Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
Elsősorban nem a robosztussága, hanem a beépített mágnesek miatt választottam. Ötből négyszer tuti kirepültek a fülhallgatók az eddigi szilikon tokokkal. Egy cimborámmal egyszer az utcán történt meg, az egyik füles pedig a csatornarácsig pattogott. Nem volt boldog.
A tok tetejébe épített egy pár mágnessel viszont kb. izomból kell falhoz vágnod (vagy legalább a harmadikról kidobnod), hogy kinyíljon a teteje.Ennél egy fokkal fontosabb érv volt a töltés. Két éve egy Magsafe (kompatibilis) Ankerrel töltöm AirPodsot. Amikor hazaérek, egyszerűen csak "felakasztom" a kredencre erősített padra, így tuti sosem merül le. Ezzel csak az volt probléma, hogy már egy vékonyabb szilikontokkal is annyit gyengül a az AirPods hátuljába épített mágnes, hogy csak fejjel lefele lehetett felrakni, és úgy sem volt túl stabil, néha fogta magát és leesett. Elsősorban ezért kerestem olyan új tokot, aminek a hátuljába plusz mágneseket tettek. Így elég erős ahhoz, hogy ne kelljen odafigyelni hogyan illesztem a töltőre.
-
dud998
őstag
Persze, van igazság abban amit mondasz. Csak hát manapság sajnos minden “fogyóeszköz”. Egy jó vezetékes füles kis túlzással egy életen át kiszolgál, plusz nagyságrendekkel jobban szól, ha a teljes felbontást bekapcsolod az Apple Music-ban. Csak hát az a fránya kényelem a kábel miatt. 😃
Van király FiiO fülesem is, csak hát a kábel. 😅 -
Nem tudom ez csak nálam van e. Ettől függetlenül nem bánom, hogy megvettem, mert audiophile hangja van, nagyon kényelmes, nem akar kiesni a fülemből, atom stabil a kapcsolat, nagyon jó az akku üzemideje, és az akkuk merülése ha 100-ra töltöd, sokkal egyformább mint az általam eddig próbáltaknál (JBL, Samsung).
Lehet, hogy nem szereti azt, hogy én nem "rendeltetés szerűen" használom, nincs a tokban, hogy az állandó 100-as töltöttség ne degradálja az akkukat, minden nap csak annyit töltök bele, amennyit hallgatni tervezem, használat előtt töltöm. Persze amikor a tokot 100-ra töltöm (füles nélkül!), utána 100-ra töltöm a fülest is, így meg van mozdítva a kémia rendesen, és közben a tok is mindjárt lemerül 80-ra, így már nem annyira előfeszített kémiával tárolom másnapig a tokot sem. Drága volt, nem akarom azt amit itt már többen írtak, hogy 2-3 év és kuka. Egyébként minden a háztartásomban található akkuval tudományosan
bánok, jellemző is, hogy nálam az akkuk kétszer addig bírják mint általában a júzereknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De a Pro 2-höz már 4-féle méretű harangot adnak, plusz van benne ilyen ear tip fit test, amivel meg lehet nézni melyik a jó.
bánok, jellemző is, hogy nálam az akkuk kétszer addig bírják mint általában a júzereknél.