Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
Azt hogy ki mit és mikor vesz meg, most ne keverjük ide.
Nem nagy dolog beírni hogy innen-onnan megrendeltem/előrendeltem, ahogy te is tetted, mert a kutya sem ellenőrzi le... (mellesleg nem tudok demóról, és valahogyan te is véleményt alkottál a játékról...)"(leszarom, mikor veszitek meg, ha egyáltalán)" - még jó, hisz mi egyebet tehetnél?

A vélemény olyan mint a seggly.k, van belőle mindenkinek...
"Alpha Protocol - értékelések" - ez a témaindító írás, és egyben a topic címe, ezért várható, hogy vélemények lesznek a hsz-ekben... én elhiszem, hogy hatalmas a fájdalmad azon, hogy a játék nem mindenkinek jön be a jelenlegi formájában, és jogodban áll felháborodni, nekem meg jogomban áll lesz@rni a felháborodásod, és kérlek szépen meg is teszem.Ha te ekkora FanBoy vagy, akkor nem itt kéne magad háborítani, hanem egy olyan fórumon kéne olvasgatni, ahol mindenki hozzád hasonlóan vélekedik, és akkor elégedetten borulhatnátok egymás ölébe... valójában én már azóta nem adok az itt írt hsz-eidre, amióta az AP-t a Maffiához hasonlítottad, és (meglehetősen gyenge és elfogult) érveid elfogytával elkezdtél másokkal személyeskedni.
A Fallout játékoknak (1-2) már a saját idejükben is szar volt a grafikájuk, és tele voltak bugokkal, mégis mindenhol elismerték/elismerik (12 éve) ezeket a játékokat, míg az Alpha Protocol-ról egy hónap múlva már csak Te és a hozzád hasonló kevesek fognak beszélni... és ez biztos azért van, mert mindenki hülye, csak te látsz tisztán.
Ilyenkor rájövök hogy kiknek csinálják a B kategóriás filmeket...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR K100 AIR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)