- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Van valakinek gyári MagSafe töltője? Az is úgy tölt, hogy 100% után lekapacsol?
-
válasz
LosBlancosRM #2496 üzenetére
...és tényleg, én kérek elnézést, igazad van. a 120 Hz az a "képkocka csökkentése", ha ez be van kapcsolva, akkor vált 60 Hz-re.
Amit én írtam az csak az animációkra van hatással.
Még egyszer elnézést mindenkitől, nem akartam senkit félrevezetni, köszönöm a kiigazítást!
-
R a y
senior tag
válasz
LosBlancosRM #2496 üzenetére
Igen, az veszi le az frameratet. Sőt a low power mode 30 FPSre korlátoz.
-
petya2012
őstag
Sziasztok
Fontos a telefonhoz gyári töltőt venni?
[link] van egy ilyenem-ezzel is lehet tölteni??köszi a választ
-
SoldierL
senior tag
Most néztem a gyári adapterrel, ha felnyomja 100-ra, egy idő után leállítja a töltést. Ezért van az, hogy reggelre nincs 100-on. De a 6% merülést én sem értem. 13 pro max
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Az miért van, ha ráteszem a telefont a MagSafe töltőre este, reggel 94 % a töltöttség? Az akku adatokban azt írja, hogy hajnali 4-kor 100%-ra töltött. Ezek szerint feltölti és utána lekapcsol? Miért nem tartja 100-on?
-
válasz
Dr_Senkihazi #2486 üzenetére
Akkor lehet csak a szélén tapad, középen meg szépen "üreg van".
iOS-nél ugye máshogy van a multitask, androidhoz képest "nem valódi", tehát nyugodtan a háttérben lehet hagyni sok-sok alkalmazást, ha a rendszernek kell memóra, majd szépben befagyasztgatja őket, aztán ha újra előveszed, max. refeshel egyet. Így emiatt nem léphet fel szaggatás, max. akor, ha valamelyik app melóriakezelése nincs jól megírva. Mint legutóbb a messengeré, ha videó hívás közben kiléptél a főképernyőre, és em volt elég szabad ram, egyszerűen bezárta a videó jelet, csak a hang ment át. Azóta javították szerintem, mert már nem jelentkezik a probléma.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
icecave #2485 üzenetére
kizártnak tartom én is hogy a telefon akadjon.
ez a folia az,és olyan fura,mert ránézésre rajta van,hibátlanul,de a kijelzöt használva,esetleg picit kocogtatva,mintha üreges lenne a közepe környékén,nagyon fura..ha te a kijelzöt kocogtatod,a közepe környékére nem lesz olyan hangja,mint pl egy falnál,a vakolat mögött üreges lenne?még ha hülyén is hangzik,pont ezt érzem.
amit irtál,ki van kapcsolva.
#Jakob.rabbi
f.sza lenne ha zárogatni kellen az alaklmazásokat hogy ne akadjontöltöt mágneseset keresek,amit kézbe is vehetek töltés közben,de köszi.
-
válasz
Dr_Senkihazi #2483 üzenetére
Még soha nem akadt nekem, szóval valószínű az üveg nem szívta rá magát a képernyőre rendesen. A Spigen/ESR üvegeket jöttek be itt a legtöbb embernek, köztük nekem is.
Még egy dolog, de gondolom ez aktív: a 120 Hz akkor van bekapcsolva, ha ki van kapcsolva az alábbi kapcsoló: beállítások - kisegítő lehetőségek - mozgás: mozgás csökkentése. -
Jakob.rabbi
tag
válasz
Dr_Senkihazi #2483 üzenetére
Szia!
Én ilyen töltőt vettem: Baseus Rib wireless charger.
Ha QC-s adapterbe dugom akkor 9V, 1,7A-rel tölt, ha simába, akkor alap 5V 1-1,5A-rel.
És az ára sem horror. Használható állványos módban, de a tartóból kiszedve, az asztalra téve, fekvő helyzetben is.Ha a telefon görgetés közben akadozik, akkor dobáld ki a nem használt alkalmazásokat a recent listából. Nekem ez bevált.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
sziasztok.
életem első iphoneját vettem meg (13promax),azok után,hogy amióta android van,nekem az volt (összes S és Note samsungot beleértve,de egyszerüen meguntam..) szóval elég para ebbe beleszokniDobozbol kivéve azonnal kapott egy üvegfóliát,és mintha ennek hatására akadna,vagy nem is tudom hogy mondjam,nem a telefon akad,hanem mintha elengedné görgetés közben...van a készülékben érintés érzékenység növelése,pont ilyen esetekre? (vagy ótvar a fóliám?valami 3k körül volt)
A másik,szeretnék egy wireless töltöt,mert bár van itthon több 20wattos töltö is,meg 36wattos,azt olvastam hogy ezek nyirják az akksit,de javitsatok ki a hülyeség...mit ajánlatok,ami nem feltétlenül apple (tehát indokolatlanul drága),de megbizható,és 15w körül tud tölteni?
Amugy nem rossz kis telefon,csak kicsit ez az "akadás" idegesit...de rohadtul szoknom kell
Köszönöm! -
cH1
aktív tag
-
Dani46
tag
ios 16 beta 3 tapasztalat?
-
Jakob.rabbi
tag
Kedves Fórumozók!
Ha az iPhone első bekapcsolásakor nem volt lehetőségem azt választani, hogy adatok átmásolása Androidról, akkor később hogyan tudom átvinni a szöveges üzeneteket? Jellemzően SMS-ek.
A leírásokban arra fókuszálnak, hogy bekapcsoláskor hogyan kell, de hogy ezt a folyamatot később hogyan lehet elindítani, azt nem találtam.
Előre is köszönöm. -
totopad
senior tag
Sosemvótmégilyenjóazakksi update:
7végén utaztam, éjjel 2kor töltőről lehúz, reptérre UBER rendelés, majd beszállókártyázás, stb...
célországban hálózatkeresések, simcserebe helyire, nettesztelés, családértesitő skype hivások, kb 1 óra all together, majd gúgli navi, úgy 1 órán át, közben halomra fényképezés, videózás este még sprintqvalit is telón néztem 4G-n, majd megint egy fél óra navi a szállásra. A nap végén, este 10-kor 25%-on volt az akksi. Ennyire még sosebirta iPhone13PM -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Egy S22 Ultra után átnéztem kicsit alma frontra. Beszerztem egy 13 Pro Maxot, és lenne is egy kérdésem. Ha a valamihez közel viszem a kamerát ugye átvált makróra, ha feljebb emelem, visszavált a normál kamerára, de ilyen furán elcsúszva, szellemképesen vállt vissza. Ez normális ? Illetve ki lehet kapcsolni manuàlisan hogy ne váltson makróra ? Köszi a segitséget.
-
huan
őstag
válasz
giroud199 #2464 üzenetére
Szia
Erre nem érvényes sajnos:
iPhone 13 Pro Max Classic Hybrid Case with HaloLock -
SeaShark
tag
Sziasztok!
A segítségetekre van szükségem.
A iPhone 13Pro max-omnál a bluetooth füles (Airpods) esetén random szerűen kb.10-15mp-ig szaggat/szakadozik a hang.
Próbáltam másik fülessel is és annál is csinálja.
Olykor már a beszélgetés elején, hol később, de van olyan is, hogy egyáltalán nem, még hosszabb beszélgetés esetén sem.
Rákerestem a interneten bluetooth-os problémákra, de ezzel/ilyennel nem találkoztam.
Olyasmit találtam, hogy sima hívás közben szakadozhat, de akkor a hálózattal van a gond.
Nálam a fülesről leváltok akkor jó a vonal. Meg kell várni azt a 10-15 mp-et és a fülesen is jó.
A telefonon az alaphelyzetbe állításon kívül már mindennel próbálkoztam.
Érdekelne, hogy valaki találkozott-e már ilyennel, és ha igen akkor sikerült-e megoldania.
Nem szívesen küldeném vissza a telefont szervizelésre. (sajnos rosszak a tapasztalatok)
Segítségeteket előre is köszönöm.Laci
-
petya2012
őstag
Köszi mindenkinek a véleményét
-
telefon6310
tag
válasz
petya2012 #2452 üzenetére
Úgy látom ebben a témában határozott egyetértés van. Tökéletesen egyetértek az előttem hozzászóló kedves fórumtársakkal. Egyébként is egy generációváltásnál nem szokott olyan iszonyat nagy fejlesztés lenni, de most ez a 13 Pro szerintem vitán felül ár-érték bajnok lesz. A tudása mondhatnám, hogy teljesen kielégítő, mindent tud, amit kell, főleg 425 ezres induló áron. Persze, ez is sok a legtöbb embernek, de a 14 Pro szériánál azért elég komoly árak várhatóak. Az induló ár ha marad (USA) 1000 dollár (ami szerintem inkább 1100 lesz), nem kell közgazdásznak lenni, hogy felszorozzuk a 400-as váltóval, amennyit szemét hulladék forintban ugye fizetnünk kell. Plusz még 27% áfa... Na, itt máris fél millióról beszélünk és persze ez több is lehet. Brutális összeg. Annyival nem fog többet tudni a 14 Pro, hogy megérje ezt az irreális felárat.
Száz szónak is egy a vége: 13 Pro. Vedd meg, jól jársz vele. Hosszú-hosszú évekig nem lesz hiányérzeted. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
petya2012 #2452 üzenetére
picit gyorsabb lesz, notch helyett meg jön az iHole (pill + hole punch) és talán tovább fogják támogatni. viszont az infláció és a forint miatt valszeg sokkal drágább is lesz (valaki a macbook árakból ki tudja nagyjából biztos kalkulálni, hogy mi várható)
amúgy, amiatt a rumor miatt, hogy a sima 14 az a 13 processzorával jön - csak több RAM-mal - úgy gondolom, hogy a 13 támogatottsági ideje egybe lesz vonva a 14-el, és együtt kapják meg az utolsó frissítésüket, szóval a 13PM emiatt is jobb ár/érték most (persze ki tudja, hogy mi lesz egyáltalán)
-
válasz
Kókuszdió #2457 üzenetére
Akkor most mi lesz, hivjalak meg egy sörre, csak mert tudod, hova kell jönni?
Amúgy a teljes nevet azt tudtam, mert rá szoktam próbálni a linkre hogy jó-e, de nekem weben nem mutatta a GPS adatokat. Lehet Mac-en igen, azt nem próbáltam.
#2459: Naná, ha vége lesz a Lyme kúrának ihatok is végre.
-
Sordoran
addikt
válasz
petya2012 #2454 üzenetére
Két pletyka van ami többször visszatér, így esélyes hogy igaz:
- notch helyett kamera kivágás lesz előlapon
- lesz always-on-display
Amennyiben ezek érdekelnek, és nem zavar a nagy mértékű áremelkedés majd, akkor kivárhatod. Viszont ha ezek nem fontosak számodra és/vagy árérzékenyebb vagy, akkor felesleges megvárni. Még a 13 PM ára is emelkedhet majd a 14-es széria érkeztével.
Biztos lesz már eltérés is, de egyelőre csak ezek a sok forrásból megerősített információk vannak. -
petya2012
őstag
Sziasztok
Szerintetek érdemes megvárni a 14 pro maxot?Lesz sok különbség ami miatt megéri várni rá vagy nem?
köszi a választ -
huan
őstag
válasz
Reddevil84 #2447 üzenetére
-
Nem túl jó képek, asszony A50-esével készültek ,de a lényeg látszik. Az, hogy van egy "vonal" a karika alatt, mikö9zben a promo képeken nincs, ne zavarjon, ilyet fognak küldeni (leglaábbis nekem ez jött, ugyanezt rendeltem, amit előbb linkeltem).
-
huan
őstag
Sziasztok,
Akik használnak ilyen Nillkin-tokot, azoktól kérdezném, mennyire erős a mágnes benne? Le tud esni autóban magsefe töltőről?
Köszi
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
kisdobos0111 #2424 üzenetére
100% Aramid szálból van, brutál erős, 085mm vékony, 14g a teljes súlya, nagyon jó a tapintása, és simán véd amennyit kell, jah és Magsafe -es! Leginkább ezért ilyen k..va drága.
-
válasz
raltenwerth #2430 üzenetére
Kajak ezért a kommentért csináltál egy új felhasználót?
-
válasz
Reddevil84 #2428 üzenetére
Melegedés okoz ilyet igen. Ha nem meleg a telefon akkor pedig sanszos, hogy bug..
-
Reddevil84
tag
Sziasztok!
Az Iphone 13 pro-m kijelzője random elsötétül néha néha. Olyan mintha levenné teljesen a fényerőt, de maxon van. Bárhova állítom nem változik ilyenkor a fényerő. Telefon újraindítással azonnal helyreáll, vagy ha nem indítom újra akkor idővel jön helyre.
Ez vajon valami szoftveres bug lehet? Vagy valami önvédelem melegedésre?köszi
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
kisdobos0111 #2424 üzenetére
a designt fizeted meg főleg. mondjuk annak is van varázsa, amikor az 500 forintos ebay tokot rakod a félmilliós telefonra
-
Tibee86
nagyúr
válasz
martin1369 #2423 üzenetére
Képem nincs mert 13 pro-m sincs, viszont itt egy videó: [link]
kisdobos0111: Semmit, mivel csak egy tok. Viszont rohadt vékony és az anyagának köszönhetően nagyon jó a tapintása.
-
kisdobos0111
aktív tag
válasz
martin1369 #2423 üzenetére
Ez a tok mit tud hogy ilyen k..va drága?
-
martin1369
aktív tag
Sziasztok.Ez a tok van valakinek kék telefonon.Ha igen képet kérhetek hogy áll rajta?
[link] -
Blue meth
senior tag
Akksihasználatnál a Háttértevékenység az mit jelent? Mert fb meg insta mellett csak ez van, de elég magas %-ok. Messengernél meg Értesítések, annak van magas %-a.
-
pikszel
addikt
válasz
Sebibalu #2419 üzenetére
Alapvetően szerintem nagyon állatul szól, csak az értesítések halkak. Azóta átolvastam pár idegen nyelvű fórumot, és nem csak én vagyok ezen kiakadva. Az iOS14-gyel már jelentkezett ez a probléma, többen is jelezték a support felé, de úgy tűnik tojnak ránk. Remélem hogy megoldják ezt a problémát, mert eléggé kiábrándító. Először azt hittem, hogy a költözés miatt (SE > 13 Pro) kuszálódott össze valami, de ahogy az ábra mutatja, nem.
-
pikszel
addikt
Sziasztok!
Közel egy hónapja használok egy 13 Pro-t, ami egy első generációs SE-t váltott le. Ami nagyon hamar feltűnt az az, hogy az értesítések (SMS, email) hangja nagyon karcsú (~ a fele, vagy harmada), az SE-hez képest. Nagyon bosszantó, mert zajosabb környezetben egyáltalán nem hallom meg. Erre van valami gyógymód, vagy ezzel együtt kell élnem? Remélem nem gond, hogy ide írtam, de nem találtam topikot a kütyümhöz, és itt, a hozzászólásokat szűrve sem találtam a hangerővel kapcsolatos bejegyzést. -
huan
őstag
-
huan
őstag
Sziasztok,
Hány darab eSim tehető a készülékbe? -
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM #2413 üzenetére
Így van.
-
joey04
titán
válasz
Kókuszdió #2409 üzenetére
Szabadság híve vagy, de amit a szerkben írtál az minden csak nem szabadság. Én akkor töltöm amikor időm, kedvem van és eszembe jut, valami 100W cuccal, felvesz amennyit felvesz alapon. Nyomkodom töltés közben is, ha éppen kell valami. Nem pihentetem, kikapcsolva soha nem volt, amikor update jön akkor indul újra. 100% a kapacitás, az enyém is első napos. Nem mintha sokat számítana az a szám... 20% alá én sem szeretem engedni, de csak mert úgy már nem érzem magam komfortosan. De nem is szokott addig esni.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
Tewe013 #2407 üzenetére
Nekem 1,5 év alatt sem....
Meg osszam be az akkumulátorom rendszerességre ,honnan tudja az ember melyik nap mennyit fogja épp nyomni a tiktok-ot ,facebook-ot ,meddig lesz fent vagy éppen mennyit játszik vele.
Robot életmód mellett lehet rá lehetőség ,de én a szabadság híve vagyok.
Azért figyeljek oda mit csináljak a telefonomon ,hogy sikerüljön az optimális tőltés?
-Eléggé vicces.-Szerk.
Semmivel sem lesz előrébb az akkumulátor élettartalma ettől ,inkább csak a bevált töltési törvények dominálnak:
Figyeljünk mivel adapterrel töltjük ,töltés közben ne használjuk a készüléket ,20% alatt rakjuk fel és 90% körül vegyük le stb. (ennél jobban nem tudja óvni).
Én sok esetben szoktam hagyni pihenni 1 héten 1x kikapcsolom estére az egész telefont ,meg tőltés után szoktam csinálni egy h. reset-et (ez már jól bevált számomra az évek alatt). -
Tibee86
nagyúr
válasz
Tewe013 #2407 üzenetére
A működéshez szükséges dolgok is be voltak hozzá kapcsolva?
Beállítások > Adatvédelem > Helymeghatározás > Helymeghatározás.
Beállítások > Adatvédelem > Helymeghatározás > Rendszerszolgáltatások > Rendszer testreszabása.
Beállítások > Adatvédelem > Helymeghatározás > Rendszerszolgáltatások > Jelentős helyek > Jelentős helyek. -
Kókuszdió
nagyúr
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
icecave #2401 üzenetére
amúgy még elméetileg a helyet is figyelembe veszi, hogy hol vagy (vagy a töltési módot). itthon csak felpattintom éjfél-egy körül a magsafe töltőre és reggel 9-kor leveszem, és látszik, hogy kb 5-6 körül megy fel 100-ra csak.
viszont mikor utaztunk és ugyanezt csináltam vidéken a vezetékkel, ott a 2-3 napban mindig egyből feltöltötte magát 100%-ra
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest