Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
Kb. 3-4 év ezeknek az élettartama. Utánna azért jönnek a bajok. Na de addigra bőven lehet gyűjteni az aktuális újra. Én is nagyon szeretem, minden nap használom. Nem szoktam figyelni az akkura, ha nem használom akkor teszem be a tokba a füleseket. Bízom az Optimalizált töltésben. 😃
-
-
Na, megjavult

Kicsit megkavarodtam mert vettem egy WU2-t, és ez miatt frissítettem a teló OS-t 17-re, a füles frissült magától, az órán meg már a 10-es OS volt. Mac-et most frissítettem venturara, kivártam, hogy javítgassák.
Órával vettem észre, hogy gáz a füles hangja, azt hittem csak azzal, de kipróbáltam telóval is, aztán mac-el, mindegyikkel hitványul szólt. Mivel mind épp frissült, hogy kizárjam ezt a vonalat, csatlakoztattam a tv-hez, ott is hallgathatatlan volt.
Töröltem az apple fiókbomból, csináltam egy factory reset-et, újra párosítottam, és most ismét hibátlan.
Tesztelgetés közben jöttem rá, hogy csak a ballal van baj, dugult-torzítós hangaja volt, mintha tönkre ment volna a hangszóró vagy erősítője, de ezt legjobban 60-70%-os hangerőn produkálta, ha tovább hangosítottam jobb lett, ebből is sejtettem, hogy SW problémás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha eladom a mostani cuccokat sztem max akkor lesz 3-400 ezer
ennyit megérdemlek 2 évente