- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
válasz
sebestyen93 #5095 üzenetére
na most az ios26 valamelyest visszatér a korábbi galériára. kíváncsi leszek a videólejátszóra
-
R a y
senior tag
válasz
szabonagyur #5121 üzenetére
Nyertél
5w-os gyárival töltöd? -
pepetech
őstag
válasz
gerenda110 #5116 üzenetére
Védi az aku magát. az optimalizált töltés működését sose értettem én se reggel mindig 100%-on volt a telefon de este ha felkeltem én is néztem hogy 80%-on állt. nem tudom miért de amíg 2-3 évet kibírt ezzel a felhasználás mellet addig nem szólok
a 13 pro fél éve lett aksi cserés a 14 pro meg 1 hónapja szóval a régi még mindig jobb
-
gerenda110
aktív tag
Sziasztok. Miert van az hogy ki van kapcsolva az optimalizalt toltes, de estere ha felrakom (gyorstoltore) tolteni 80-85% nal nem tolt tobbet. Igaz 79% az akkum de ez a frissites ota tapasztalom. Eddig nem volt problema. Nyilvan mar csere erett az akku, csak bosszant..
-
R a y
senior tag
iPhone 13 Pro Gold , 2022 június óta használom, új telefonként. 598 ciklus, 91% health.
-
pajorgergo
aktív tag
Nálam szintén 2022 január óta van a készülék.
901 töltési ciklus 80,68% ( telefon szerint 84%)
0-100% között 7,5-8 óra közötti kérpenyőidőt ír a mai napig.(IG, FB, TikTok, böngésző, zene, YouTube vegyesen megy rajta ninden )
Teljesen jól bírja. Tárhely gondot megoldottuk egy icloud előfizetéssel meg valós korlátlan 5G neten van
Maximum a kíváncsiság, hogy mit tud egy új amiatt cserélném le maximum.
Ellenben a vedlő fekete S8 Watch-ot úgy vágnak a kukába mint a huzat.
Jön le a bevonat, mindenhol, van ahol már az alu ház is kopik, dörzsölődik ki. -
Morgenstern
tag
Reggel húztam le, most vagyok 52%-on 5:28-cal. Fele Wi-Fi fele 4G. Véletlen 1 percre megszokásból rádobtam delután a vezeték nélküli töltőre, azért van ott a zöld csík, de nem oszt nem szoroz.
[kép] [kép] [kép]Személyes véleményem: egy elhasznált, de gyári akksi hozza sokszor egy teljesen új utángyártott akksi teljesítményét. Ez a teló még mindig nagyon jónak számít, ha hosszú távon szeretnéd megtartani, én bevállalnám a gyári akksit. De persze ha végigmegy egy napot így is, és nincs vele problémád, akkor nem muszáj hozzá nyúlni. Ezt te érzed
-
F.B.I.
veterán
5 óra 13 perc kijelző idő, 4G hálózaton (állandó helyiségben) Safari böngészés, fél óra YouTube és most vagyok 20% - on. Ebből aksicsere lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- 3D nyomtatás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Microsoft Excel topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest