Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sziasztok!
Azt hogyan lehet beállítani, hogy egy letöltött program update-jét ne indítsa automatikusan?
A probléma az, hogy otthon WI-Fi-n elkezdtem egy program updat-jét a marketből leszedni, de nem volt időm befejezni (hálózati problémák miatt). Eljöttem otthonról és mobilneten szerettem volna megnézni a leveleimet, de a telefon elkezdte a tegnapi update-t is folytatni, amit viszont nem szeretnék, hogy mobilneten keresztül töltse. Hogyan lehet kilőni, vagy rábírni, hogy rákérdezzen és ne folytassa automatikusan?Másik kérdésem: van olyan program, amivel el lehet azt érni, hogy a névjegyek úgy működjenek, mint Samsungnál? Tehát, ha egyik irányba húzom, akkor felhívja a készülék, ha a másik irányba, akkor SMS-t lehet küldeni. Találtam egy Call Confirm Slide nevű programot, de az csak a véletlen tárcsázás elkerülésére jó.
Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
 - 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest