem nincs- -
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Én is szkeptikus voltam benne, de annyira "hülyebiztos" és egyszerű, hogy rendeltem fizikai kártyát is mellé, de apple payre is be lehet állitani.
Sckb 1 éve használom, részint online részint külföldön. Amikor olyan helyre megyek, csak feltöltöm az adott ország valutáját és helyben ugyanezzel a kártyával tudsz fizetni, legyen az EUR, GBP, HUF, vagy akármi. Zseniális megoldás egyébként. -
totopad
senior tag
Lényegében igen, pont úgy, mint akármelyik feltöltőkártyás telefonszám esetében, az appba belépve valutánként látni fogod az aktuális egyenleged, de ehhez nyilván regisztrálni kell és ki kell tölteni az adatokat, de ez is appon keresztül megy, tök könnyen.
Én erről fizetem a Netflixtől, az Apple One csomagomon át, gyakorlatilag mindent szolgáltatásom, úgy, hogy én se forintba kapom a fizetésem.
-
totopad
senior tag
A wise és a revolute egy banki reform eredménye.
Úgy kell elképzelni, mint egy feltöltőkártyás telefonszámot, aminek az egyenlegét külön-külön tudod valutánként feltölteni, attól függően, hogy épp milyen valutát szeretnél használni.
Esetedben, nyilván HUF lenne, akkor annyi HUF-ot adsz hozzá az egyenlegedhez, amennyit szeretnél.
Ez virtuális kártya, tehát az appban találod meg a kártyád adatait, de, ha igényt tartasz rá, akkor fizikai kártyaként is használhatod. Én pl, ha külföldön vagyok, csak wise-t használok, akárhová megyek előtte feltöltöm az adott ország valutájának egyenlegét. -
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Hogy a francba csináljátok ezeket a bugokat? Nálam egyik sem jelent meg eddig, igaz, én Spotyról váltottam youtube musicra, de a többit én is használom.
-
totopad
senior tag
Nekem mondod?!
Az a dúrva, hogy 1 év után tovább birja, mint újkorában.
Emlékszem, hogy tavaly már a standard 2 napos használatnál is vonyitva örjöngtem a földön magamnak, hogy nemigaz, hogy megcsinálták, aztán azóta, a 2 napból simán 3 lett, ahogy jöttek hozzá a frissitések.
És ez nem olyan, hogy időnként birja, hanem gyakorlatilag folyamatosan.
Hétvégente, ha aktivabban használom, akkor 2 nap. Nagyon extrém használat kell hozzá, hogy 1 nap után ismét töltenem kell, volt rá példa, de nem gyakori. -
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Semmi baj, se a 16-tal, se a 16.1-el. Az akksi standard irodai körülmények közt nálam 3 napig húzza, se lagg, se hiábt nem találtam.
Mondjuk az új lockscreent még mindig kukáznám a csába, ahogy van.
13PM -
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Ha valaki kérdezné, az 13PM 16.0.03 standard irodai használat/némi youtube/minimális navigálás most már 2 hete, 3 napokat bir, de hétvégén túráztunk egy lazát olyan 20km-t, meg mellette országváltás és F1 időmérő 5G-n, meg youtube meg fényképezés orrba-szájba, egész napot kihúzta úgy töltő nélkül, hogy hazafele, még vigan streamingen filmet néztem rajta, és olyan 15% volt nap végén.
Nem tudom, hogy a francba csinálják, hogy a telefon elkezdett energiát termelni, de sosevótmégilyenjó -
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Tavaly vettem egy XBOX One controllert Chromecast-hoz, kiváncsiságból kipróbáltam, szifonon is megy.
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Nézegettem (talán sony-t, de nem esküdnék meg) újabb DSLR-es gépeket pár éve, pont emiatt, hogy ne legyen instantupdate érzésem 1-1 újabb iPhone megjelenésekor, és már ott is vannak droidos készülékek, tudsz egyből instára megosztani, vagy felhőbe sinkronizálni és amögött is van már több funkció
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
-Sohalenemmerülőakksi pl.
-Vagy rá lehetne feküdni úgy az akksira, hogy akár napelemes is legyen és képes legyen önmagát tölteni.
-Modularitás: nekem spec nem kell a bitang proci mert a negyedét nem használom ki, de a kamerát igen. Ha évente meg lehetne oldani, hogy adott pénzért mondjuk csak a kamerát update-eled a készülékben, már lenne egy wow.
-Aztán nekem a fold is adná, bár képzelem, milyen áron lenne...
-és ott van a dexszerűség szoftveresen. Lehetne egy olyan rendszert csinálni, amit, ha telefonként használsz, akkor IOS, ha monitorra dugod, akkor meg MACOS. Lehetne mit -
totopad
senior tag
Mind szoftveresen, mind hardveresen azt érzem, hogy szétesett az Apple.
Nem minőségben, mert az még mindig csúcs, hanem fejlesztésben -innovációról, már vagy 10 éve felesleges beszélni, mert nincs-. Egyszerűen olyan, mintha nem tudnák, hova nyúljanak és min változtassanak. Szoftverben teljesen, de a hardvernél is ugyanezt érzem. Évről, évre egyre kevésbé üti meg az új készülékbemutató az érzékenységi szintemet és lassan egy heti lottószámhúzás izgalmasabb lesz, mint az éves telefonbemutató.Jobb kamera, gyorsabb proci oszt jónapot.
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
13PM teljesen rendben van az akksi idő, tegnap reggel húztam le a töltőről, most van olyan 74%-on, volt közben hivásom, váltogattam wifit/lte-t, youtube, emailing stb
viszont ez az új lockscreen valami katasztrófa, ez minden, csak nem hülyebiztos
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Akksi idővel, meg úgy a rendszerrel kapcsolatban is, adjatok pár napot az új rendszernek.
Ilyenkor még dolgozik az IOS -
totopad
senior tag
Én tolnék neki egy restore-t és újra hozzáadnám az e simet
-
totopad
senior tag
Igen, iPhone-ból, youtube-on másnap már szoktak review-k lenni, ezért is furcsállom.
Itt nem tudok dönteni, hogy kamu-e, vagy sem, de valamelyik 5-ösnél konktéran emlékszem, hogy odaadták a bemutató előtt a telót valamilyen profi természetfotósnak és elvitte a Brit, vagy Ir vadonba 1 hétre, azzal promózták és utána a youtube is tele volt vele!gondolom embargóznak, meg ilyesmi
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Nemtudom, ez mennyire lehet kamu, de, ha nem, én nem sok különbséget látok a kettő közt:
https://www.youtube.com/watch?v=_1uqMbb7aFc -
totopad
senior tag
3 hónapja váltottam szolgáltatót (vagyis azóta már csak singleként használom), de addig gyakorta használtam dual simet, és nem tapasztaltam drasztikus merülést
-
totopad
senior tag
Az a vicc, hogy olvasgattam külföldi kommenteket is és, még az amcsiknál se egyértelmű vétel az új széria, mint eddig. Akkora infláció van náluk is, hogy nem fogják tudni kifizetni.
Azon gondolkodtam, hogy mekkora lehet majd igy a cégnek a visszaesés és ez, hogy hathat a jövőre?
-
totopad
senior tag
Tavaly vettem a Lengyeléknél a 13PM-et, megjelenés napján, akkor 5700 PLN volt, most 7200 PLN a 14PM.
Asszem, új munkát kell keressek, ha új iPhone-t akarok jövőre

-
totopad
senior tag
Nem tudom, hogy csak az én szemem káprázik-e, vagy tényleg kontrasztosabb, szebb képeket csinál a készülék (13PM), mint az ősszel?
Vágom, hogy van benne AI, ami javit, de szerintem érezhetően jobban bánik most a fénnyel. -
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Sosemvótmégilyenjóazakksi update:
7végén utaztam, éjjel 2kor töltőről lehúz, reptérre UBER rendelés, majd beszállókártyázás, stb...
célországban hálózatkeresések, simcserebe helyire, nettesztelés, családértesitő skype hivások, kb 1 óra all together, majd gúgli navi, úgy 1 órán át, közben halomra fényképezés, videózás este még sprintqvalit is telón néztem 4G-n, majd megint egy fél óra navi a szállásra. A nap végén, este 10-kor 25%-on volt az akksi. Ennyire még sosebirta iPhone13PM -
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
-
totopad
senior tag
Akkor egy kis inverz történelem, vagy, hogy nem lettem droidos: hüvely P30 idejében nagyon meg voltam indulva, hogy sok év után váltok, mert eléggé untam már a rendszert, meg a készülékek is alig változtak évről-évre, vágytam valami újdonságra.
Emlékszem, hogy annyira néztem a P30-at, hogy már a rendelésen gondolkodtam, mikor bementem egy boltba megnézni... hát a műanyag hátlap, meg maga az anyaghasználat érzete után könnyes szemmel nyúltam akkor -talán- 8 Plus-omhoz, majd átmentem a Samu standhoz, ahol a szintén "csúcs" Note-okat, meg az akkori S szériát végignézve, döntöttem el, hogy nem nekem való lesz a váltás.Az anyagiakról akkor még nem is beszéltem...
-
totopad
senior tag
Üdv a klubban srácok!
-
totopad
senior tag
Nekem ős szifonosként, kicsit furán vicces, hogy mennyi droidos vált...
az egyre gázabb áron kivül, van más is, ami miatt váltotok? -
totopad
senior tag
A 13PM bármiféle irónai nélkül minden idők legjobb IOS alapú telefonja, legalábbis akksi szempontjából.
3,5 órás átlag SOTtal (bár 5Gt még sosem használtam, viszont az elméletben eszi az akksit, nem is kicsit) nekem a 2 nap az standard, de volt már nem is egyszer, hogy 3 napig is birta egy feltöltéssel. -
totopad
senior tag
Izé, azt hittem, hogy csak káprázik a szemem, de nekem is csinál ilyen youtube, chrome, sőt gyári sms app is egy-egy pillanatra, aztán helyreáll
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black - Karcmentes állapot - 2029.02.26 garancia
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest