- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Az alza.hu egyedül ahol olcsóbb a gyári bőrtok.
Nekem is volt de sajnos szerintem változtattak rajta és rohadtul gagyi bőrből lett csinálva a régebbiekhez képest olyan mint egy műbőr tok lenne .Az X-hez vett fekete gyári bőr tok az még igazán szép és más tapintású bőrből volt,és az illata is más volt. Vissza is küldtem és vettem egy Nomad bőrtokot mondjuk én az Activet vettem nem is bántam meg azóta is tökéletes és nem is kopik nem is fényesedik sehol se és alul is véd rendesen. -
kkp900
senior tag
Sziasztok! Adott egy Telekomos 11 pro Max E-sim van csak benne. Volte bekacsolva rajta azaz BE azt írja ki. De mikor telefonálok akkor átvált 3G re.Van aki esetleg tudja ,hogy miért van ez? És mi a megoldása ? Vagy engedjem el a dolgot.... Telekomnál az üzletben nem tudtak segíteni ebben.
Mivel azért van náluk a VOLTE gondoltam működnie is kellene normálisan. De lehet ez csak fizikai kártyával működik ? Nem tudom esetleg ért -e hozzá valaki itt a csoportban? -
kkp900
senior tag
Az ég világon semmit nem állítottam el! Azt se tudtam ,hol kell ezeket . Csak akkor mikor az appleval beszéltem telefonon akkor tudtam meg hova kell belépni.
De rajtam kívül sok embernek volt még ilyen baja a "Faces Iphone X csoportban", amit azt hittem a legutóbbi frissítés meg old , mert azt írták a Frissítés leírásában.De az ég világon semmi nem változott. És össze is hasonlítottam direkt mások beállításával teljesen ugyan az volt. -
kkp900
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #1821 üzenetére
Kedves Black! Én mikor lecseréltem az XS Maxomat titkon reméltem,hogy megjavul a gyári Email app és végre elfelejtem azt, hogy nem frissít csak ha belépek az appba. 2 alkalommal 3 órát beszéltem az Applel erről csináltam komplett mindenre kiterjedő gyári vissza állítást is de nem javult meg. Így annak reményében ,hogy új teló hátha jó lesz de nem!!
Szóval valamit nagyon elraktározott ezek szerint amire az almánál se jöttek rá,hogy mi lehet a baj. Szóval én akkor csináltam egy biztonsági mentést és átköltöztem a Pro Maxba, és maradt a hiba is. Annyit tudtam csinálni ,hogy magam átállítottam a frissítést 15 percre és így legalább belépés nélkül megjönnek az emailek. -
kkp900
senior tag
Kár, hogy a matt RINGKE FUSION -t nem lehet kapni az emagon.
Éppen ma rendeltem meg az amazon.de-ről 9 euró volt ,az Anker PD-s 42W autóstöltő meg 20%-al le volt árazva így az meg 17,30 kb ezért onnan vettem meg .Kábel meg nem kell ,mert amikor kell akkor elviszem magammal a gyárit hozzá.https://www.amazon.de/dp/B07XQSTDQT/ref=pd_rhf_ee_p_img_2?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=65N84KS4TBKGFBMG692V
https://www.amazon.de/Anker-Ladeger%C3%A4t-PowerDrive-Delivery-MacBook-Black-Gray/dp/B07H4M4N5V/ref=dp_ob_title_ce
Csak azt nem értettem sose az amazonnál,hogy amikor fizetünk akkor jó pár termék többe kerül ,mint amikor berakjuk a kosárba. Az miért van? Konkrétan itt is 21,34 lett a 20 eurós töltő ,és abból jött le a 20%.
A tok ugyan annyi volt.
-
kkp900
senior tag
Köszi a képeket! Nem tudom mióta van neked használatban ,de kb semmi kopást nem lehet látni a tokodon.Remélem meg fog egyszer csak érkezni mivel mire megrendeltem átváltott Megrendelésre szóval majd jelzik mikorra jön meg. De az ára miatt most már meg fogom várni szerintem.. Hacsak nem lesz valami jobb ajánlat esetleg valamelyik másik oldalon másik tokra..
-
kkp900
senior tag
És milyen az a más tapintás? Csúszós vagy nem csúszós ez itt a kérdés???
Ja teljesen mindegy ,hogy mit ír az alza ,mert lehetnek félre fordítások ugye . Az a lényeg mit ír a gyártó. Nekem csak az a lényeg ,hogy ne csússzon a kezembe .Az se baj ha kicsit érdesebb a felülete ,mint a sima bőrnek sőt az a jobb ,mert akkor nem csúszik majd. És látom,hogy azért egy kicsit vastagabb egy tok de mennyire vastag? -
kkp900
senior tag
Na meg is rendeltem 1 Nomad Active bőrtokot. Az alza írta ,hogy műbőr az anyaga ezért nekik hittem de megnéztem a Nomad oldalán vamai német bőr van írva! Bár azt nem értem ha bőr akkor ,hogy vízálló ,mert úgy hirdetik a cseppekkel rajta.Na télre szerintem tökéletes lesz aztán tavasszal vagy amikor unom vissza rakom a fehér szilikon tokot rá.A zöld szilikon takartam megvenni ,de megint toltak rajta 28 -át írnak hogy akkor jön meg nekik inkább töröltem a rendelést ,és megvettem ezt a Nomad Active tokot. 11249 ft volt az eredeti ára ,és beraktam még egy 1000 ft cuccot a kosárba aztán lejött a 4 ezer ft.Ennél olcsóbban úgyse lesz Black Fridaykor se meg nem is nagyon árulják itthon vagy ha igen akkor horror áron van. Remélem fasza is lesz és ez legalább nem fog csúszni ,mint az apple bőrtokja.Pedig nem is izzadós a tenyerem de nem éreztem biztonságba amikor fogtam a telot.
Azért majd tedd már este a képeket ,hogy is néz ki rajta -
kkp900
senior tag
Ahonnan jön a lekerekítéses rész ott nincs.Nincs is ezzel baj ,mert legalább nem jön fel. Így bármilyen tokot vehetek hozzá. Tudom az agyon ajnározott Nilkin CP Max vagy mi a pontos neve sokkal jobb ,mert egy nyílásos ,és mindent lefed,de szerintem ezek a gyári tokok felszednék azt is ahogyan nekem is felszedte a teli üveget. Amúgy láttam egy tesztet és a Spiegen is hamar tört , igazi fos volt .Akkor döntöttem el,hogy ezt veszem ez a 2. helyen végzet. Ha már megveszek rá valamit akkor védjen is ha baj van, nem csak dísznek van rajta. Az elsőt sajnos nem lehet itthon megvenni amcsi cucc,és kellene vmot áfát is fizetni annyit meg nem ér már szerintem. Szóval 78500-ért tökéletes választás szerintem főleg ,hogy 3-5 ezerért adják a fosokat a telefonos boltosok.Amit ugye 2 dollárért megvesznek kb a nagykerek.
Kösizi a képet majd akkor megvárom kíváncsi vagyok rá. Akkor csak igaz lehet ,hogy ez az Active nem igazi bőr már azért olcsóbb is akkor. -
kkp900
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=kwTF3BhqriQ
itt mindent láthatsz róla. Nem méregettem. Nekem az XS Maxra kellett elsőnek ,mert nem rég rendeltem egy gyári fehér tokot hozzá ,és felszedte a az egy nyílásos üvegfóliát! Pont a gyári tok el se akartam hinni mivel 1 éve rajta volt egy micro karc se volt rajta ,és mehetett a kukába..Aztán vettem rá a FOS Média Marktos Clearplex 6 ezres sima fóliát, ami kb egy 1 Dolláros fóliának felel meg .Kezdett feljönni a szélén 2 hét múlva, és volt rajta egy benyomódás is amit viccesnek tartok ,egy "Ütésállónak " eladott fóliától! Ekkor döntöttem el,hogy a veszek egy minőségi üvegfóliát rá. De az összes Youtubos videón ami jó is az Notch kivágott.Volt egy Teszt is ott a Belkin 2. helyen végzett .Meg az Apple is árulja majdnem 12 ezerért a saját oldalán akkor már nem lehet rossz.Így megvettem az alzaról 7850 a bőrtokkal együtt minusz 4 ezer. A bőrtok vissza megy ,mert nekem csúszós valamiért adtam neki megint egy esélyt ,de nekem nem jön be inkább a szilikonnál maradok.És amit megfigyeltem az az ,hogy szerintem vékonyabb lett a gyári bőrtok! Az X-nél volt utoljára de ott vastagabb volt szerintem a bőr is rajta vagy ez sem igazi bőr már csak valami szintetikus bőr.. Én a Mujjot ajánlanám még ha valakit bőr tok érdekel az is egy jó bőrtok ,és több féle is van neki. -
kkp900
senior tag
válasz
general #1568 üzenetére
Alza.hu van gyári szilikon és bőr tok is és Nomad is minden választékuk megvehető. És nem tudom szabad -e de van egy kupon kód is amivel decemberig 4000 ft minusz .alapból olcsóbb mint az apple pld. Így vettem gyári szilikon tokot 10 ezer ft -ért a 11 Pro maxra.
A kupon bármennyiszer felhasználható! OYR1F5F6 -
kkp900
senior tag
Sziasztok! Autós töltőt szeretnék venni de minimum 27W-osat vagy annál nagyobb W -osat amihez a gyári kábellel csatlakoztatnám a 11 Pro Maxomat. Szerintem csak USB-C -st vennék ,mert annak van jövője már csak mivel szerintem jövőre az Iphoneok is azok lesznek végre. Nem minden nap használom csak amikor a navigációt is kell ezért külön kábelt nem szeretnék venni hozzá. Kinek mi vállt be?
ui: Jelenleg ez van nekem amit linkeltem ,de ha jól számoltam csak 12 W tud és félek ,hogy nem tölt vissza annyit se a telóba ,mint amit a kijelző fogyaszt majd.Az előző Samsung töltővel így jártam pont azért kellett kukáznom.
https://www.bestmarkt.hu/xiaomi-czcdq01zm-autos-2xusb-tolto-5v-24a-ezust-p474913
Előre is köszi a válaszokat.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok! Én is csatlakoztam egy zöld 64GB -ossal! Kapott egy zöld gyári bőrtokot és egy Belkin üvegfóliát. Az alza.hu ról vettem. Az üvegfóliát magam raktam fel a segítő kerettel amit adtak hozzá tökéletes lett. Ez kihagyja a Notch részt. Meg oldalt se lóg ki teljesen de legalább nem szedi fel egy tok sem . Az alzaról a 4000 ft kedvezmény kupon “ telefon kiegészítőkre “ . Így 20 volt a kettő együtt szerintem ez igen jó ár. Van sok féle gyári szilikon és bőrtok is hozzá ha valakit érdekel, és olcsóbban adjàk eleve mint az !
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs