Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Chaser
legenda
Az elmondottakkal teljesen 1etértek. sztem még annyi, hogy nem csak specifikusan HTPC lapnak szánták, arra azért vannak még speckóbb lapok 2-3x ilyen áron. Ez a lap egy mindenes, irodába, otthonra, tuningra, akár igp-vel, akár külső vga-val, na meg ott a hybrid CF, de a lényeg: mikor lesz már teszt?

szerk: és mért nem tudott a GB dedikált ramot tenni az igp mellé?...túl tökéletes lett volna vagy mi
szerk: 1ébként meg a fakkom beléjük, hogy eddig húzták a dolgot, kénytelen voltam egy pár c2d procit nyüstölni, mert nem találtam értelmes lapot am2+ alá és +untam, sőt pár hónapja még semmilyet, most egy p3-mal döcögök amiből kéne a lap egy másik gépbe, végre megvehetném a várva várt lapot, de még nem lehet, mert nem kapni, meg az ára se épp olyan amilyennek elképzeltem...
-
Thrawn
félisten
-
Turmoil
senior tag
SB700-ban lenne egy órajel generátor, ami nem működik jól, ezért kell az alaplapra egy külső. A 710-ben javították.
-
craine12
tag
Asszem összekevertem. Rémlett, hogy eleinte nem a jobbik déli híddal párosítva adják ki, azaz az SB600-assal. Csak arra emlékeztem, hogy várni kell, az már nem rémlett, hogy a 710-es a 700-as egyik alváltozata lesz. Ellenben az megvolt, hogy 710-essel akarnám venni, nem a sima 700-assal. Csak az ok volt rossz

G35 is jó, legalább viszonyítani tudok, köszi.
-
Mercutio_
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest