Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antosz
tag
-
embe
nagyúr
Köszi! Az ok. azt használom. Rosszul fogalmaztam.
De mondjuk alkalmazásoknál is ki lehet jelölni szövegrészt, amire feljön a fordítási lehetőség, de nincs benne a magyarnyelv. Arra van megoldás, hogy benne legyen a magyar nyelv?Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
veterán
Bőven jó lesz. Nem kell a 120hz meg a plusz kamera, elég a kettő kamera is nekem. Köszi
A 13 is bőven jó, de a nejemnek szeretném adni, hogy váltsa le a Samsungot, ezért rendeltem. Ha meg már új, akkor legyen a 15, így voltam vele. Tok meg a fólia megvan, már csak a telót várom, hogy hozza a futárHARLEY-DAVIDSON
-
JociMilan
tag
Köszönöm!
Valami probléma lehetett, mert a tárcára kattintva csak egy üres képernyő jelent meg kb. 10 másodpercig, majd visszadobott a kezdőképernyőre, illetve a beállításokban a Tárca és Apple Pay-re kattintva lefagyott a beállítások menü, nem lehetett semmire sem kattintani, csak kilőni tudtam. Csináltam egy alaphelyzetbe állítást, iCloud-ból visszaállítottam a telefont, most elvileg jó, de majd kiderül. -
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
Igazából az asszonyon múlik (mint oly sok minden más is ), mert a mi9t pro-ja összetört, de csak a hátlap. Amikor azt cserélné, akkor valószínű megkapja az s20fe-t és én veszek másik telót. Egyelőre fázik a költözéstől, de tartok tőle, hogy a telója hamar feladja és akkor lépünk.
-
kelly416
veterán
Mint megrögzött droid tulaj, mivel készüljek elő az új jövevény érkezésére? Előre látom, vastag pénzeket fogok kidobni plusszban a készülék árán túl.
Kellene valami agybadugós füles, gondolom csak bluetooth jöhet szóba, mert a gyári fülesek igen furán néznek ki a képeken.
Van type-c csatlakozós töltőfejem meg qi padom is. Mindkettőnek jónak kellene lennie szerintem. Tévedek? Nem érdekel a gyorstöltés, nem pályázom erre a funkcióra.
Autóban használnám a carplay-t, oda meg nem ártana jó minőségű utángyártott vagy eredeti usbA-lightning ha jól csalódom.
Tokot már dúrtam ali-n vagy 5-öt, de ez nem apple specifikus kérdés. Viszont ha másra volna jó ajánlatotok pl. aliról, jöhet az is. -
Giovan!
addikt
Értem, akkor nincs mit tenni, marad a megszokás. Azt mondjuk nem értem, hogy milyen fejlődés eredményeképpen lett ez a funkció rosszabb mint amilyen a 8-asban volt, dehát ez legyen a legnagyobb gondom ezzel a telefonnal.
[ Szerkesztve ]
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
lenovomen
aktív tag
iMazing -https://imazing.com/
-
törölt tag
30 fps szerintem a legjobb általános célokra. Közel a mozis 24-hez, de mégis elég smooth, fájlméret és fény szempontjából legjobb. 60-nal túl szappanoperás. 60 csak akkor, ha gyorsan mozgó alanyt filmezek.
-
eddie17
addikt
Eddig az vagyok
Ugy voltam vele, hogy nagy különbség nem lesz a két telefon között de azért pattogósabb a 13
Kamera meg nagyon jó, főleg ha már kevesebb a fény, ott körbe röhögi az XS-t.
Érdekes, hogy csak 3 grammal könnyebb meg is tokkal üveggel könnyebbnek tűnik, picit ugye nagyobb és lehet hogy emiatt.
Na nem sztorizok itt tovább, mindenki ismeri a készüléket, én kellemesen csalódtam a váltásban. -
eddie17
addikt
Köszi!
Az átköltözés kb. 15 perc volt, és mindent átrakott, teljesen ugyanaz a teló lett mint az XS
Most először csináltam ilyet, szóval meglepett.
Amúgy sejtettem, hogy nem fogom érezni azt a húha faktort az XS után, mert az is egy jól működő telefon a mai napig. A kamerára leszek kíváncsi, meg az üzemidőre, ez a kettő volt ami miatt igazából váltani akartam.
Meg, hogy az XS már eléggé elnyűtt, de tisztességgel helyt áll. -
-
Skynet258
veterán
Rámész arra a képre amiből sorozat van, alil "Kiválasztás" és kijelölöd amit meg akarsz tartani. Után meg is kérdezi, hogy amit nem választottál ki, azt törlöd-e. Jóváhagyás után pedig a képek egyesével jelennek meg a képek között. Szóval úgymond két lépéses a sorozatfotózás, egyszer ellövöd a képeket, utána pedig megadod azok közül mi maradjon meg.
-
törölt tag
Az Apple ID-nál is az van beállítva,h Ország/régió: Magyarország?
[ Szerkesztve ]
-
-
bbendre
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest