- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
válasz
sebestyen93 #5071 üzenetére
én a galéria miatt nem frissítek 17.5.1-ről
nem hiszem, hogy meg tudnám szokni.. vagyis leginkább nem szeretném..
egy remek galériáról visszatértünk egy őskövület facebook messenger képnézegetőre.. videók botrányosak, egyszerűen okádék az új tekerő
downgrade
BIG EDIT:
Jesszus, most látom csak, hogy február óta halott a topik :c
már 18.4.1-re lehetne frissíteniez most milyen a 13 prón ?
-
GoldhandRent
őstag
válasz
kchris78 #5008 üzenetére
igen
főkamerának az 1.5 elég jónak mondható, ultrawidenak az 1.8 is
(1.5-öt tudott főkamerán az s10+ 2019-ben, S24 200megán tud most 1.7-et)
edit:
S24 ultra:
200 MP, f/1.7, 24mm (wide), 1/1.3", 0.6µm, multi-directional PDAF, OIS
10 MP, f/2.4, 67mm (telephoto), 1/3.52", 1.12µm, PDAF, OIS, 3x optical zoom
50 MP, f/3.4, 111mm (periscope telephoto), 1/2.52", 0.7µm, PDAF, OIS, 5x optical zoom
12 MP, f/2.2, 13mm, 120˚ (ultrawide), 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF, Super Steady video
itt az UW ráadásul csak 12MP, szifonnak legalább 48MP-n 2.2i16pro:
48 MP, f/1.8 (szemét GSMarena felfele kerekítapple oldalán 1.78 van) , 24mm (wide), 1/1.28", 1.22µm, dual pixel PDAF, sensor-shift OIS
12 MP, f/2.8, 120mm (periscope telephoto), 1/3.06", 1.12µm, dual pixel PDAF, 3D sensor‑shift OIS, 5x optical zoom
48 MP, f/2.2, 13mm (ultrawide), 0.7µm, PDAF -
GoldhandRent
őstag
válasz
bbendre #4997 üzenetére
vagy 13Sss (S-ek mérete is számít
)
#4998joey04
kamerában van még diffi, és nem feltétlen a jó irányba
a főkamera rekeszértéke az MP növekedéssel f/1.5-ről f/1.78-ra változott,
az ultraszéles f/1.8-ról egészen f/2.2-ig !
ultraszélesnél elég jelentős, ezeket ugye szoftveresen kompenzálja a hosszabb expóvaltúlontúl jól sikerült a 13-as (pro) széria
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Stark95 #4869 üzenetére
ihhh
Kényelmes meg minden, de hót pazarlás (nagy veszteséggel dolgozik), plusz jobban melegszik tőle a telefon. Gyorstöltésnél sem az a baj, hogy gyors, vagy hogy nagy feszültségek/áramok szaladgálnak, hanem a meleg ami ezekkel jár.btw, mennyi idő így egy teletöltés 0-20%-ról 100-ra ?
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Gabb0225@ #4860 üzenetére
én igyekszem mindig a régi 5wattosat használni, ezzel 3 óra a töltés 0-10 körülről 100-ra.
utóbbi időben sajnos már csak azzal töltöm, ami épp kézhez akad, elkallódtak az 5w apple adaptereimha nagyritkán siettem, akkor régi ipad 10w adapterrel kentem meg, ez nem tudom mennyi idő alatt tölti fel (siettem, szóval nem ment tele általában), de feltételezem a fele
-
GoldhandRent
őstag
válasz
MaddeNNNN #4662 üzenetére
nekem 88% :c -> nagyon sokáig 100, majd szintén elég sokáig 99% volt, aztán hirtelen megindult a lejtőn
behalni fix nem fog, plusz szerintem nem terjed ki erre a gari
azt sajnos nem tekintik se behaltnak, se gariban cserélendőnek ha 100%-ról 10 perc alatt csutkára lemerül
mondjuk az EU erre rakhatna egy fincsi szabályozást, hogy az akkura mittomén 5 év garit kötelesek adni, ráadásul a gyártó, nem pedig a szolgáltató, így idővel rákényszerülnének a pacek akkuk alkalmazására, mert nem érné meg nekik "majd a júzer cserél $$$-ért ha szeretne" alapon bowlit berakni
#4663totopad
azért el ne raboltasd magad! persze jó szórakozást! fiúkkal vigyázz xd -
GoldhandRent
őstag
válasz
TechN7ne #4627 üzenetére
stílusok között nem lett állítva egyik készülék sem ?
illetve gondolom point & shoot készítetted az összeset
nálam a 13 egyetlen negatívuma az a lencsecsillogás. még talán a túlélesítést lehet felróni neki, egyébként meg az látszik, hogy simán csak több fénnyel dolgozik. (az általad lőtt , PH!-ra adott minőségben feltöltődött képek alapján) -
GoldhandRent
őstag
válasz
totopad #4393 üzenetére
2 ipaden van fent, egyik napi használós kreativ(2023 air), másik filmezős jutubos(17-es 12.9)
eddig amik voltak: óra buggolt, időjárás buggolt, pro create néha bezárt
de asszem ezek a legújabb bétával eltűntek16-hoz képest viszont méterekkel többet ad (még 16-ról 17-re is)
telefont érdemes lesz 15-ről váltanom, már várom a hivatalost -
GoldhandRent
őstag
én csináltam egy darab (ipaden 2db) gyorsgombot, ami kikapcsolja egyszerre a BT-t és a WiFi-t (ipaden a másik gomb visszakapcsolja mindkettőt)
ha csak a wifit kéne kikapcsolni, és a BT kéne, akkor is ezt a gombot nyomom meg, mert lehúzhatóból utána visszalövöm a BT-t... wifi kikapcsoláshoz viszont 2u86 almenübe be kell menni... -
GoldhandRent
őstag
válasz
Tibee86 #4313 üzenetére
sztem mivel alapvetően nem piszkálod, így nem kell keményházasnak lennie.
sima "puha", ami most is benne van. telefon felől megfelelő számú rugós csatlakozó, akkun pedig kontakt pad.
esetleg helyre rögzítve "magic pulltab"-bel, amit akkucserekor cserélsz
szívesen rajzolnék egyet, de se lehetőségem nincs, se nem akarom munka nélkül hagyni azt, aki később majd ezt megtervezi xd
ötlet feladva, sztem egyáltalán nem megvalósíthtatalan. és azon az extra két kijelzővédőnyi vastagságon kívül tök kompromusszummentes.
rajz helyett régi telefon képe:
fekete rész értelemszerűen fémből, akku lehet puha, nem kell műanyagházas (ez az akku is 3200mAh...), a fehér burkolat pedig sík üveg, vagy fémkeret üveg betéttel, amit csavarok rögzítenek a fekete házhoz. fekete rész is full sík, egyedül az akku helye van benne, semmi más. hátlapból meg lehet kamerakivágás, hátlapra lehet NFC, wireless charge, bármi. pár rugós csatival készülékhez csavarozás után működik minden.
akkunak is lehet alul a csatija, így amikor rahúzod a hátlapot, kvázi az nyomja neki a kontaktpontoknak -
GoldhandRent
őstag
válasz
kchris78 #4310 üzenetére
én azt tudnám elképzelni, hogymostani minőségben le van zárva rendesen a telefon bele a külvilágtól, és ahol az akku lenne, ki van hagyva hely, és ki van vezetve a 2-3-4-5 csatlakozó faszán légmentesen elzárva. ide be tudod helyezni az akkut, megvan a kontakt (csatik megfelelő távolságban egymástól) ráhelyezed a fedelet és 4-6-8-10 szabványos csavarral a készülékhez rögzíted.
egy teló max 2 tempered glass kijelzővédő vastagságnyival lesz vastagabb (ami az akku alatt van az akku és a telefon többi része között, és ami az akku felett lesz)
simán lehet továbbra is vízálló a telefon -
GoldhandRent
őstag
válasz
kmisi99 #4251 üzenetére
első körben (szerintem) kapcsold ki az automatikus frissítést mind OS, mind appok tekintetében (nálam ki van.. ha valami csak friss appverzióval képes működni, úgyis rí miatta)
második körben, ha van gépen mentésed korábbi állapotról, akkor elvileg vissza tudod állítani (ehhez nem értek, remélhetőleg van itt valaki aki jobban fel tud világosítani ezzel kapcsolatban)
aztán harmadik lehetőség, hogy vársz őszig vagy bétában(nem ajánlott elsődleges telefon esetében) frissítesz 17-re. korábban valaki azt írta javult az üzemidő -
GoldhandRent
őstag
szerintem más beállítás miatt, nekem is volt vele gondom.
Kamera -> videó rögzítése -> legalul Kamera zárolása -> ezt kikapcsolni
én azt hittem ez azt csinálja, hogyha videózok, és valemi vagy valaki túl közel kerül a kamerához, akkor Wide-ról átvált UW-ra. ezt nem akartam, de kiderült ez az opció kihatással van a zoomolásra (a félelmem viszont ((még)) nem igazolódott be)
-
GoldhandRent
őstag
válasz
bbendre #3988 üzenetére
a kedvemért majd te is próbáld ki a lightroomot
több szem többet lát alapon, ha gyári sw vs lightroom -al lőtt képeket összehasonlítjuk, hátha sokkal többre hivatott a HW, mint amennyit az apple a SW-ével enged nekünk
a pixelnek például tényleg sw-ben van az erőssége.
androidon próbáltam gcam-ot, és azért sokat jelent - ha jól volt portolva - vastól függetlenül.
bár lenne gcam iOS-re is -
GoldhandRent
őstag
válasz
totopad #3979 üzenetére
esetleg az adobe lightroommal próbáltál már képet lőni ?
én még nem foglalkoztam vele sokat, sosincs nálam állvány, meg sajnos egyre kevsebb szépet fotózok... inkább hasznosakat..
szóval adj neki egy pár lövést, lehet többet is ki tudnál belőle hozni !sztem amúgy alapból jó a szoftvere, és a hardwere is, de ha egy kicsit többet szeretnél, akkor a sw a szűk keresztmetszet, nem a hw.
megvettem a top 2-3 fotós alkalmazást, de szánalmasan szarok, egyik sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
aztán kaptam egy fülest, hogy a lightroommal is lehet fotózni, és egész jó funkciók vannak benne. egyszer használtam (állvány nélkül) és teljesen jó.
androdiból egyedül a PRO kamera funkciók hiányoztak, és ez kb vissza is hozta őket -
GoldhandRent
őstag
válasz
LosBlancosRM #3920 üzenetére
most is azért rí az eppöl, és azért nem lehet a 13Pro-nak 1hz AOD, mert a vezérlője nem tud annyira lemenni. hiába 1 pixel, a vezérlőt fel kell éleszteni hozzá, és az fogyaszt sokat, nem maga a kijelző
így megy a villants fel egy pixelt, mert értesítést kaptál parancs:
proci -> kijelző vezérlő -> kijelző
a kijelző vezérlő pedig kiszámolja, h a mátrix melyik pontját kell pingelni, hogy felvillanjon az a pár pixel. talán még végig is iterál rajta - csak nem látod, mert nem kapcsolja be a pixeleket -
GoldhandRent
őstag
válasz
LosBlancosRM #3916 üzenetére
az a képernyő része, és annak a vezérlése fogyaszt, nem maga a pixelszám
ha külön be lenne drótozva az a pár pixel, akkor működhetne, csakhát... nem
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Blue meth #3895 üzenetére
nekem 16ból csak a képek On The Go szerkesztése, és az akku% tetszik, semmi más fícsőr.
Ha működne a régi ipad pro-n (2017 12.9-es) a képszerk, akkor leszarnám, hogy van-e a telón.
Telefon tudná, de csak 16 tól, hát anyájukat.apró dolgokat hozzáadnak, ami nem rendszerszintű, cserébe módosítanak olyanokat, ami legalább az emberek felének nem tetszik, de muszáj hozzászoknia
-
GoldhandRent
őstag
hát ugye ha 20-80 között használod, akkor sosem tudja meg az akkuélettartam% kijelző rész, hogy mennyi a valós kapacitás
új tulaj lemerítette meg feltöltötte, egyből kiszámolta, hogy 93%amúgy a wireless töltő szvsz energiapazarlás
ahhoz, hogy 10W-al töltsed vezeték nélkül a telefonod, az adapter a falból 12-15, de lehet hogy 20 wattot is felvesz
vezetéknél a 10W az 10W, a 20 pedig 20 -
GoldhandRent
őstag
válasz
BreamHunter #3645 üzenetére
Én ipaden vettem észre, hogy a 2 másodpercre lerakott safarit újratölti
-
GoldhandRent
őstag
ha monitort akarod a kamerával felvenni, az szar lesz mindenhogy
inkább vedd fel OBS-el vagy akár Fraps-el, ha van rá mód.Ha az a koncepció, hogy mutogatni szeretnél a kijelzőn, azt is egyszerűbb digitálisan.
Ha ragaszkodsz a személyes megjelenéshez, akkor vetíts magad mögé zöld hátteret, amire ráutómunkázod a screencapture-rel felvett anyagot -
GoldhandRent
őstag
válasz
sfdrakex #3495 üzenetére
+ a többiek:
pont az iOS16-ról akartam kérdezni
jópár napja nincs időm követni a dolgokat, az érdekelt volna, hogy kijött-e már a 16.1, valamint javult-e a kaotikus akkuhasználat.
edit: most jött ki pont a cikk a 16.1-ről
készítsünk egy apró statisztikát, ez talán nekünk is segít kideríteni a dolgokat.kérdésem azokhoz, akik nézik ezt, és már 16.x-re frissítettek:
1.: milyennek érzed az akkut ?
2.: full legyalultad a rendszert 16 upgrade (ugye főverzió váltás) előtt/alatt ?köszi mindenkinek
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #3469 üzenetére
2. én sosem tapasztaltam ilyet a telefonon, pedig mindenféle kábellel és adapterrel töltöm, össze-vissza kombinálva.
VISZONT
ipaden (2017-es 12.9-es pro) random, tehát nem töltés közben szokott ez előfordulni, és már nagyon idegesít.
én az üvegre gyanakszom az ipad esetén, nálad viszont spigen van fent, meg ugye csak töltés közben bolondozik -
GoldhandRent
őstag
válasz
kakuk.tamas #3461 üzenetére
Szerintem alig látszik :/
Ha lett volna, én product red pirosat veszek a 13pro-ból. kihagyott ziccer így
Sőt, ha lett volna, akkor piros minit veszek pro kamerával13mini pro vagy pro mini
Amúgy a sima lila se rossz -
GoldhandRent
őstag
válasz
BreamHunter #3397 üzenetére
figyi, gondolj a jövőre.
előbb-utóbb biztos veszel egy konzolt
kérdés, hogy melyiket -
GoldhandRent
őstag
válasz
Imi1981 #3159 üzenetére
az a baj, hogy a szoftver gyakran okosabb akar lenni a usernél (sokszor érthető módon, de szerintem nem itt a fórumon), és te hiába akarsz 3x lencsével lőni, azt gondolja ez ahhoz túl közel van, inkább ránagyítok az 1x-re
az tényleg zajos, és látszik, hogy digit zoom+ próbaképp lehet átrakom jpeg-re ahogy javasoltad, de csak próbaképpen. azt hiszem a live fotó csak HEIF-fel kompatibilis, én pedig eőszeretettel használom a live fotókat :/
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Imi1981 #3094 üzenetére
volt most egy kis telihold helyzet, lőttem pár 15x-eset az i13pro-val, meg pár 50x-eset a xiaomi mi note 10-emmel
i13pro képein a hold egy fehér paca beégve, hiába húztam le a fényt
xiaomin minden szépen látszikmegvettem iphone-ra a filmic pro csomagot (aminek az árát már visszakértem, mert szart se ér az egész), azzal tudtam értelmes szerű képet lőni kb 3-4 próbálkozás után
kéne valami jó kamera app, amiben értelmes kézi mód van, egyelőre nem találtam -
GoldhandRent
őstag
az nem csak marketing maszlag ? JerryRig-en Zack megkarcolta level 6-on, mélyebb vájatokkal level7-en
-
GoldhandRent
őstag
válasz
kisdobos0111 #2304 üzenetére
ahogy kleinguru írta, most rizikós, hogy nem fog csökkenni az ára a réginek. egyrészt a forint miatt, másrészt ha drágább lesz az új készülék, tehát árban nem váltja, hanem fölé megy
a forint árfolyam miatt aggódnék leginkább, lehet hogy most meg tudod venni 100k-ért, ősszel meg mondjuk 120-ért úgy, hogy közben az MSRP ára lejebb ment, csak a forint meg romlott
kérdésedre a válasz pedig: keress rá, hogy mennyi volt a nyitóára az egyes óráknak, és mennyi most, vagy akkor mikor a kövi gen megjelent belőle
ugyan ez telefonokkal is -
GoldhandRent
őstag
válasz
kleinguru #2301 üzenetére
🤣🤣🤣🤣
msrp árat nézd, most ne a forintosatde ahogy látom nem esett az M1 ára az M2 megjelenésével... szuper.
