Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
morge
tag
Töltő csak gyári ajánlott? Vagy jó lehet az utángyártott is?
Szomszédom Samsung töltővel használta az Iphone x-et, most alaplapos lett. Lehetséges ,hogy a töltő miatt? -
morge
tag
válasz
fornettisuti #1460 üzenetére
Mivel konkrétumot senki nem írt, (hardveraprón nem találtam),rendeltem onnan ahonnan jónak láttam. Médiamarkt alkalmazottakat nem finanszírozok. Használtan sem veszek 200-ért, így maradt 270-ért 1 év garanciával.
Szerintem 135ért vennél újat ,nem egyet -
morge
tag
válasz
fornettisuti #1451 üzenetére
Árukereső szerint megbízható bolt minősítést kapott, 2018 óta árulnak.
-
morge
tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
Telodeporól lett rendelve, az ár miatt (270990ft.), és elvileg 2 év Apple garancia van rá, legalábbis telefonba ezt mondták.
Van 14 napos visszaküldés is. -
morge
tag
Sziasztok!
Lányom szeretne venni Iphone 13-at megának, árukeresőn nézegeti. Az olcsóbb helyekről is szabad venni, gyári garanciát nyújtanak ők is, vagy inkább felejtős?
Egyébként hány év jár az Iphonokra?
Új hozzászólás Aktív témák
ma 15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Xbox tulajok OFF topicja
- Több helyen is leépít az Ubisoft
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy Z Fold 6!
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natural titanium, Akku 100%! 2025 november 9-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest