- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
Én viszont fotózok, sokat, viszont CSAK FOTÓZOK és abból sem a makró-zoom-os user vagyok, hanem utazásnál, túrázáson szoktam. Szerintem a 13PM már ott tart, hogy egy kompaktot simán kivált és jó, tiszta, szép, felhasználható képeket csinál, már éjszaka is, de, ha nagyon-nagyon túloznék és szőrszálhasogatnék, akkor lassan már ott tart a mobilfotózás, hogy egy alap tükörreflexessel sem feltétlen maradna szégyenben. Tudom, hogy a nagyobb lencse, nagyobb fény, nagyobb lencse, nagyobb kép, de a szoftveres része, meg jobb egy telefonban, mint egy fényképezőben...
én nézegetem folyton a konkurenciát és a samunál úgy érzem, hogy hiába papiron bitang jó kamerái vannak, túlszaturált képeket készit, szinte mind. Ráadásúl a szifon szemre valósághűbb képeket lő. Nem teljesen értem ezt a közepes minőséget, bevallom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- Milyen videókártyát?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- VoLTE/VoWiFi
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest