Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Igazad van, az emu jobb
Ha meg mindenképp autentikus akarsz maradni, és barkácsolni is szeretsz, akkor beszerezhetsz eredeti kontrollereket amiket jól át USB-sítesz egy mikrokontrollerrel, vagy egy billentyűzetből kiszedett cuccokkal. Én ezt tervezem már egy ideje, csak még nem jutottam semeddig.
Ja és merre laksz? Van itthon egy Komondor 64, de nemtom mi van benne, nem értke hozzá, majd este megnézem. Occón megkapod. Évek óta itt porosodik, be akarom üzemelni, de rohadtul nincs kedvem cuccokat halászni hozzá. (Csak maga a gép van meg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha meg mindenképp autentikus akarsz maradni, és barkácsolni is szeretsz, akkor beszerezhetsz eredeti kontrollereket amiket jól át USB-sítesz egy mikrokontrollerrel, vagy egy billentyűzetből kiszedett cuccokkal. Én ezt tervezem már egy ideje, csak még nem jutottam semeddig.