Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zenit73

aktív tag

válasz Parson #358 üzenetére

Nem tudom ez csak nálam van e. Ettől függetlenül nem bánom, hogy megvettem, mert audiophile hangja van, nagyon kényelmes, nem akar kiesni a fülemből, atom stabil a kapcsolat, nagyon jó az akku üzemideje, és az akkuk merülése ha 100-ra töltöd, sokkal egyformább mint az általam eddig próbáltaknál (JBL, Samsung).

Lehet, hogy nem szereti azt, hogy én nem "rendeltetés szerűen" használom, nincs a tokban, hogy az állandó 100-as töltöttség ne degradálja az akkukat, minden nap csak annyit töltök bele, amennyit hallgatni tervezem, használat előtt töltöm. Persze amikor a tokot 100-ra töltöm (füles nélkül!), utána 100-ra töltöm a fülest is, így meg van mozdítva a kémia rendesen, és közben a tok is mindjárt lemerül 80-ra, így már nem annyira előfeszített kémiával tárolom másnapig a tokot sem. Drága volt, nem akarom azt amit itt már többen írtak, hogy 2-3 év és kuka. Egyébként minden a háztartásomban található akkuval tudományosan :B bánok, jellemző is, hogy nálam az akkuk kétszer addig bírják mint általában a júzereknél.

Új hozzászólás Aktív témák