Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgelaszlo
senior tag
Sziasztok! A semmiből egy ilyen hiba: mobilhálózat használatához frissítés szükséges.
Se hívás ki/be, se mobilnet. Dual üzemmódban használom egy fizikai egy e-sim verzióban. Semmit nem csináltamn a telefonnal, a legfrissebb frissítés is már hetek óta fent van. Nem volt előjele sem. Gyalultam, legfrissebb mentésből visszaállítás, hiba ugyan az. Valami ötlet? (korábban nem láttam/hallottam ilyet) iphone 13 pro max, iOS 17.4.1Köszi
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok. Frissítés óta azt vettem észre, hogy amikor az ébresztő megszólal és én ránézek a telefonra bár a faceid működik nem halkul le, előtte ez jó volt. Másnál is ilyen? Valamiért nem aktív.
-
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
robber4
üzenetére
A 85% még tűrhető, de már okozhat kisebb problémákat.
Én évente egyszer szoktam gyári beállítások visszaállítását végezni, az aktuális főverziófrissítés után. Mások pedig arról számoltak be, hogy évek óta nem csináltak ilyet és köszönik, jól működik az iPhone. Szerintem érdemes egy évben egy alkalommal rászánni az időt, de nem kötelező lépés. -
robber4
aktív tag
Sziasztok van egy 4 éves kb már Iphone 11-em sima . utóbbi időben véltem felfedezni hogy laggos némelyik appban a görgetés ti tapasztaltatok iphonen ilyesmit már?
-
jófejsrác
senior tag
válasz
pajorgergo
üzenetére
Megjött a tok, teljesen rendben van

-
huan
őstag
Sziasztok,
Megadja lassan magát a iPhone 13 Pro Max Classic Hybrid Case with HaloLock -tokom és keresek hasonló erős mágnessel rendelkező, minőségi Magsafe-tokot, ami nem 6500Ft.
Mire mondjátok, hogy minőségi tok? Esetleg ESR-kupon valakinek?
Köszönöm! -
jófejsrác
senior tag
válasz
pajorgergo
üzenetére
Köszi a tippet, egy sima lila bőrtököt berendeltem, ha bejön megtartom - ha nem visszaadom. Kár, hogy a pénztárca nincs készleten 490 ft-ért

-
Zsolt,72
senior tag
Igen, egyszer-kétszer kaptam ilyet én is. Megkértem a küldőt, hogy ellenőrizze a forrást és mindig az derült ki, hogy igaza volt a képen látható üzenetnek: vagy már törölték azóta, vagy zárt csoportból jött a link és azért nem látható, mert nem vagyok a tagja.
Ezt érdemes neked is megkérdezni, amikor ilyet kapsz.
-
Tiger.
nagyúr
Járt már valaki így?
Mostanában ha párom küld egy mellékletet így jeleníti meg a Messenger.
-
Richie86
senior tag
válasz
pajorgergo
üzenetére
Kösz a tippet rendeltem magamnak és a feleségemnek is
MPL posta csomag házhoz szintén ingyen volt valamiért, holnap hozzák is
-
pajorgergo
aktív tag
Srácok....Telekom webshop
13 Pro gyári bőr tok (akáclila, aranybarna 2690)
13 Pro gyári szilikon tok (fekete, kék 2990)
Már próbáltuk lefosztani de még mindig van, szóval aki kapja vigye.
Foxpostba 950, 10e felett free! -
Stark95
tag
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Egyáltalán nem melegszik, mint írtam 1 amperes a töltőfej, pont olyan a hőmérséklete töltés közben, mint amikor ráteszem.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Stark95
üzenetére
ihhh
Kényelmes meg minden, de hót pazarlás (nagy veszteséggel dolgozik), plusz jobban melegszik tőle a telefon. Gyorstöltésnél sem az a baj, hogy gyors, vagy hogy nagy feszültségek/áramok szaladgálnak, hanem a meleg ami ezekkel jár.btw, mennyi idő így egy teletöltés 0-20%-ról 100-ra ?
-
Stark95
tag
Én szinte kizárólag töltőpadon töltöm, 5v./1A-os töltőfejjel, lassan tölt, de nem eszi az aksit, éjszaka van ideje magába szívni a naftát, így az én felhasználói szokásaimmal 2 napot bír a cucc, néha nkicsit kevesebbet, minden bekapcsolva a telón, plusz órával kommunikálva.
-
R a y
senior tag
válasz
Gabb0225@
üzenetére
Nekem 13 Pro van, kezdetektől fogva gyári 5W-al. De néha az iPad Pro gyári 20w-os töltőjével. (2 éves, 90%on van a 13 pro.)
Bár most vettem az újonnan megjelent ikea SJÖSS dual usb-c töltőt (45W PD), úgyhogy lehet erre térek rá, pont jókor jelent meg, mert amúgy akartam venni dual usb-c töltőt, de horror árakon vannak. -
bbendre
őstag
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Én ezzel:
These models can also charge with a USB-C charge cable. Learn how to charge your MacBook Pro and how to fast charge your Mac.
Apple 96W USB-C Power Adapter and USB-C Charge Cable -
GoldhandRent
őstag
válasz
Gabb0225@
üzenetére
én igyekszem mindig a régi 5wattosat használni, ezzel 3 óra a töltés 0-10 körülről 100-ra.
utóbbi időben sajnos már csak azzal töltöm, ami épp kézhez akad, elkallódtak az 5w apple adaptereim
ha nagyritkán siettem, akkor régi ipad 10w adapterrel kentem meg, ez nem tudom mennyi idő alatt tölti fel (siettem, szóval nem ment tele általában), de feltételezem a fele
-
Gabb0225@
csendes tag
Sziasztok!
Ti, mekkora teljesítményű töltő adapterrel töltitek a telefont, ès mennyi idő alatt töltődik fel nektek? -
-
totopad
senior tag
Ezért nincs, még csak ingerem se, lecserélni, pedig ezelőtt 2 évente váltottam, fixen, majd talán idén, de lehet, inkább, csak jövőre.
Idén újitottam egy belépő DSLR kamerát, egy iPad Airt, meg egy Apple TV-t, azzal megvan az újdonság, de, maga, mint iPhone ez a készülék, bőven, bőven kiszolgál, szerintem még évekig.
-
totopad
senior tag
Új rekordom lesz, ha a 18% kibirja, holnap reggelig, akkor meglesz a 4 nap!
Egy majdnem 3 éves készülék, 86%-os akksival. 4 nap! -
telefon6310
tag
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Igen, nekem is 13 Pro van bő két éve. Csak a kedves fórumtársunk 15 Pro-t vett a feleségének és összehasonlította egy 13 Pro Max-szal. Ezért bátorkodtam írni, hogy normál méretű 13 Pro és normál méretű 15 Pro a valóságban milyen üzemidő különbséggel működik, arra lennék kíváncsi. Össze-vissza mindenféle mendemondákat, városi legendákat lehet olvasni, ki tudja, mi az igazság.
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
telefon6310
üzenetére
normál 13 pro kb az első évben tudott 8 óra SoT-ot, most 2 évvel később 88%-os akksival kb 6-6,5 óra ugyan azzal a felhasználással.
-
joey04
titán
válasz
totopad
üzenetére
Ebben van igazság, de nézd meg pl az iPhone-t. Mennyivel kisebb lencsék vannak benne, mint mondjuk egy Oppo Find X6 Proban (wide: 1.0"-type vs 1/1.28" ultrawide: 1/1.56" vs 1/2.55" telephoto: 1/1.56" vs 1/3.06") . Igazából sehol nem rakták még bele minden látószögre a legjobb a kamerákat, részben direkt is, pont emiatt, viszont pont ezért van még hova fejlődni, mert a a jelenlegi fizikai határokat feszegető megoldásokat sem építették még be. Plusz szoftver oldalról is lehet még csiszolni.
-
totopad
senior tag
Kamerákkal kapcsolatban olvastam valahol egy fotós cikkben, hogy gyakorlatilag a mobilgyártás elérte a maximumot ezekkel a lencsékkel. Lehet évről-évre finomitani, meg reszelgetni, de ezekkel a kisméretű lencsékkel, ezek már csak nüansznyi különbségek lesznek. A cikkben az volt, hogy érdemes lesz megnézni egy mostani csúcskamera és egy 5-10 évvel későbbi modellek tesztjeit, mert lényegi különbség már a méretbeli kötöttségek miatt nem fog tudni mutatkozni. Akinek ez elég, az hiába cserél készüléket, ugyanezt fogja kapni, aki, meg komolyabbat akar, az vegyen gépet.
-
cH1
aktív tag
válasz
bostone
üzenetére
Csütörtökön vettem feleségemnek 15 Pro-t. Amellett hogy a mérete nagyon barátságos, az üzemidő kicsit rosszabb mint a 2,5 éves 13 PM 90% akksival. Fényképekben sem látok túl nagy különbséget, dinamikus sziget kifejezetten nem tetszik, AOD nagyon jó (főleg aki szerette androidon).
Mondanám hogy meglepődtem mennyire kevés a különbség a két telefon között, de tesztek alapján nagyjából erre számítottam. És csak kb 2x annyi volt mint egy használt 13PM... -
válasz
EngineerBoy
üzenetére
Szia!
Én simán váltanék.
Ha Ultra kontra Pro Max lenne a kérdés, akkor több kérdést vetne fel. -
bostone
addikt
válasz
EngineerBoy
üzenetére
Sajnos ezt senki nem fogja tudni helyetted eldönteni.
Az S23 az egyik legjobban sikerült széria a Samsung részéről. Android és Samsung szolgáltatásokkal.
A pro max nagy és nehéz.
A megszokott beidegződéseket néha nehéz levetkőzni IOS vs Android.Mindazonáltal a 13 Pro Max üzemidőben még mindig nagyon erős, amíg nem használtad talán el sem hiszed.
Használtpiacon 200 és 300 között mozog az ára, ami nem kevés, de a 15 Pro Max ennek a duplája, viszont én nyugodtan mellé tenném a 13-as darabokat és elmondhatom, hogy nincs miért szégyenkeznie.A 13 Pro Max az egyik legjobb vétel, ha hosszútávon akarsz egy bivalyerős szolgálatkész mobilt.
-
EngineerBoy
tag
Sziasztok!
Sima S23-ról érdemes lehet váltani 13 pro max-ra?
-
Doki42
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
iphone topik, ott minden választ megkapsz.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hivatalos szerviz és az IRP minősítéssel rendelkező szervizek használnak gyári alkatrészt.
Rengeteg sufni szerviz hazudja azt, hogy gyári alkatrészt is kérhetsz drágábban, de az szimpla átverés.
Viszont emlékeim szerint ezt pár hete már a fő topikban megbeszéltétek. -
Tibee86
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nincsen.
-
bbendre
őstag
válasz
theballa32
üzenetére
Ez nem iPhone hiba lesz. Androidnal is irtak errol. Sokaknak megoldotta egy ki-be jelentkezes. De lehet itt jobban jarsz:
https://prohardver.hu/tema/spotify/friss.html -
theballa32
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Ma váltottam Android telefonról egy Iphone 13-ra. Olyan problémával szembesültem, hogy szerettem volna a Spotify-t használni rajta, de nem tudok előadón belül keresni, csak amit a telefon kiad. Ipad készüléken beütöm a címet, és előadón belül tudok még válogatni a számok közül is. Tudom,hogy amatőr a kérdés, de soha nem volt még Iphone telefonom. Köszönöm a válaszokat
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Esetleg van itt Debreceni, aki biztosra megtudná mondani, hogy van-e itt hivatalos Apple szerviz?
Akku csere miatt kérdezném.
Köszi előre is.
-
válasz
MikitoLac
üzenetére
Szia!
Tudod ellenőrizni, hogy szoftveres vagy hardveres a probléma azzal, hogy gyári visszaállítás után, tiszta rendszeren jelentkezik vagy sem.
Ha hardveres, a repedés miatt sanszosan ráfoghatják, hogy például ütést kapott a stabilizátor, emiatt harc lehet a jótállás érvényesítése... -
MikitoLac
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan hibával ami a főkamerát érinti videófelvétel közben reccen bizonyos pontokon a kamera. Belelátszódik a vissznézett felvételben is. Valami stabilizátor hiba lehet, találtam egy külsős kamera progit amivel ha kikapcsolom a stabilizálást megszűnik a gond. Ez hardveres v. szoftveres hiba lehet? Sima kamera módban nem jön ki. Telekom garis agyalok, hogy visszaviszem, csak közben a hátlap is megrepedt (tokban esés nélkül) nem tudom ilyen esetben megvonhatják-e a garit.
-
telefon6310
tag
Maximálisan egyetértek! Előtte XS-em volt, szerintem az egyik legszebb iPhone. Arányos, gyönyörő elöl-hátul, tökéletes méret számomra. Imádtam azt a telefont (még a régi kameraszigettel). Ha normális(abb) akku meg kamera lett volna benne, mai napig lehet azt használnám.
-
R a y
senior tag
válasz
telefon6310
üzenetére
Nem vagy egyedül. Nekem 13 Pro van, viszont nekem nemhogy a DI nem jön be, hanem az van, hogy a régebbi, nyújtottabb notch az ami igazán adja, tehát a 13 as széria előttiek. Az oké, hogy a 13as szériától keskenyebb lett, de emiatt jobban lelóg. Szerintem a nyújtottabb sokkal jobban néz ki.
-
totopad
senior tag
Hazabeszélek, de szerintem ma a teljes felhozatal közt, a 13PM a legjobb készülék, legalábbis, amit a 14-15PM-ek tudnak a 13-hoz képest, szerintem nem éri meg a felárat.
-
sanca72
tag
Sziasztok Fiamnak két éves a telefonja sima 11 van , de hamar merül. Kérdésem melyik széria bírja tovább üzemidőben? Közeleg a szülinapja
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Van bizony, amit találtam erről, az alapján még nagyon messze van attól, amit vállalható szintnek gondol az Apple.
@Joey: igen, ami most elérhető, az nagyon halovány szintű. Viszont (gondolom, egyrészt az új design igénye, másrészt felhasználói igény alapján) látják, hogy lépni kellene ebbe az irányba. Hosszabb távon úgyis terítéken van a “full unibody” ház, csatlakozó meg fizikai gombok nélkül, ugye a SIM tálca is lassan búcsúzik (lásd U.S. modellek), a többi majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autóhifi
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Filmvilág
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És esetleg lehet az aksi miatt is? Csak mert van már 1-2 kisebb játék ahol megszokott néha laggolni egy pillanatra . 85%os az aksim .Szoktatok időnként gyári beálitásokat vagy valamit csinálni?
Érdemes esetleg váltani mostanság 13-14re?