- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
1tom
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja hozzájutottam egy Amiga 500 + HC508CR gyorsítókártyás géphez, amihez van egy Gotek drive.
Van jó pár *.adf kiterjesztésű fájlom. Ezeket esetleg rá lehetne valahogy tenni a gépre? Pl. WHDLoad-dal úgy, hogy a gépről futtathatóvá váljon? -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
Mindreader
üzenetére
Gondolom... köszönöm a tippeket. Ramot mindneképpen teszek bele, 3k-ba nem is kell más. 2k-ba talán még egy 68020..
-
Mindreader
tag
Ajánlom az amibay.com-ot. Ott könnyebben találsz jó vételt szerintem mint az ebay-en. A desktopok meg tényleg mindig is drágák voltak és csak még inkább azok lesznek. Ráadásul egy desktop alapkiépítésben nem túl acélos érdemes néhány kiegészítőt megvenni hozzá, ha mást nem plusz memóriát.
Én tavaly vettem egy nagyon szép állapotú A3000-et Franciaországból ne tudd meg mennyiért.
-
sonar
addikt
Osztrák hirdetési oldalakat érdemes még böngészgetni. Ott elő szokott fordulni egy egy olcsóbb példány
pl.: willhaben.at -
RexMaximus
senior tag
A nagy Amigak sose voltak olcsok, es mar csak dragabb lesz. Ritkabbak is.
A kisebbekbol bar tobb keszult, elfogyogattak. Bar ma meg 500as konfigok elofordulnak 200€ korul, lemezekkel, bigyulakkal, eredeti jatekokkal. De mar ez is ritka.
Hazai kinalat meg nagyon megcsappant. Most megy vateran harc egy 500asert. Kivancsi vagyok menyiert viszik el. Lassan a C64nek is lesz erteke ha igy folytatodik
. -
kemotox
addikt
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Igazad van, az emu jobb
Ha meg mindenképp autentikus akarsz maradni, és barkácsolni is szeretsz, akkor beszerezhetsz eredeti kontrollereket amiket jól át USB-sítesz egy mikrokontrollerrel, vagy egy billentyűzetből kiszedett cuccokkal. Én ezt tervezem már egy ideje, csak még nem jutottam semeddig.
Ja és merre laksz? Van itthon egy Komondor 64, de nemtom mi van benne, nem értke hozzá, majd este megnézem. Occón megkapod. Évek óta itt porosodik, be akarom üzemelni, de rohadtul nincs kedvem cuccokat halászni hozzá. (Csak maga a gép van meg) -
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
twollah1976
üzenetére
igaz de nem ugyan az ez sem.

-
Ganz-[HUN]
addikt
...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hardcore café
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Házi hangfal építés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Iphone 8 64Gb Space Gray-újszerű állapotban
- Intel Core i3-10105 / Gold G6400T / garancia / számla
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060, 16gb RAM + GARANCIA
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.
Ha meg mindenképp autentikus akarsz maradni, és barkácsolni is szeretsz, akkor beszerezhetsz eredeti kontrollereket amiket jól át USB-sítesz egy mikrokontrollerrel, vagy egy billentyűzetből kiszedett cuccokkal. Én ezt tervezem már egy ideje, csak még nem jutottam semeddig.