Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Capricornus
üzenetére
Köszönöm.

Ezeknél meg lehet adni, hogy mondjuk csak a mobilnet forgalmat loggolja és a WIFI-t ne? Vagy különbontva tudja adni az adatokat?
Vagy ezek alapból csak a mobilnetet figyelik? Az mindegy, hogy 3G-n, 2G-n, vagy HSDP-an csatlakozok?
-
Sziasztok!
Adatforgalom mérő programot keresnék, mert most sz*patott meg a telenor. Állítólag 3 nap alatt elhasználtam a keretemet. Érdekes eddig mindig elég volt 1 hónapra a 180 MB, és a telefonálási szokásaim nem változtak. Szeretném mérni a forgalmamat, hogy legközelebb az orruk alá dörgölhessem...
Köszönöm.

-
Sziasztok!
Quick profiles-szal kpacoslatban szeretnék kérdezni:
- hogyan lehet módosítani, vagy törölni létrehozott profilt? (nem találtam ezt a funkciót, csak a létrehozást)
- van-e lehetőség időpontot megadni, hogy egy adott profil mikor kapcsolódjon be?Ha esetleg a fentieket nem tudja a program, akkor mit ajánlotok helyette hasonló funkciókkal?
Előre is köszi.

-
válasz
Keresztapper
üzenetére
Köszi. Az első válaszból is elnavigálgattam oda

-
válasz
aggleány
üzenetére
Egyre jobban ritkul a homály
THX! 
Van a NOLED-hez hasonló program? Nálam a NOLED kicsit furcsán viselkedett. Pl. ha csak hívás és sms értesítést jelöltem be, akkor a többinek egy színes négyzetet tett ki, hiába nem volt bejelölve. Kénytelen voltam feketére állítani a nem kértek színét, hogy ne látszódjon. Meg néha menüben a képernyő tetejének egy részét beszínezte....

-
válasz
Keresztapper
üzenetére
Köszönöm a segítséget. Ez így kezdő láma
androidosként kicsit magas, de asszem hagyom is a fenébe az egészet 
(#280) aggleány: ezt a lehetőséget megtaláltam, de gyakorlatilag a telefonnal kapott alkalmazásokból semmit nem engedett áttenni...
Pl. a térkép (vagy valami hasonló a neve), ami 10 MB-t foglal, nem lehet áttenni... 
-
válasz
Keresztapper
üzenetére
Android verzió: 2.3.3
HTC Sense verzió: 2.1
Szoftverszám: 1.33.401.2
Kernel verzió: 2.6.35.10-h60b2609
Ezen kívül szükséged van még adatra?(#269) Lasy: rootolni nem szeretném telefont, mert nem igazán értek ehhez és kicsit tartok tőle

(#270) aggleány: megvárom még a válaszokat, aztán megnézem ezt a programot is, köszönöm.
-
válasz
Keresztapper
üzenetére
Szia!
2.3 van rajta. A mondatod 2. felét nem is értem
. Illetve nagyjából értem, csak azt nem tudom, hogy hogyan csináljam meg 
-
Sziasztok!
Azt hogyan lehet beállítani, hogy egy letöltött program update-jét ne indítsa automatikusan?
A probléma az, hogy otthon WI-Fi-n elkezdtem egy program updat-jét a marketből leszedni, de nem volt időm befejezni (hálózati problémák miatt). Eljöttem otthonról és mobilneten szerettem volna megnézni a leveleimet, de a telefon elkezdte a tegnapi update-t is folytatni, amit viszont nem szeretnék, hogy mobilneten keresztül töltse. Hogyan lehet kilőni, vagy rábírni, hogy rákérdezzen és ne folytassa automatikusan?Másik kérdésem: van olyan program, amivel el lehet azt érni, hogy a névjegyek úgy működjenek, mint Samsungnál? Tehát, ha egyik irányba húzom, akkor felhívja a készülék, ha a másik irányba, akkor SMS-t lehet küldeni. Találtam egy Call Confirm Slide nevű programot, de az csak a véletlen tárcsázás elkerülésére jó.
Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB FHD+
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

THX! 
Pl. a térkép (vagy valami hasonló a neve), ami 10 MB-t foglal, nem lehet áttenni... 
Tehát, ha lefagy pl. és meg kellenne szüntetni az áramellátást, akkor csavarhúzó elő?