Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
greatchaos
addikt
abbana lapban a gpu-t ~600-ig lehetett feltolni

de sztem még nem tom. holanp ezt megveszem, tegnap már a szervízben leteszteltettem, a szemem előtt ezt
ilyen, hogy 6800 tx nem létezik. sőt, a gigabíte nem is gyártott ilyet. utánakerestem, mert érdekes. utána kiderült, hogy galaxy gyártotta és a hagyományokat a ref kártyától ekkor kezdte, hogyszen egy xt-be bújtatott le-t adott ki, ami moddolható 16/6-ra és nemmellesleg a ref ddr1 helyett ddr3-mal szerelte. apróság, hogy egy zalmit is rápakoltak egy vf700 alu-t
-
-
Gyuri27
félisten
Én sem, de a kép olvasás megy. Tehát alul volt két kép. A jobb oldali mutassa
hogyha nem kell csak az igp megy. A bal oldali pedig, hogy mennek cf-be. 
Az nv melegedését meg már hónapokkal ezelőtt megirtam, kitárgyaltuk az am2-be. Csak ugye nem jársz oda
Szóval ami nem melegszik lassabb. Ami meg olyan gyors mint az amd az tűzhely. -
Turmoil
senior tag
Tippre azért gyorsabb, mert Phenom a HT 3.0-ás verzióját használja, ami gyorsabb sokkal.
Mivel az IGP (sideport-tal vagy a nélkül) a rendszermemóriát használja (ami viszont a processzor integrált memóriavezérlőjére van kötve) így sokat számít, hogy mi van a CPU-IGP között. -
Gyuri27
félisten
Nem csak az órajel és a memória sávszélessége a mérvadó. Ráadásul nekem gyanus, hogy olyasmi megoldás lesz az int gpunál mint a 690-s lapoknál. Ott ugyanis virtuális feldolgozók is voltak. Tehát a proci számolták ki. Ha ez a helyzet a 780-l is akkor érthető phenom alatt miért gyorsabb.
-
Már valahol az elején is írtam én is, de ez a lap szerintem is optimális HTPC-be. Filmezésre, enkódolásra, dekódolásra nagyon jó választás lehet. Mellé tesz az ember egy Tv Wonder-t, egy jó hangkártyát (esetlegesen egy HD 34xx-et) és mehet a menet. Épp ezért is lettek szerintem az első ilyen alaplapok microATX-esek. Nagyon barátságos egy X2-vel.

-
fLeSs
nagyúr
Valószínűtlen, hogy HTPC-be (ahova ezt az egész platformot szánja az AMD) négymagos procikat fog venni a nép. Ki fognak jönni az alacsonyabb TDP-jű X2-esek, és ezekkel képzeli el az AMD az RS780-at.
Az, hogy a magasabb HT-órajel miatt Phenommal pár %-kal gyorsabb az IGP sztem nem fogja érdekelni a célközönséget, ezt a chipsetet nem játékra tervezték (bár arra is jobb, mint bármelyik előző), hanem alacsony fogyasztása és a HD videólejáccó képessége miatt HTPC-be.
Mi 45 wattos Athlon X2-vel teszteltük, a videólejáccást megnéztem egymagos procikkal is.
Az egy szép kör volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- GIGABYTE B760 GAMING X AX WIFI - Garancia 2027.09.06.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Intel alá Intel chipkészlet való és semmi más.

hogyha nem kell csak az igp megy. A bal oldali pedig, hogy mennek cf-be.