Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Új hozzászólás Aktív témák
- 

golyós
addikt
Sziasztok!
Jómagam Android vonalon mozgok, de lányomnak egy 13pro max-van, ebben kérnék a tapasztalatok után egy kis segítséget.
Egy powerbankot szeretnék neki majd venni, de ebben a káosz gyorstöltési szabványokban elveszem.
Tudnátok ajánlani tipust ami jó, nem feltétlen kell a vezetékmentes töltést tudnia, de nem hátrány. A gyorstöltés viszont kellene.
Ha jól értem Magsafe kiegészítő kell a töltéshez ha gyorsabban szeretném tölteni mint a Qi szabvány?
 - 

totopad
senior tag
Én úgy döntöttem, hogy másodlagos készülékként, még maradok a topicban, bár elsődlegesnek meg átmentem a konkurenciához, egy z fold 7-tel.
A 13PM meg jó lesz "túrázós, sielős" készüléknek és, hogy bent maradjak az IOS világában. Talán, majd 3-4 év múlva egy iPhone 20-al.Az a legnagyobb bajom, hogy a készülékek funkcionalitása ebben a formában szerintem elérte a maximumot és ,hiába veszel új készüléket, nem lesz már benne igazából olyan plusz funkció,, ami tényleg jelentős felhasználási változást eredményezhet és valahol a 17es szériával is azt érzem, hogy egy új ház az ok, de minden más ráncfelvarrás.
 - 

eddie1978
senior tag
Akksi csere helyett végül telefon csere lett. 16 Pro Max fehér. Eltávozok ebből a topikból. Bár csak olvasója voltam.
 - 

cH1
aktív tag
Azzal próbálkozott már valaki, hogy vesz egy eredeti aksit az Appletől és azzal elmegy valami környékbeli kis szervizbe?
 - 

Chalez
őstag
Hol ajánlott akksit cseréltetni 13 PM-be? Nem fogok még egy ideig megválni tőle, 84%-on van, de rengeteget használom navigációhoz, közben zenehallgatás, és merül is szépen... A csereakksi is lehet olyan jó mint az origi?
 - 

saca23
aktív tag
válasz

pajorgergo

üzenetére
						Nekem júniusban volt hàrom éves , 84% ot ír . 50% -os töltöttség mellett 4h 40 kijelző idővel. Nem panaszkodom , ellenben az ios26 hàt elég beta szagú rajta😂
 - 

pajorgergo
aktív tag
Tegnap a 13 Pro Max 1019 töltési ciklus után telefon szerint 79% , szóval ma bedobta hogy aksi csere
 (Jelentésből 75,71% ) - 

Sordoran
addikt
 - 

Sordoran
addikt
válasz

totopad

üzenetére
						Nekem is tetszik, és én is úgy érzem idén váltok. Maga a bemutató mondjuk nem lelkesített fel annyira mint reméltem, de azért az elmúlt években mindig jött apró csomagokban újdonság és mostanra azért jelentős különbség gyűlt össze.
Például mostanra minden más kütyüm már type-C csatlakozós, szóval a 13PM plusz kábelt igényel utazáskor, és már zavar. Kamera is fejlődött azért, teljesítmény is. A 13PM-em üzemideje is csökkent, de egy napot még kibír. Viszont így családban másnak adva se kell rögtön akksit cseréltetni, teljesen használható még. Végezetül pedig a tárhely is már kezd szűkös lenni, kell az 512GB nekem.
Azért az kérdéses mikor és hol veszem meg. - 

totopad
senior tag
4 év után, asszem idén elköszönök a topictól. Eljött az idő a váltásra.
Tetszik a 17PM. - 

bbendre
őstag
válasz

telefon6310

üzenetére
						Ez minden gyártóval így van sajnos. Ott van pl a Pixel. Elvileg a frissítésekkel csak jobb lesz minden, közben pedig...
 - 

telefon6310
tag
válasz

Blue meth

üzenetére
						Fura, mert ezt én is határozottan tapasztaltam. Főleg a fehéregyensúlynál, egész egyszerűen a régebben készült képeknél nem égett ki úgy a nagyon világos rész. Meg videófelvételeknél gyengébb/változó fényviszonyok között régebben sokkal stabilabb felvételek születtek. Én ezt konkrétan összehasonlítottam, dátum szerint el van mentve minden, mappákban. Félreértés ne legyen, nem szar, most sem, imádom ezt a készüléket, csak egy kis turpisságot vélek felfedezni az Apple részéről. De ez lehet csak rosszindulatú összeesküvés elmélet részemről...
 - 

Blue meth
senior tag
válasz

Sordoran

üzenetére
						Barátnőm sima 16-osához képest a makró fotóknál tűnik fel igazából a minőségbeli különbség. Sima fotók talán annyira nem figyeltem meg, pedig amikor megvettem tényleg csak ámultam, hogy milyen makró fotókat lehet lőni vele. Ettől függetlenül mai napig imádom ezt a telefont, eszem ágában sincs lecserélni, ezt tényleg addig fogom nyúzni ameddig van rá szoftveres támogatás (btw nekem sima van, nem a Max).
 - 

pajorgergo
aktív tag
Inkább hardveres romlás lehet mögötte, szerintem még a mai napig brutál jó képeket csinál a készülék. Gyári aksi is brutális. 1000. töltési ciklus 81% kapacítás ( telefon 84%-ot ír ki).
 - 

Én kb naponta olvasok teszteket telefonokról és általánosságban az jön ki, hogy nappal még mindig top a 13 Pro minősége a mostani rendszerekkel is.
 - 

Sordoran
addikt
válasz

Blue meth

üzenetére
						Miközben az se kizárt amit írsz (bár én nem láttam erre bizonyítékot), lehet a lencse koszolódik, mikro karcok, zsírfoltok stb. Lehet volt olyan védőréteg rajta ami az évek alatt lekopott róla.
Ténylegesen látod korábbi képeidhez viszonyítva hogy rosszabbak a mostaniak, vagy csak más újabb készülékekkel veted össze? - 

Blue meth
senior tag
Nektek mi a velemenyetek arrol, hogy minden szoftver frissitesnel butitjak a kamerakat?
Emlekszem amikor megvettem a telefont 3 eve mennyire huledeztem, milyen szep kepeket csinal (a makro fotok is), mostanaban meg mar csak ha ramegyek a kamera appra sokkal gyengebb a kepminoseg.
Lehet abban valami, hogy direkt butitjak a regebbi telefonok kamerait (vagyis maga a szoftvert), hogy rosszabbnak tunjon es vegyel uj iphone-t? - 

GoldhandRent
őstag
válasz

sebestyen93

üzenetére
						na most az ios26 valamelyest visszatér a korábbi galériára. kíváncsi leszek a videólejátszóra
  - 

R a y
senior tag
válasz

szabonagyur

üzenetére
						Nyertél

5w-os gyárival töltöd? - 

pepetech
őstag
válasz

gerenda110

üzenetére
						Védi az aku magát. az optimalizált töltés működését sose értettem én se reggel mindig 100%-on volt a telefon de este ha felkeltem én is néztem hogy 80%-on állt. nem tudom miért de amíg 2-3 évet kibírt ezzel a felhasználás mellet addig nem szólok
 a 13 pro fél éve lett aksi cserés a 14 pro meg 1 hónapja szóval a régi még mindig jobb 
 - 

gerenda110
aktív tag
Sziasztok. Miert van az hogy ki van kapcsolva az optimalizalt toltes, de estere ha felrakom (gyorstoltore) tolteni 80-85% nal nem tolt tobbet. Igaz 79% az akkum de ez a frissites ota tapasztalom. Eddig nem volt problema. Nyilvan mar csere erett az akku, csak bosszant..
 - 

R a y
senior tag
iPhone 13 Pro Gold , 2022 június óta használom, új telefonként. 598 ciklus, 91% health.

- 

pajorgergo
aktív tag
Nálam szintén 2022 január óta van a készülék.
901 töltési ciklus 80,68% ( telefon szerint 84%)
0-100% között 7,5-8 óra közötti kérpenyőidőt ír a mai napig.(IG, FB, TikTok, böngésző, zene, YouTube vegyesen megy rajta ninden )
Teljesen jól bírja. Tárhely gondot megoldottuk egy icloud előfizetéssel meg valós korlátlan 5G neten van
Maximum a kíváncsiság, hogy mit tud egy új amiatt cserélném le maximum.
Ellenben a vedlő fekete S8 Watch-ot úgy vágnak a kukába mint a huzat.
Jön le a bevonat, mindenhol, van ahol már az alu ház is kopik, dörzsölődik ki. - 

Morgenstern
tag
Reggel húztam le, most vagyok 52%-on 5:28-cal. Fele Wi-Fi fele 4G. Véletlen 1 percre megszokásból rádobtam delután a vezeték nélküli töltőre, azért van ott a zöld csík, de nem oszt nem szoroz.
[kép] [kép] [kép]Személyes véleményem: egy elhasznált, de gyári akksi hozza sokszor egy teljesen új utángyártott akksi teljesítményét. Ez a teló még mindig nagyon jónak számít, ha hosszú távon szeretnéd megtartani, én bevállalnám a gyári akksit. De persze ha végigmegy egy napot így is, és nincs vele problémád, akkor nem muszáj hozzá nyúlni. Ezt te érzed
  - 

F.B.I.
veterán
5 óra 13 perc kijelző idő, 4G hálózaton (állandó helyiségben) Safari böngészés, fél óra YouTube és most vagyok 20% - on. Ebből aksicsere lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Napelem
 - Battlefield 6
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Mozilla Firefox
 - Elektromos autók - motorok
 - Mobil flották
 - AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - További aktív témák...

- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
 - Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
 - Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(Jelentésből 75,71% )