az lett volna a kövi megjegyzésem, hogy remélhetőleg nem jut VGA gyártó szintre az apple -> watch 6 (100 egység pénz), ezt váltotta a watch 7(100 egység), ezt váltja majd a watch 8 (150 egység)
870 (120egység) 970 (100egység), 1070 (100 egység), 2070(200 egység), 3070(300 egység)csúnya lenne, ha az új modell árban fölé lő a réginek, aminek köszönhetően a régi, elavult teknika pontosan ugyan annyiba fog kerülni, mint megjelenéskor...botrány
-
GoldhandRent
őstag
válasz
benczeb #2199 üzenetére
nem érint, de érdekel, hogy mi volt rá a megoldás ? végigolvasva a threadet nem látok rá semmit...
nemrég nem családi megosztásban (saját) icloudban törölve az eszközt, nem történt semmi az eszközzel. külön az eszközön kellett mindent IS kitörölni, meg kijelentkezni az icloudból. nem hasonló itt is a helyzet ?
-
GoldhandRent
őstag
válasz
LosBlancosRM #2176 üzenetére
a fenykepeknel ugyan ez
xiaomi telefonjaim 2015 ota tudtak, hogyha lockolva van allora, de kepeket nezegetek, akkor elfektetve o is ugy tesz.
Lehetne a lock is 2 fele, ugy ahogy a wifi/bt kikapcsolas 🥲 -
GoldhandRent
őstag
válasz
Tibee86 #2165 üzenetére
nálam a Safari + bármilyen oldal, amin cookie-k vannak:
alul van a cookie elutasítás (többnyire) és felhúzza a böngészőnek a lapválasztó sávját, mikor rányomnál xd baszott idegesítő
de inkább az az idegesítő, hogy terhel a kibebaszott cookiekkal minden retkes oldal...
"cookie beállítások elmentve" ja, a következő látogatással meg újra megkérdezi.. nagyon el van mentve -
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #1941 üzenetére
visszakeresve nem találtam, de szervizben való fejegység szoftverfrissítés oldotta meg ha jól rémlik
mérget azért ne vegyél rá, lehet csak de-ja-vu -
GoldhandRent
őstag
válasz
LosBlancosRM #1378 üzenetére
nekem sincs bekapcsolva a szolgáltatónál, attól a telefon még keresi, ezért kell kikapcsolni
-
GoldhandRent
őstag
nekem a sima Pro Wazézva viszonylag gyorsan merül :0
nem szereti a Budapesti hálózatkeresést... Vidéken simán elvan 3-4 napot ~ ugyan olyan használattal. BP-en meg jó ha másfél-kettő kijön
remélem nem az enyémmel van baj -
GoldhandRent
őstag
érdeklődnék, hogy SOT hogy számoltok egy töltési ciklusra levetítve értelmesen ? ahogy nézem napi, meg heti lebontás van, eddig nem találtam utolsó töltés óta számoltat.
Nem amperkodni akarok vele, csak statisztika magamnak((régi andoidokon még volt, az újabbakból ((ami nekem volt)) már teljesen kiszedték ezta funkciót IS))
köszi
-
GoldhandRent
őstag
válasz
pajorgergo #1151 üzenetére
ha sima pro-d van, akkor én óva intenélek az álló telefon esetén "vízszintesen" huzigatható megoldástól, mivel a kamerák helye több, mint a készülék felét elfoglalja, így a nyitott csúszka vagy kilóg a mobil síkjából (nem ezt csinálják) vagy kitakar a kamerából, ami szerintem szarul néz ki.
egy-két alis eladónak van "vertikálisan" huzigatható csúszkája, én rendeltem már 2 félét, az egyik szilikon, és nagyon nehezen mozog a csúszka, a másik pedig -amihez kapásból több reményt fűztem- még nem jött meg
ProMax-nál talán jó lehet, de nem vagyok biztos benne. a képek csalhatnak, lehet átalakított 12Pro/+Max kép. -
GoldhandRent
őstag
válasz
pepetech #1110 üzenetére
mindig csak G-t használtam, aztán egyszer a haverom iphone 11-én kerestem rá jutubon egy zenére... megváltás volt minden tekintetben
lehet hozzátett, hogy az utolsó androidon lehajló szélű volt a kijelző, és ezt a Gboard valszeg nem kezeli tökéletesen (nagyon durva elütések - és ezek már iphoneon nincsenek jelen!)
-
GoldhandRent
őstag
kaptam egy mailt az istyletol, hogy végre elérhető az előjegyzett készülék náluk (256-os grafit pro), véglegesíthetem az előjegyzést.
*válaszolok az emailre:*
🤡
Az iPhone 13 Pro 256 Grafit készülékemről küldve, amit a Telekomtól vásároltam novemberben.ha valakinek kéne az előjegyzés, írjon, hátha tudjuk érvényesíteni neki
-
GoldhandRent
őstag
válasz
TheBikerider #1010 üzenetére
az óriási kamera bump-ot hogy tünteti el úgy, hogy vékony marad ? asztalon billeg cserébe ?
Nekem most egy Spigen ToughArmor van, meg aliról rendeltem ilyet-olyat, mert képről tetszett, vagy jó fícsöre van (kamera eltakaró, ami lefele mozog, nem oldalra), és ezekből perpill egyiket sem használom -> a kamera takarós kamera takarója kegyetlen nehezen mozog, a gombokat meg lehetetlen megnyomni -kib@szott erősen kell-, a másik tok pedig olyan vékony, hogy kiáll belőle a kameraviszont eszeveszett jól néz ki, és a gombokat is élvezet benyomni rajta -nem használom a kilógás miatt)
-
GoldhandRent
őstag
HO-s napokkal van olyan 4-5 napos töltési ciklus. Ilyenkor nyilván (egyáltalán)nem, vagy alig használom, de használattal is egy erős 2 nap sima. 13Pro, nem Max
Hétfőn 15:09-kor húztam le a töltőről, este volt videózás, fényképezés, másnap HO, majd este utazás (nem naviztam), ma reggel 7:30-tól 10-ig online rádió BT-n mobilnettel, meg sok nyomkodás, és most áll 38%-on.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
GalaxyS9 #809 üzenetére
felvetés: nem lehet, hogy séta közben a fejed/szemed/telefon rázkódását érzékeled döcögésnek ?
linket nem néztem meg, de ha felveszed séta közben rögzítővel, és tényleg úgy érzed, h döcög, és séta közben visszanézed, és akkor is döcög, akkor nézd már meg, hogy ha megállsz, még mindig úgy látod-e! -
GoldhandRent
őstag
piros nincsen proból sajnos :c
vacilláltam a kéken is, de nem tetszik, hogy króm és nem matt a keret.. előző telefonom gyöngyházfehér hátlapú volt króm kerettel.. mikor megláttam majdnem hánytam. ráadásul az többnyire átlátszó sziló tokban volt... szóval nem akartam krómot megint, és a grafithoz párosított fekete króm a legvállalhatóbb az én szempontomból.
mindegy, rendeltem szép tokokat aliról
piros(keretes)at is
-
GoldhandRent
őstag
válasz
TheBikerider #719 üzenetére
igen, ez most jött be. remélhetőleg opcionálissá teszik majd.
bár SAJNOS nem sok embert látok panaszkodni amiatt, hogy milyen ökörbarom ötlet ez.kipróbáltad amúgy, azt hallod, hogy eltrozítja a hangot így térhatást (vagymit) keltve ?
#722ΞΔGLΞ
ez más lesz. felvételnél torzít.
3x nél, ha beszélsz, olyan mintha messziről beszélnél (mert a képhez képest tényleg messze vagy...a telefon mögött :') )
Widenál ilyen fura,
UW-nál pedig olyan amilyennek lennie kell, mert közvetlen a telefon vagy te -
GoldhandRent
őstag
válasz
TheBikerider #706 üzenetére
csinálj egy videót, ahol váltogatsz az UW, Wide és 3x között. Van különbség a hangban, és szar. Lehet ezt a szar hangot hallod sima videónál.
Nem csinál semmi különlegeset a hanggal, csak eltorzítja... -
GoldhandRent
őstag
válasz
GoldhandRent #537 üzenetére
hajnali fél kettőkor végre nem Alis üzenetet kaptam, hanem telekom készletértesítőt
úgyhogy reggel kosárba is raktam a sima Pro-t 256-os szürkében
pénteken jön meg elvileg. csattintom is bele a vodás kártyát egyből -
GoldhandRent
őstag
jön az értesítő, hogy van telenorkészleten 13P
milisecundumok alatt felcsattanok a honlapra, hogy lássam "értesítést kérek ha elérhető"
mondom hogy a @!?#& fogyott már el ?
gmail check: 10:05 az email, 11:05-kor jön az értesítő
köszi ráko$h android.... kvára nem akarja h lecseréljem
bezzeg hajnal 2-kor hozzámbassza az alis értesítést FUbocs a kifakadásért
-
-
GoldhandRent
őstag
megint lecsúsztam
-
GoldhandRent
őstag
Telenornál ~elvileg~ van raktáron sima PRO 256 szürke. Kérdésem lenne azokhoz, akik onnan rendeltek kártyásan: melyik opciót kellene választani, hogy tényleg "kötelezettségvállalás nélkül, kártyafüggetlen" (ahogy anderledani írta) szálljak ki a buliból ?
Hello Kártyás SIM lehetőség ?
Köszi -
GoldhandRent
őstag
válasz
juhaszroli #237 üzenetére
a torony keresés nagyon meríti
-
GoldhandRent
őstag
válasz
weberzolee #200 üzenetére
közben rájöttem, hogy félreértettem amit írtál.
fura, nálam csináltakövinél javasolnám, hogy ne éjszakára, hanem akkor rakd fel, amikor még le tudod majd venni, ha feltöltött. másfél-két óra alatt feltölt kb bárhonnan.
mostani androidom 2 éves, egész éjjel töltőn szokott lenni, és érezhetően gyengült az akku ezidő alatt. -
GoldhandRent
őstag
válasz
weberzolee #195 üzenetére
én többször, több órán át láttam 80% környékén
Ha abbahagyod a szokást, akkor felhagy az optimalizálással is -
GoldhandRent
őstag
válasz
juhaszroli #189 üzenetére
ez egy nehéz kérdés.
tételezzük fel, hogy igaz ez a 40-80% dolog. -> a gyártó készül erre, tehát amikor neked 0%-ot ír a telefon, az valójában az akku 40%-a, amikor pedig neked 100%-ot jelez ki, az az akku 80%-a. Ugye az akkun fel van tüntetve egy "typ" érték, amibe megintcsak bele lehet kötni, hogy mi alapján szitázzák rá.
Ugye minden számolható, de ezeknél az összeragasztott szendvicseknél senki sem mér rá az akku kapacitásra akkor, mikor a készüléke 40% töltöttséget jelez ki.
Töltőn hagyni viszont nem feltétlenül egészséges, mert azért csipeget (nem az iphoneok főleg, az okosan megfigyeli a szokásaid, és az alapján tölt tele)13 Pro-nál viszont tény: kibír több mint egy napot egy töltéssel, és pár óra alatt teleszívja magát. Nap végén (vagy közepén) feldugod, és pár óra múlva leveszed. El van intézve.
Ha hozzászoktatod, hogy egész éjjel a töltőn csüng, akkor azon a különleges alkalmon, mikor gyorsan kéne a szufla, mert mész buliba, vagy akármi nem fog csak 80%-ra tölteni, mert te majd úgyis csak reggel 6 kor veszed le a töltőről. -
GoldhandRent
őstag
:'DDD
ne engedjük el, tanuljuk meg a fogalmat, és használjuk rendeltetésszerűen. azok nem makró képek, és botrány annak csúfolni őket.
sajnos sokszor pont csak a pont&shoot működik a PH! tesztekben.. amihez egy kicsit több rutin, vagy egy fikarcnyi szépérzék & odafigyelés szükséges, az már nem.
ebben az esetben persze, többnyire erre való ez a telefon, ebben profi. de rengeteg telefon kamera tesztnél fogtam a fülem, hogy ezt most itt tényleg komolyan gondolták ?
a makrózás pont nem pont&shoot, ezért nem is sikerült a legjobban. -
GoldhandRent
őstag
csak lenne már elérhető 256-os grafit valahol
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Commodore 64
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó