- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rin33
senior tag
válasz
merqree #2803 üzenetére
Megszoktam hogy az Androidra és a Windows-ra időnként ráfér egy reset/újra rakás (vagy ROM csere
) amitől érezhetően gyorsulnak.
Nekem az iOS használata (kb 2 éve) érzésre olyasmi mint az asztali linux disztribúciók: nem lassul idővel, alig szemetel a rendszer, csak akkor kezd laggolni ha ennek súlyosabb oka van, pl. megtelik a tárhely. Ha nem merül fel valami komolyabb hiba, frissítve van rendszeresen akkor évekig meg lassulás nélkül. -
kelly416
veterán
válasz
merqree #1357 üzenetére
Ez így nagyon babának tűnik, mindjárt tesztelem.
szerk.:
A manóba. Ez már eddig is így működött. A Safari használta a Chrome jelszavait eddig is. Jól van, nem akarok mindent egyszerre megoldani, jó lesz ez így ahogy most működik. Köszönöm Szépen, hogy megpróbáltál segíteni. -
kelly416
veterán
válasz
merqree #1355 üzenetére
Köszönöm szépen. Nagyon jól működik minden, veszi a google fiókból is plusz 2-3 művelettel. Csak nem akarom hogy egyfolytában a google fiókomat kelljen előhalászni minden jelszóért. Gondoltam átmentek minden jelszót egyszerre, de akkor marad minden így. Idővel úgyis átkerül minden, mert lementek egyessével mindent apple fiókba amikor először belépek.
-
kelly416
veterán
válasz
merqree #1341 üzenetére
Én meg norton commander néven.
De nagyon örültem, amikor.meglett, nem kellett már fél órákat "cd jatek" "cd doom", "doom.exe", "cd.." és hasonló parancsokat pötyögni. Jó öreg dos. C64 alatt meg mekkora királyság volt, amikor óráig irtad a kódsort haverod fütetéből egy játékért, hogy végül "syntax error" üzenettel kezdhesd újra. Ott már a lemezes játéknak marhára örültünk.
-
kelly416
veterán
válasz
merqree #1336 üzenetére
Köszi. Nem a névjegyek átvitelén akadok fenn, bár a segítség attól még jól jön. Főleg a naptár része. Azért külön köszönet.
De ha már itt tartunk, mi ez a nagy gmail ellenesség? Tök jó, hogy az ökoszisztémának meg van a saját mindene, én is igyekszem majd azokat használni, mert tuti jobban működnek együtt. De attól még egy gmail cimem csak megmaradhat, nem?
No offense, félre ne érts.
-
la_cc
addikt
válasz
merqree #1025 üzenetére
+1
Nálam is faszán megy 2 telekomos előfizuval (céges + magán). Egyik legkellemesebb csalódás volt a dupla sim (e + fizikai) használata a telefonnal kapcsolatban, ugyanis mindig is gyűlöltem a dupla telefonok hordozását, így leginkább csak az aktuális cégest hordtam magammal.
-
-
noorbertt
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest