Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz
punisher1 #1890 üzenetére
Én ezt vettem 2021 decemberében: https://www.spigen.hu/spigen--glas-tr-slim-ez-fit--apple-iphone-14-13-13-pro-privacy-tempered-kijelzovedo-folia--2db-
Még mindig az első darab van fent, a második fólia a feleségem telefonjára ment fel (szintén i13)
Toknak pedig "Spigen Ultra Hybrid Apple iPhone 13 Matte Frost Black tok, fekete" vettem magamnak. Ahogy rákerestem, nem találtam így nagy hirtelen.
A kettő együtt teljesen körbeveszi a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- OPPO A57s 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltő, Doboz, 1 Év Garancia!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest