Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Cybertruck Taipeiben
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Somogyi internet rádió INR 5000/BK
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz #16377600 #844 üzenetére
Közben felvettem a kapcsolatot egy iphone-os ismerőssel és ő is mondta, hogy nincs Lite (YouTube videóban láttam, gyanítom lekerült azóta a storeból). De úgy látom a Friendly app nem fizetős csak appon belüli tranzakciók vannak. Azt próbálta, de az meg gagyi, olyan mintha böngészőben használná a Facebookok. De gondolom a böngésző és app kombóban működne 2 külön profil amúgy is.
-
tomboy0013
veterán
Segítsetek:
Ha a sima Facebook appot és a Liteot is telepitem egy iPhone-ra akkor különböző fiókokkal be tudok jelentkezni? -
tomboy0013
veterán
Úgy meg lehet oldani a dupla Facebook fiókos bejelentkezést hogy egyik fiókkal Facebook appba, a másikkal Facebook lite appba jelentkezem be?
-
tomboy0013
veterán
Üdv,
Kinéztem magamnak a 13-at vagy a 13 Pro-t és lenne néhány kérdésem mert eddig még Apple telóval nem volt dolgom.1: Lehet-e alkalmazást klónozni? 2 Facebook fiókom van, az egyik a normál a másikat marketplace-re használom és ezért lenne fontos.
2: Ticwatch Pro-val együttműködik-e a telefon? (Láttam hogy van Mobvoi app és WearOS app is az Appstore-ban, de elég rossz az értékelésük). Ami fontos lenne: e-mail, Messenger, Viber és hívás szinkron.
3: Milyen lehetőség van a YouTube app háttérben való futtatására esetleg reklámmentességére?
4: Carplay-hez szükséges eredeti kábelt használni? Ha nem akkor tudnátok ajánlani valami olcsó verziót? (Usb A - Lightning)
-
tomboy0013
veterán
Sziasztok, érdeklődöm hogy az iphone-oknál hogyan működik a gyári garancia kérdése. Csak az istyle-ból vásárolt telefont lehet oda bevinni a gond van vagy bárhonnan vásároltat? Gondolok itt pl GSM boltokban vásárolt példányokra mert ott ugye jóval olcsóbban be lehet szerezni.
Illetve 3 év teljes körű gari van a telefonokra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Premier előzetesen az Alien: Rogue Incursion (PS5/PSVR2, PC, MQ3)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen autót vegyek?
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fényképen a Poco F7
- Politika
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest