- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DrDreams #2499 üzenetére
Igen, én linkeltem. Más telefon, de nagyon sok minden ide is értelmezhető. Google kereséssel rá lehet lelni néhányra, nekem erre nem nagyon van szabad kapacitásom, és energiám, hogy leírjam, mert rengeteg dolog van.
Kb. könyvet lehet róla írni, de értelme sem lenne kiadni, mert mire megjelenne, 1 hónapon belül elavulna.
Meg ez telefontól is függhet. Ezért nem lesz erről soha, sehol egy normális és komplex leírás.
Törölhető (illetve tiltható) alkalmazásokat majd leírom, de leghamarabb erre csak vasárnap fog sor kerülni. Vissza kell térnem hozzá a régi rendszerre, ami nem baj, mert néhány dolgot amúgy is meg akarok nézni rajta. Jelenleg ugye MIUI van fent.
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #2498 üzenetére
Aham... Android kisokos... Ilyet hol találni és ez az összes androidos készülékre igaz? Egyszer már olvastam valami ilyet (talán te linkelted be) de az S2- ról írt valami vakert. Nekem valami olyan kellene ami érthetö, kitudom én is próbálni anélkül hogy gondot okozna. Szóval érted... Meg olyan érdekelne még hogy mik a Pop C7 gyárilag telepített alkalmazásai. Vagyis egy lista. Megakarom nézni hogy pontosan miket töröltem. A Skype és a Twitter tuti, de a többire nem emlékszem.
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #2497 üzenetére
Igen, pl. érdemes kiosztani neki a jogokat, mert ezt sokan nem teszik meg. Jó előtte tudni, hogy mi az az rw--r--r--.
Meg a méret azonosság, egyebekre érdemes odafigyelni, különben nem lesz boot a telefonon. A jobbik eset az, hogy nem lesz boot animáció, rosszabbik pedig az, hogy be sem boot -ol a telefon.
Szóval lehet vissza flash -elni a ROM -ot, mert egy CWM vagy TWRP mentés ilyet nem tesz helyre.
DrDreams:
Android kisokos.Hasznos.
-
Acesanyi
tag
A BOOT-logókkal csak óvatosan!!!
Nekem anno a SMART II- nél az vágta haza legelőször! Igaz nem teljesen csak BOOTLOP-ba került.
Az volt az első!
-
draco31
veterán
Találtam kettő videót 240p és 480p felbontásban mp4-ek az egyik egy naplemente vagy mi akar lenni, a másik pedig egy android robot az űrben. System/media/video mappában. A rendszer részei lennének, sosem találkoztam eddig velük.
-
törölt tag
Tudom, hogy MIUI alatt ki lehet kapcsolni, de mivel nem akarom visszatenni a gyári ROM -ot, így azon tudom csak tesztelni.
Egyébként a telefonok 90% -nál így szokott lennie, de nem akartam írni addig, amíg valaki ki nem próbálja. Ki lehet kapcsolni gyári ROM -on is, így viszont tárgytalan.
-
-
törölt tag
Nem emlékszem már rá, így kérem valaki segítsen. Gyári ROM alatt a boot animáció mellett van hang? Vagy néma, hang nélküli?
-
törölt tag
Úgy látszik az Alcatel elkezdett ébredezni, IDOL 2 MINI S -re 1-2 héten belül érkezik a KitKat. Lassan esélyes a POP C7 is.
Más SoC, de nem is ez a lényeg, hanem az ígérgetés.
-
törölt tag
válasz
Killer man #2473 üzenetére
Én ennél rosszabbra számítottam, amikor megláttam véletlenül az ajánlott videók között.
Szóval inkább pozitívan csalódtam.
Szerk.:
Mármint hogy éjszaka, mozgó autóban, kézben tartva.... -
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #2471 üzenetére
Nem is az internetröl beszéltem, az egy nagyon jó dolog! Én pl a google nélkül halott lennék. De az internetezéshez nem kell az a sok hókusz-pókusz. Pl én sosem kötettem be, kimentem az erkélyre és az 50m-re lévö internet kávézó wifijét loptam. Akkor ért az elsö csalodás! Rengeteg progit töltöttem le Win XP-re, többek közt képszerkesztöket. Az egyik ilyen progiban volt lehetöség megnézni annak a fájlait akitöl lopom a wifit! Mindent! Söt még törölhettem volna is öket.
Azóta félek az ilyen internetes dolgoktól.. Akkoriban jöt be egy olyan progi is, amivel tudtad nézni az msn-ezöket ha bevolt kapcsolva a gépük. Ezen jót nevettem amikor most tíz év elteltével a face-en erre felhívták az emberek figyelmét. Nem is vettem soha webkamerát, igaz a mostani gépeken (az enyémen is) alapból van, de szigszalaggak leszoktam takarni. Szóval én ezek a dolgok miatt vagyok rendkivül óvatos. Nem vagyok a technológia ellen, de néhe visszasírom a 90-es éveket. Egyébként én is 30+ vagyok.
-
törölt tag
válasz
DrDreams #2470 üzenetére
30+ vagyok, és műszerész is az egyik végzettésem, szóval át tudom érezni ezeket a dolgokat. Középiskola első osztályosan raktam össze az első mobilom, 3 készülékből...stb.
Van azért ennek nagyon sok előnye is. Pl. Az információ áramlás. Valamivel gondom van, akkor felcsapom az internetet és minden meg van. Más filmet akarok nézni, ott az internet...stb. Kórház, baleset, ügyelet, gyors probléma, ügyvéd, cég, elérhetőségek, táplálkozás, kutyával probléma, minden. Azért régen ez nem volt olyan egyszerű. Sőt, választék sem nagyon volt.
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #2469 üzenetére
Port most offolok egy nagyot.
Tudod mire jöttem rá! Kapja be az aki kitalálta a digitális fa..ságokat. Nekem jó volt telefonálni egy Nokedli 3310-el is. 2003-ban egy Sharp GX akárhanyassal kezdtem wapozni. Akkor nem volt ez a fos Facebook. De voltak jó kis mobilos chatek. Lehetett hülyülni, szívatni egymást, szlovákiai Magyarokkal hatalmasakat dumáltunk. Nem kelett név, fotó, csak egy nick név. Annyi minden más volt. Én szerettem a videót is. Beraktál egy kazit a videótékából, a másikkal meg másoltad.
Mondjuk számitógépem is lett nem sokkal késöbb, de csak azért mert mivel dj voltam, kellett cd-t írkálni. Igaz eleinte dekkel kezdtem a pályafutásom. Az lényegében ugyan úgy müködött mint a video, csak az kizárolag zenére volt hivatott. Mivel panelben laktam, volt a falban egy aljzat, abba dugtam be a tv kábelét és jött az adás, kb 20 csatorna. Na hogy most én már mit is akartam ezzel mondani.... Jahh, holnap elviszik a laptopom, veszek egy lcd tv-t az árából + toldok hozzá. Nem tudom minek, de holnap veszek egyet. A mostani tv-en se rossz a kép, de nem, nekem lcd kell. Igaz az RTL-en most se tudom a filmet nézni, mert lefagy a kép, recseg a hang. Ez általában akkor van, amikor jön a híradó, meg szar esös az idö mint most. Hogy mi a lényeg? Az hogy ez egy rohadt nagy off amit inkább üzenetben kellett volna elküldeni.
Kell a világnak ez az agyon digitalizált baszás? Jól mondta Optimus Prime a Transformers4-ben hogy vannak dolgok amiket nem szabadna feltalálni. A sok világvége filmekböl az derül ki hogy vagy egy virus, esetleg az ufók, vagy épp a technológia, a mesterséges inteligencia fog velünk végezni. De lehet hogy az Iszlám Állam.
Már megint írtam egy regényni baromságot........
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #2467 üzenetére
Port na ne...
Mióta benne van a kártya hozzá se nyúltam. Teli sincs, a fájlkezelök szerint van még 500mb rajta. De ma csináltam jó sok képet, mindet az sd-re rakta. Ezt eljátszottam vagy tízszet, fényképek-törlés. Megnéztem, mind két letöltött alkalmazás az sd-n van most már. Ezt nem igazán értem, de nem érdekel. A kártya tuti jó, már a Tescoban is kipróbáltattam. Na meg te mondtad hogy ne vegyek fost, inkább egy márkásat. Nem tudom mi lehetett a baj, de most már ok.
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #2465 üzenetére
Na szóval... Nekem elég egy furcsa telóm van. A tegnapi képeket a belö tárhelyre mentette. Most csináltam egy screanshotot és löttem egy képet,ezeket most az sd-re mentette. Mivel nem vagyok analfabéta, én is eltudtam olvasni a beállításokban hogy melyik legyen az elsödleges lemezírás. Itt két lehetöség van ugyebár.. Tegnap is és ma is az sd volt kiválasztva.
Ezért nem értem azt sem, hogy a két letöltött alkalmazásból miért döntött úgy hogy az egyik ide, a másik oda. Mindegy, ez van.. Amit törölni akartam már nem emlékszem mi volt, de ha a teló azt szeretné hogy ne, akkor nem fogom...
-
törölt tag
válasz
draco31 #2464 üzenetére
Akkor a "probléma" megoldva. Így viszont nem bírálja felül a kamera app az elsődleges mentési helyet képeknél, tehát a beállításokban a külső tárhelyre állítás soran már oda kell neki is mentenie.
Szerk.:
Egyébként MIUI -ban sem lehet, ahogy most nézem. Több felületen ez külön engedélyezett. Viszont ha betelik az SD, akkor valószínűleg itt is automatikusan átáll a belső tárhelyre képeknél. Ezt még nem próbáltam, mert elég nagy a kártyám. -
törölt tag
válasz
DrDreams #2462 üzenetére
A kamera app -ban (ha jól emlékszem) a beállításában lehet külön állítani, hogy hova mentse a képeket. Elsődleges tárhelytől függetlenül. Nézd meg, mert nem vagyok benne biztos, pár nap után újra visszatértem MIUI -ra, szóval nem a gyári van fent.
"Azt sem értem ezeken túl, hogy vannak még alkalmazások amiket enged törölni. De ha meg törölni akarom, a telefon írja hogy ha megteszem, bizonyos alkalmazások hibásan fognak müködni..."
Igen, van ilyen. Ahogy Windows desktop -on is. Melyiket akartad amúgy?
Teljesen természetes ez a figyelmeztetés. Pl. így lehet kilőni a diktálás funkciót a billentyűzeten is. Ezért írtam, hogy nem mindegy mit törölsz, meg mire van szükséged.
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #2461 üzenetére
De sok mindent nem értek még... Letöltöttem két alkalmazást, azokat a kártyára mentette. De tegnap csináltam pár képet, azokat a belsö tárhelybe mentette. A médiaalbumban átmásoltam, meg nevet is adtam a fotóknak. De akkor sem értem miért a belsö tárhelybe mentette.... A másik amit úgyszintén nem értek, az hogy a gyári élöháttérképeknék nem írja a battery doctor hogy sokat fogyasztó app. Amiket letöltöttem (nem egy hű-ha akármik) azoknál viszont igen. Hát rendben mondom, töröltem öket. Azt sem értem ezeken túl, hogy vannak még alkalmazások amiket enged törölni. De ha meg törölni akarom, a telefon írja hogy ha megteszem, bizonyos alkalmazások hibásan fognak müködni...
-
törölt tag
Valaki feldobna egy system ui fájlt? Kinguser -ből kimenti, aztán kész. Sajnos nem vagyok otthon, és meg szeretnék valamit nézni. Köszi.
-
törölt tag
Vissza lehet állítani a törölt programot, csak előtte ki kell menteni. Pl.: Kinguser. Egyébként gyári alkalmazásokat nem kell törölni, de ajánlott még így is egy ROM vagy custom recovery mentés. A telefon jobban pörög utána.
(#2458) l86544: "Ha valami olyat törölsz le amit nem kellene akkor jöhet a factory reset"
Az nem fogja visszaállítani. Pl. ha a system UI -t szedi le azt sem.DrDreams:
Az okostelefon csak azért okostelefon, mert sok mindent el lehet vele végezni. Önálló működésre nem képes, és a legtöbb dologhoz még mindig kell gép."Ész nélküli" törlést nem ajánlom én sem.
-
l86544
aktív tag
válasz
DrDreams #2457 üzenetére
Félre értettél, nem app frissítésre gondoltam hanem rendszer frissítésre.
Ha letiltod akkor sem fogod látni nem fog zavarni de te tudod.
Ha valami olyat törölsz le amit nem kellene akkor jöhet a factory reset míg ha csak fagyasztod van rá esély hogy csak ki kell olvasztani és megy minden tovább. -
DrDreams
tag
Amiket törlök, azokat megfogom jegyezni és még véletlenül se frissítem. De magát a frissítéseket is leakarom tíltani. Majd akkor fogok frissíteni ha van értelme. Az MX playert is addig frissítgettem hogy rosszabb lett mint volt.
Nem csak a tárhely miatt törlök, hanem azért is mert idegesít a sok hülye apk. Kb a felét se használom, játszani meg ha egyszer véletlen fogok, biztos nem ezekkel a Commodore 64-es színtü játékokkal akarok.
De akad más is amit kiakarok 'dobni'.
-
l86544
aktív tag
Sokra nem mész azzal ha letörlöd a felesleges gyári dolgokat mert több helyed nem lesz. Inkább csak gond lehet ha pl. jön egy frissítés és azért nem hajlandó fel menni mert nem talál gyári progikat (samsunggal jártam így) utána rakhatod vissza az eredeti rendszert már ha csináltál mentést.
Inkább ami nem kell fagyaszd. Root nélkül is letudsz egy pár dolgot tiltani de rootal bármit, a google alkalmazásokat is. -
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #2452 üzenetére
Nem kell kapkodnod, én sem fogok meg pl holnap semmi idöm se lesz. Szóval eljutottam odáig hogy haladóknak. Na onnan egy kukkot se értek!
Most akkor kell hozzá gép hogy a rootot megcsináljam? Hát ez nagyon nem jó, ugyanis nincs gépem. Vagyis van, de mivel eladom, tegnap újra raktam rá a Win7-et. Semmi nincs a gépben, de ne is legyen mert jönnek érte hétfön. Ami fontos volt azt kiírtam vagy a pendrive-omra másoltam. A gép megvan takarítva, benne van a táskájában. Én biztos nem fogom már kivenni. Mond hogy gép nélkül is menni fog.......
-
törölt tag
válasz
DrDreams #2449 üzenetére
Majd csinálok egy listát, hogy mit lehet, és mi az, amit nem ajánlott. Viszont ROOT után mindenképp érdemes menteni a programokat, mielőtt letörlöd.
Az összefoglalóban egyébként nagyon részletesen leírtam mindent. HA ott van előtted a készülék és látod a folyamatot, akkor minden világos lesz. Csak előtte el kell olvasni, amit írtam. Valakinek egyszer, valakinek többször.
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #2448 üzenetére
Huhhh... Már az elsö mondatnál elakadtam! Ez mi: <3e> ??? Nos ez nekem így biztos hogy nem fog menni! Mondom inkább mit szeretnék és mit nem... Nem érdekel mások ROM! (Amúgy ezt se tudom mi, de ha szgépból indulok ki, a rom az a nem felül írható memória de ez sem biztos hogy így van) Szeretném ha így maradna minden, csak kiakarom tisztitani a belsö tárhelyet. A play hülyeségeket, a google-t és társait (magát a keresöt megakarom hagyni), a rádiót mert semmit se fog, stb... Meg a sok barom widgetet (csak 3-at használok) ja és az idióta játékokat. De! Az nagyon jó volna ha a jegyzeteim, naptár bejegyzéseim, könyvjelzök-jelszavak megmaradnának. Ha ezt eltudod magyarázni hogyan csináljam, leírom egy papírra és máris neki kezdek. Nekem tökéletes így a telefon, csak amiket leírtam, azok bosszantanak.
-
törölt tag
válasz
DrDreams #2447 üzenetére
Minden telefonnak van recovery -je. Általában <3e>. Ez kikapcsolt állapotban érhető el a hangerő + és a power gomb folyamatosan nyomva tartásával, amíg meg nem jelenik a menü. Itt lehet különböző dolgokat csinálni (mindenre nem térnék ki), mint a wipe, frissítés telepítés...stb.
Ahhoz, hogy más ROM -ot tegyél fel, szükség van egy másik recovery -re, ami nem a gyári <3e>. Ezeket hívják custom recovery -nek. Ilyen pl. a CWM vagy a TWRP is.
VISZONT, ha valaki custom recovery -t tesz fel (még ha custom ROM -ot nem is), akkor számolnia kell azzal, hogy gyári recovery -t is vissza kell tennie, mert szervizbe küldéskor azzal kell rendelkeznie. A gyári állapot része.
Ezek a custom recovery -k arra is jók, hogy jó mély backup -ot/mentést tudnak csinálni. Tehát ha az innen készült mentést visszateszed, akkor teljesen arra az állapotra teszi vissza a készüléket, amiben előtte legutóbb volt. Mappák/fájlok/elrendezések/háttérkép...stb. Minden apróság.
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #2446 üzenetére
A CWM az mi?
Nem, nem akarok semmit elmenteni ha esetleg késöbb mégis csak kellene. Majd ha elolvastam a teljes anyagot, utána eldöntöm hogy megcsinálom-e (megmerem-e csinálni) a rootot. De már elöre jelzem (mivel ismerem magamat és igen lesz az eredmény) szóval biztos hogy lesz kérdésem mielött belefogok.
Remélem számithatok rád (rátok)!
-
törölt tag
válasz
DrDreams #2445 üzenetére
Sokáig, de ennek több oka is van. Nagyrészt saját tapasztalat, de azért szükséges volt időnként a megerősítés. Másrészt meg csak olyat írtam le, amit ki is próbáltam a készüléken, tehát működik.
Én csinálok összefoglalót, akkor az elég részletes általában és elég sok mindenre kitér.
ROOT -nál felkerül a telefonra egy Kinguser nevű app, amiből le is tudod menteni a programokat, így nem kell keresgetni. Vagy CWM -ből is tudsz egy szép és mély mentést csinálni.
VISZONT: Valamelyik ROOT -oló program nem a Kinguser -t teszi fel. Én ezt szoktam használni, ezt szeretem, ezt szoktam meg.
Ez azért fontos, mert nem minden szerezhető be a Play -ről (pl. a rendszer elemek egy része sem), meg lehet olyan a telefonnál, ami fizetős app.
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #2440 üzenetére
Hallod Port! Úgy öszintén te meddig gyüjtötted ezt a regiment anyagot! Eddig a felénél járok, de még ugyan annyi hátra van.
Amit eddig olvastam, abból azt vontam le következtetésnekhogy engem csak a root érdekel. Azt már írtam hogy miért... De ha törlöm a 'szemetet' akkor most ugrik a gari vagy nem? Véglegesen szeretném törölni a felesleges dolgokat, ha majd netán mégis kellene késöbb valami, akkor majd letöltöm a playröl...
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #2440 üzenetére
Létezik (létezett) videó csengöhang, sok értelme nincs ugyan, de tetszett hogy amikor hívtak, a klipp ment és a zene. Mindegy... Azért nem használom a teljes felületet, mert ugye az adatforgalom... A képed alatt ott a Blog, ezt szerettem volna újra átolvasni. Csak azért rootolnám a telót mert tényleg nem használok (szerintem nem is fogom) egy csomó alkalmazást, widgetet, játékot.A CM-el már sikerült törölnöm párat, de még akad böven. Valamit még akartam, de nem jut most az eszembe...
Ha eszembe jut, megírom.
-
törölt tag
válasz
DrDreams #2439 üzenetére
Életemben nem hallottam még ilyenről, hogy videó csengőhang. Bár lehet csak azért, mert soha nem foglalkoztatott a dolog, szóval ezt nem tudom, de nem hiszem.
A nevem alatt van a Logout felirat alatt. DE fent van a téma fejlécében is az összefoglaló, onnan egyszerűen el lehet érni. A téma fejlécét akkor látod, ha nem telefonról vagy fent, vagy átállítod desktop módba. Utóbbi amúgy is ajánlott, mert a mobilos mód elég szegényes.
Nem jár adatvesztéssel a ROOT. Illetve csak akkor jár garancia vesztéssel, ha nem zárod vissza. Úgy képzeld el, mint egy ajtót. HA kinyitod, akkor ugye más is látja, hogy nyitva van, ha bezárod, akkor meg senki nem tudja, hogy előtte nyitva volt -e vagy nem. Legalábbis Alcatel -nél nincsenek ilyen komoly dolgok a szoftverben. Természetesen mindezt csak saját felelősségre.
Értelme? Én csak akkor szoktam javasolni, ha valaki olyan alkalmazást vagy ROM -ot akar használni, aminél kelleni fog. Illetve el akar távolítani gyárilag telepített dolgokat. VISZONT ezekről előtte mindenképp érdemes csinálni mentést, hogy vissza tudj mindent csinálni a gyári állapotra. Ezeket a programokat simán lehet menteni, pl. Kinguser nevű alkalmazásból is, amit ROOT -nál tesz fel pl. a RootGenius.
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #2438 üzenetére
A VLC-vel nincs ilyen probléma! Majd ha lesz (bár kétlem) akkor töltöm csak le a codeket és kitalálom hogyan lehet telepíteni.
A videó-csengöhangról nem tudsz valamit? Azt szeretném hogy ha hívnak, az egyik klippem szóljon.. Egyébként egyre többen írják a ROM cserét és a Rootololást.. Lehet megkéne próbálkoznom vele... Csak 3 dolog tart vissza töle: 1: garancia? 2: mennyi értelme van? 3: az adataim, könyvjelzöim, meg minden ami a belsö tárhelyen található nem vesznek-e oda? Egyébként hol található a blog amit szerkesztettél a Pop C7-ról?
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #2435 üzenetére
Az oldal nagyon nehezen töltödik be és Angol. Utobbi lenne a kisebbik gond.. Letöltöttem valami neon-t vagy mit, de az zip fájl. Ahogy rányomtam, írta a teló hogy töltsek le valami office akármit hogy megbirjam nyitni a fájlt.. Én a mégse és a bezárra nyomtam inkább..
-
DrDreams
tag
Nem, nem probáltam ki hogy van-e hang mert a filmet töröltem. De majd újra felteszem. Magára a VLC-re írtam hogy jó. Egyrészt mert magyar, másrészt meg rohadt egyszerü. Igaz arra még nem jöttem rá hogy a zenéket hogyan lehet lejátszani egymás után vagy véletlenszerüen. Az is pozitív hagy van benne equalizer. Majd este letesztelgetem hogy miket játszik. Van csomó klippem amit a septopbox-om nem játsza (illetve de, csak ott pont fordítva van, hang van, kép nincs) majd kiderül hogy ezen a két lejátszon mennek-e. Olyat hogyan lehet csinálni hogy videó-csengöhang?
-
l86544
aktív tag
válasz
DrDreams #2430 üzenetére
AVI egy hordozó konténer, azon belül a film rengetegféle módon lehet tömörítve. Ha kifogsz valami eszement machintos tömörítővel összenyomott avi-t, lehet hogy a régebbi MX sem fogja lejátszani.
PC-n az VLC egyértelműen a csúcs szerintem is, de a telefonon nekem az MX vált be jobban. Próbáltam a BS-t is de az sem volt meggyőző.
Látom közben meg is oldódott a probléma. VLC viszi. -
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #2429 üzenetére
Én is csak próbából nézegettem a filmeket mobilon.. Erre nem is gondoltam hogy a frissítéstól ilyen gondok lehetnek. A VLC-t nem ismerem, az MX playert itt ajánlották többen is. De ha a Galériában játszom le (a gyári lejátszó) ott is csak kép van, hang nincs. Eredetileg azért raktam fel avi lejátszót mert van egy csomó klippem (retrók) amit beakartam volna állítani videó-csengóhangnak. Mint a symbis nokedliknál lehetett. (mondjuk ott csak az mpeg4-et lehetett) Gondolom erre is van valami progi..... Jó lenne ha belinkelnéd azt a változatát az MX playernek ami 'mindent' visz. De kiprobálom a másikat is! De nem fognak 'összeveszni'? Mármint ha két lejátszó is van telepítve...
-
törölt tag
válasz
draco31 #2428 üzenetére
Én is a VLC -t szoktam ajánlgatni. Akinek/akiknek ezt tettem, ott továbbra is voltak gondok, bár tényleg sokat megoldott. Én - mint írtam - nem nagyon vagyok videózós, csak mások tapasztalatait tudom leírni ebben a témában, ami több telefonnál is így volt.
Egyébként így igaz, VLC szerintem mindig is jobb volt. Néhány promónál nálam is voltak gondok a többinél. Én mondjuk csak munka miatt szoktam videót nézni, azok meg nem filmek, de különbözőek a kiterjesztésük.
-
törölt tag
válasz
draco31 #2426 üzenetére
Az sem segít sajnos, mindegyik playernél ez van. Újabb csomagokból hiányzik néhány codec. ÉS ez tényleg igaz. Bár engem annyira nem zavar, filmet TV -n szoktam nézni.
HA valakit érdekel, akkor utána tudok nézni, hogy melyik verziószám volt a jó, azon minden megy gond nélkül.
-
DrDreams
tag
Hát én nem értem... Ráraktam az sd-re 6 filmet. Ötöt faszául le is játszott, de 6-iknál nem volt hang. MX playert használok, mindíg frissítem, még kódeket is töltöttem hozzá. A fájl ugyan úgy avi volt mint a többi.. Van olyan lejátszó ami tényleg mindent visz? Direkt megfigyeltem, 50%-ot esett az aku egy film alatt. Ez átlagos, jobb, gyengébb, ti mit gondoltok?
-
törölt tag
Nem is figyeltem eddig, hogy szombaton is nyitva vannak, és tényleg. Szoktam járni Pest mellé, így pont útba esik.
Ahogy írtam, én biztosra veszem, hogy csak egy nagy frissítést csináltak rajta, ami láthatóan nem oldotta meg a problémát, csak egy ideig. Legalább most már komolyabban is belenéznek.
Nekem a MiFi -m járt szervizben hasonló módon. Első alkalommal gondok voltak vele, azt megoldották, de olyan alkatrészt is cseréltek, amivel nem volt probléma. Miután visszakaptam, 1-2 hét után pont azzal a részével volt probléma, amit cseréltek... Csináltak egy frissítést, azóta nem produkált hibát, de szerintem ez nem marad így, úgyhogy már látom előre meg lesz a 3. köröm is. Az sem baj, mert legalább elhozok helyette majd egy tabletet, mert már nincs szükségem a MiFi -re. Szolgáltatón keresztül történő vásárlásnak meg van ez az előnye, amit ki is használok.
-
l86544
aktív tag
válasz
samupapa #2417 üzenetére
Én pénteken hoztam el a szervizből, péntek este vissza a root, be laktam, erre szombaton megint tapasztaltam a hibát. Meg is írtam hogy viszem vissza szervizbe. Na szervizbe szombaton nem jutottam el de elkezdtem buherálni a telcsit.
Leszedtem a root-ot, vissza raktam stb.... Programokat szedtem le vissza.
Először úgy tünt hogy a root okozza de aztán akkor is előjött amikor nem volt root.
Vasárnap is szórakoztam és egyre kevesebbet csinálta. Rajta volt a Cut the Rope a gyereknek. Na ezt mikor leszedtem azóta nem jött elő a hiba.
Vasárnap este szedtem le és azóta nem volt hiba. Lekopogom.
Ellen tesztet nem csináltam örülök, hogy végre jó és tudom használni. -
ubul23
senior tag
Azt szeretném kérdezni létezik e olyan időjárás alkalmazás amiben van radartérkép?
-
samupapa
csendes tag
Sziasztok!
Pénteken délután vinném a C7-et szervízbe az alsó érintő hibával amiről írtam... megcsináltam a hard resetet wipe-pal, ami után nem javult, erre most, hogy elhatároztam a szervízbe vitelt, és két napja (!) nem produkálja a hibát, akármit csinálok vele
Tuti hülyének néznek így a szervízben majd, de mi lett a telefonnal? Megijedt?
Na nyúzom még tovább... -
törölt tag
válasz
DrDreams #2414 üzenetére
Ennyiből így szinte lehetetlen megmondani.
Miket csináltál?
Amúgy ha más nem, akkor el kell távolítani a frissítését, aztán újratenni. Utána elvileg már jó lesz. Feltéve, ha nem blokkolja valami. Bár te nem nem mókolsz, de bármi lehet. Pl. moddolásnál ki lehet ilyen dolgokat ütni, vagy akár a galériát is. A frissítés eltávolítás (és az újra-frissítés újraindítás) szerintem meg fogja oldani.
Térkép néven találod meg az alkalmazás-kezelőben.
-
DrDreams
tag
Mondom a lényeget: Ma kicsit variálgattam a telóm kinézetén és a beállitásokon. De lett egy gond: Ha beleakarok lépni a navigációba azt írja "A (az) térkép alkalmazás sajnos leállt". Mi a fa..t állítottam el? Nyomkodtam ma mindent, kiváncsi voltam mi micsoda.
Most meg ez van...
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #2410 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy mivel nem egyedi arcképed van, hanem általános, így nem is figyelte, hogy már régebbi tag lehetsz, régi POP C7 tulajdonos.
draco31:
Vagy inkább meg kell várni.Meg lehet nézni néhány témát, főleg új híreknél. Vicc, hogy mennyire átlátszóan gyűjtik egyesek a hozzászólásokat. Tele fájdalmas butaságokkal, és semmitmondó hozzászólásokkal. Egyes népszerá márkánál még az 500. vagy az 1.000. hozzászólás is arról szól, hogy rossz vagy nem rossz, tetszik nem tetszik, sz...r a csempe, nem sz...r, sz...r a droid, nem az...stb.
-
Acesanyi
tag
Köszi szépen még egyszer!
Megvettem az LG L70-et neki. Most már tudok legalább majd erről is véleményt alkotni, ha vkinek szüksége lesz rá!Az már tuti hogy lámpa fénye mellett nem nagyon remekel a kamera
-
törölt tag
válasz
Acesanyi #2403 üzenetére
Amiből van fehér ebben az árban, azt nem tudnám nyugodt szívvel ajánlani (mondjuk az L70 -et sem
). Pl. POP C7 -hez képest problémásabb, pedig az egyik jól néz ki (szerintem), másik meg jó márka (szerintem). [link] [link]
Bár HW -ban mondhatni jobbak. 10 -zel drágábban meg már rengeteg telefon van.DrDreams:
Neki is POP C7 van, régóta. -
DrDreams
tag
válasz
Acesanyi #2404 üzenetére
Én amikor készüléket néztem 4 hónapja (akkor vettem meg ezt) jól utána olvastam 3 készüléknek. LG L70, HTC Desire 310, na és a Pop C7. A HTC-t egyböl stornoztam mert se vaku se autófókusz. Ráadásul abbol a típúsból sok meg is hibásodik. Már csak az LG és az Alcatel maradt. Az Alcatel melett az szólt hogy a mobilarena legalább egy Tetszet plecsnit adott rá, az LG-re semmit. De az is a Pop C7 melett érvelt hogy nagyobb a kijelzö és egy tizessel olcsobb. Szerintem jó döntést hoztam... Egy dolog! Ne hívogasd a Vodafone ügyfélszolgálatát ez ügyben (engem már hülyének néztek mert éjjel-nappal hivogattam öket a készülékek miatt) szóval azok a világukról se tudnak. De ugyan ez a helyzet ha beméssz és személyesen érdeklödsz...
-
Acesanyi
tag
válasz
#86973952 #2401 üzenetére
Lófing!
A flottámba semmi kedvezmény nincs készülékre! olyan mintha kártyásan venném. A percdíjai egyéb hálózatban pedig legrosszabb esetben sem haladta meg a 23Ft- ot. Percdíja az klafa volt, igaz!
Ezért vettem anno a POP C7-et már GO ban így nőtt a perc díjam de maradtt a flottámon belüli ingyenes cseverészés
-
Acesanyi
tag
válasz
bohoc71 #2399 üzenetére
Köszi a gyors válaszokat.
Azért nem megyek át a GO+ ba mert nekem az már magas lenne árban. ÖTSZ- flottába vagyok, 5 előfizu van a nevemen készülékkel. Ezért vacilálok rajta ennyit ( nem nyavajogni akarok kevés pénzért csodát nem várok) Ez tiszta sor!
De ha kimegyek a vodába először rákérdezek erre a GO+ra is
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest