- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SillyGabba #3198 üzenetére
Flash Tool -ból.
DE szerintem az az update más miatt nem megy fel. Milyen custom ROM volt eddig fent? CWM backup visszaállításkor nem hiányolt valamit a gyári ROM? Pl.: ext -t?
HA itt a fórumot visszanézed, akkor 2 tapasztalat is levonható:
- ROOT -olt készülékre is felment az update (nem nálam, nekem akkor nem volt ROOT -olva).
- Nem ROOT -olt készüléknél is volt azzal gond, hogy nem ment fel az update. Talán pont egabi -nál, de már nem emlékszem pontosan.Tehát nem hiszem azzal van a gond.
-
SillyGabba
csendes tag
válasz
#86973952 #3191 üzenetére
MTKDroidTools Backup
nekem: ALCATEL-ONE-TOUCH-7041X_140116_backup_150207-145059
egabi71: ALCATEL-ONE-TOUCH-7041X_140909_backup_150213-160742Enyém januári kiadás és még a 30-as van rajta a Vodás ROM-ból.
egabi71 backup mappája valószínűleg már a 70-es buildről készült.Letöltöttem a FlashToolhoz való zipet is.
A lényeg nekem az lenne ne derüljön ki, hogy rootolva volt a teló a gari miatt (vissza szeretném vinni képernyőhiba miatt).Hiába unrootoltam korábban, a rendszer alatt futó update észlelte hogy volt rootolva a rendszer (lehet hogy csak hiányzó rendszerappok miatt). Ha úgy viszem vissza, akkor tuti ugrik a gari.
Mit tanácsos csinálnom?
FlashToolból flash vagy DroidToolsból restore? -
törölt tag
válasz
DrDreams #3195 üzenetére
Szerintem az benne van az árban. Nem vagyok otthon Tesco Mobile -ban, nem ismerem őket, sem a feltételeit.
ubul23:
Szerintem mindegyikkel csináld meg, az a biztos.Nem kell unROOT. Csak azért van úgy különbontva, mert az elsőhöz nem kell ROOT. Tehát akkor is tud valaki ilyen mentést csinálni, ha még nem mókolta a telefont.
------
Idő közben az én C7 -em is a szervizben landolt, mert van egy kis töltési problémája. Mondjuk az én hibámból, kicsit sikerült a töltés csatlakozónál megkínoznom a telefont.
-
törölt tag
Kiolvasod és lemented Flash Tool -ból egy új scatter alapján. Bár annak szerintem a mérete és a terjedelme nem változik.
DE a gyári állapotról érdemes.
Scatter -ben benne van a memóriarész kezdőcíme és a hossza is. Aztán Read Back részben ki lehet olvasni/menteni.
DrDreams:
Igazából annyi a fő különbség, hogy fél giga RAM -os. Sok embernek az is elég, bár manapság már elég kevéskének számít. A készítők is nagyobb memóriára fejlesztenek. -
törölt tag
válasz
DrDreams #3188 üzenetére
Mert akciós a C7 megint, meg vannak ROM -ok, illetve "dolog" is a telefonnal.
Amúgy ha már itt tartunk. Tesco Mobile akció: [link]
SillyGabba:
Pedig elég korrekt leírás. Annyi a különbség, hogy ott a példa kedvéért csak a recovery visszarakást csinálja. Valami nem egyértelmű, vagy nem érted akkor szólj és segítünk. -
DrDreams
tag
Egyébként pont azt néztem hogy mindazok ellenére hogy már nincs a Vodafone-nál már Pop C7, annak ellenére pörög a topic és sok az új ember....
-
egabi71
aktív tag
válasz
SillyGabba #3186 üzenetére
Elöször ezt olvasd át:http://logout.hu/bejegyzes/szucsati/az_sp_flash_tool_hasznalata.html
-
törölt tag
Azért tudok jópár olyan készüléket mutatni, amit halálra ver a C7 kijelzője.
Nem mondom hogy jó, de van jónéhány gyatra. Hogy az olcsóbb tabletekről ne is beszéljünk.
Az elmúlt egy évben Huawei -ből, ami nálam járt nem volt ilyen gond:
- P7
- P6
- G6
- G7
- 3C
- G620s
- Mate 7 (bár ez csak 1 napig volt, de használt készülékként)
- P1 -
Exian
addikt
válasz
DrDreams #3182 üzenetére
"jó a kijelzöje ahoz képest amennyibe került."
Hát igen, előttem is az az árcímke lebeg, amennyiért én vettem (újként 14.995 Ft)
Ennyiért maximálisan best-buy.
Én nem tartom kizártnak, hogy a következő telóm is Alcatel lesz, BÁR én is nagyon húzok a Huawei felé (elvégre az előző, eddigi két zöldrobotos telóm mindkettő Huawei volt. Csak mindkettőnek az érintőpanelja adta meg magát, ezért egy kicsit szkeptikus vagyok már. Igaz, hogy fillérekért (1500-2500 Ft között) lehet cserélni ebay-ról rendelve).
-
DrDreams
tag
Tisztában vagyok azzal hogy a Pop C7-ben egy TFT panel van. Tudom hogy milyen az IPS (szomszédnak G3-a van, pénteken pofára ejtette, betört az üveg, 60e. hivatalosan a javítás) de láttam a barátom S3-át is ami Amoled. Ennek a telcsinek jó a kijelzöje ahoz képest amennyibe került. Tesztelgettem olcsóbb mobilokéval (Navon, Huawei, Samsung régebbi típusaival) azokat elveri. Engem a betekintési szög sem zavar mert szemböl nézem úgyis. Már az alacsony felbontást is megszoktam. Csak ma reggel dühített egy kicsit hogy a monitoron sokkal szebbek a színek és élethübbek a képek. Pedig ez a monitor tényleg nem mai gyerek... De biztos vagyok benne hogy a laptopomnak sem volt ilyen jó képe (az is TFT volt). Arra pedig nem lehet azt mondani hogy egy régi szar volt... Jó egy 6 éves gép volt, de 200 felett volt az új ára. Szóval ez most számomra egy kissé rejtélyes.... A telót nem szidom, tényleg hozza a maximumot ebben a kategóriában. Gondolkoztam már ezerszer a cserélyén, de nekem nem ér annyit egy jobb kijelzö. Ha cserélnék akkor viszont biztos hogy nem egy Alcatelre, hanem Portra hallgatnék és egy Huawei G620s-re váltanék. Az ötlet nincs elvetve, de nem mostanában fogok váltani.
-
Exian
addikt
válasz
DrDreams #3180 üzenetére
"az én régi 17colos IBM monitoromnak feltünöen szebb a képe mint a lelefonomnak."
Sajnos a helyzet az, hogy nem nehéz felülmúlni ennek a kijelzőpanelnak a minőségét
Ettől sokkal jobb kijelzőket láttam már az Alcateltől, pl. az Idol 2s-ben fényévekkel jobb kijelző van. Sajnos. De az más kategória is minden szempontból. Ebben sajna TFT LCD panel van, egy IPS panel jobb tud lenni. Én az Alcatel helyében aludtam volna még rá pár napot és raktam volna a C7-be is IPS panelt, ámbár akkor meg ott a dilemma, hogy "akkor ki veszi meg az Idolt?". De mivel a C7 már a sorozat legnagyobbja (minden szempontból), talán még is csak elfért volna benne az IPS panel, azért az még mindig nem egy S-AMOLED. Nehéz ügy
De sebaj, én szeretem így is, szerintem szemből teljesen elfogadható képe van, fényerejével sem volt még gondom (95%-ban a leghalványabb módban használom), oldalról döntve rendben van, egyedül fel-le döntésnél problémás.
Amúgy meg egy monitorral sosem szabad összehasonlítani egy telefon kijelzőjét, más kategória-technika teljesen. Más telefonnal már inkább lehet hasonlítgatni.
-
DrDreams
tag
Semmi gond, még jó hogy itt van Port.
Ö szeret ilyen szájbarágosan segíteni!
Amúgy egy kicsit röhelyes hogy az én régi 17colos IBM monitoromnak feltünöen szebb a képe mint a lelefonomnak. Söt még azt is merem állít hogy a laptopom sem volt ilyen jó a kép. Ezen a monitoron már látszik hogy tényleg nem csinál olyan túl jó képet a Pop C7. Csak ne lenne ilyen hatalmas...
-
törölt tag
válasz
DrDreams #3175 üzenetére
Ezt a telefonon kell állítani, különben nem fogja látni a gép. Csak tölti.
USB hibakeresést azt feljebb írtam:
"Belépsz a telefonban a Beállítások -ba, és a lista alján kell lennie a Fejlesztői lehetőségek menüpontnak. Amennyiben ez nem lenne ott, akkor lépj be A telefonról -ba, majd a Build-szám -ot addig bökdösd, amíg ki nem írja, hogy fejlesztő vagy. Ezután meg fog jelenni a Beállítások -ban a Fejlesztői lehetőségek menü. Ide lépj be és pipáld ki az USB hibakeresés -t."Utána a telefonon, ha legördíted felülről a status bar -t, akkor ott lesz 2 sor. Egyik az USB hibakeresés, másik meg valami USB kapcsolati mód, vagy ilyesmi. Utóbbira bökj rá, ott ki fog adni több lehetőséget is. Ott lesz egy olyan, hogy MTP. Arra bökj rá. Ezután már látnia kell a gépnek a telefont.
A meghajtók között lesz a felsorolásban a gépen, ahol pl. a c:/ meghajtót is írja. A telefon nevét írja ki. Azt ki lehet bontani egy "+" jellel és alatta lesz a belső tárhely meg az SD kártya is. HA csinálod a folyamatot, akkor érteni fogod, nem lehet elrontani.
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #3173 üzenetére
Amiket írtál azt se tudom hol található a gépen. De majd este összerakom (szét van kapva a gép) és ha segítessz akkor megoldjuk... Nem nagy gond lehet szerintem, de mondom a Win7-el semmit nem kellett sza..kodni, összedugtam usb-vel a kettöt és gyönyörüen látta a gép a belsö tárhelyt és az sd-t. Itt is kiírja a telefont, de ha rálépek csak egy üresség van, nincs se tárhely, se sd.
-
egabi71
aktív tag
https://mega.co.nz/#!T9YzRTqD!XkPwcjP2QpmbPNDmuZvWfNEh2wusvzNs1LFqCoCNmLk
-
törölt tag
Én is azt néztem, de biztos ami biztos.
Addig nem akarom feltenni.
DrDreams:
Ezért kellene a gépre áttenni, mert ugye azt telefonon nem lehet indítani.Amúgy a telefonon gondolom be van kapcsolva ez a két dolog?:
- USB hibakeresés
- és MTP -re raktad az USB kapcsolati módot? -
törölt tag
Oké, akkor egyelőre a nem ajánlottak közé teszem be. Aztán ha minden rendben a gyári ROM flash -el, akkor kapnak külön fejezetet.
Az Xperia -ast próbáltad? Valaki megnézi, akkor jelezzen már vissza ide. Leginkább azt, hogy custpackot vagy egyebeket mósít -e. Köszi.
Szerk.:
Igaz, a Plus ROM -mal is ugyanez volt. Azt is ő csinálta. -
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #3167 üzenetére
Rendben, este akkor megoldjuk.
De most szólok hogy csak a telómon van net. Feltöltögetni semmit nem fogok ide, csak leszedni. Remélhetöleg nem nagy a fájl... A másik ami érdekelne, hogy fogom ezt a programot amit mondtál telepíteni a gépre, mert hát pont az a baj hogy hiába látja az XP a telót, tölti is, de nincs se belsö tárhely se sd kártya. Tehát ha le is húzom a telóval a progit, hogyan fogom rátenni a gépre hogy ott telepíthessem? Szóval érted...
De nyugodt vagyok, tudom hogy te tudod mit s hogyan.
-
törölt tag
Frankó, betetszem ezt is az összefoglalóba. Ez a srác csinálta a Plus ROM -ot is, ha jól emlékszem.
bryndza:
Én használok 4.4 -et, nincs vele semmi gond. Csak a gyártótól függ, hogy mit engedélyez rajta vagy mit nem.DrDreams:
Este fel tudom tenni másik oldalra.Vagy regisztrálsz a mega -ra, mert telefonról csak úgy lehet. Személyes adatokat nem kell felrakni, de ilyen dolgok tárolására tökéletesen alkalmas, és nem kell mindig keresgetni. Meg gyorsan lehet róla le- és feltölteni.
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #3147 üzenetére
Úgy kerültem ida hogy rákattintottam a linke amit ide raktál a fórumba. Onnan meg csak ide tudtam eljutni. De akkor meg ezt írtam. Igen a telefon gyári böngészöjével csináltam. Gépröl csak úgy menne ha a telót összetudnám dugni a géppel és modemként használnám. De pont ez az ami nem megy.
De majd még gondolkodom rajta hogyan lehetne ezt az ízét leszedni és telepíteni a gépre...
-
törölt tag
Nem tesztelt! Elvileg multi, de ezt ellenőrizni jelenleg nem tudom. CSAK saját felelősségre!
Szerk.:
Úgy látom a képből, hogy fél gigásra van tervezve, bizonyára "A" verzióra. -
SillyGabba
csendes tag
Valakinek Vodafonos Scatter Backup a ROM-ról (030FHG1, 040FHG1, 070FHG1) esetleg? Nagyon hálás lennék érte. Garancia miatt kellene visszaraknom egy érintetlen ROM-ot. Áprilisban 1 éves lesz a telóm. Nagyon sürget az idő. Hiába az un-root sajnos akkor is kiolvassa vhonnan (MBR, Bootloader, Recovery) hogy VOLT rootolva a teló mikor frissíteni akarom 030-ról 070-re. Tanultam belőle. Legközelebb lesz új MTK telóm, első dolgom fullos Scatter Backup lesz!
-
thetigerofma
csendes tag
Azt én is megköszönném!
-
törölt tag
válasz
#86973952 #3146 üzenetére
Közben rájöttem hogy juthattál ide, hol a "hiba".
Telefonon keresztül akarod betölteni, akkor ki fogja hozni, hogy töltsd le a Mega alkalmazását. Gondolom alapértelmezettnek nincs beállítva a Play Áruház, mert akkor onnan akarná megnyitni. Van a böngésződön olyan funkció, ami alapjáraton desktop -nak érzékeli a telefont, akkor nem hozza ki. Vagy:
- Regisztrálsz
vagy
- Letöltöd gépről.
vagy
- Valaki felteszi egy másik oldalra. Pl. Drive.Én most nem tudok töltögetni, nem vagyok otthon.
-
törölt tag
válasz
DrDreams #3142 üzenetére
HA nem csinálod, nem nyitod meg (pl. a programot), akkor nem is fogod érteni.
Pl. megnyitod az adb installer -t és látod mire gondolok, miről írok. DE ha leírod hol akadtál el, az más dolog, lehet valami nem egyértelmű, akkor segítek. Sajnos ennél részletesebben nem tudom leírni.
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #3138 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, de se a linkból, sem abból amit leírtám nem értek semmit! Tudom most hülyének tartassz, de tényleg így van. Mármint hogy nem értek semmit, nem hogy hülye vagyok. Üzenetben tudnád fényképekkel elmagyarázni hogy mit és hogyan? Megköszönném!
-
thetigerofma
csendes tag
Jó lenne gyári magyar Rom ám eddig használhatót nem találtam. Rom mentésre is figyelni kell mert pl. az enyémet azért nem tudom használni mert valami nem lett benne megfelelő.
-
törölt tag
válasz
DrDreams #3137 üzenetére
USB hibakeresés be van kapcsolva? MTP -re van rakva?
XP -t nem nagyon ismerem, nagyon régen használtam.Ezzel is próbálkozhatsz: [link]
Amikor rá van kötve a telefon megnyitod, aztán elvileg mutatni fogja a telefont és rányomsz az install gombra. Újratelepíti a drivert a gépen. Utána egy újraindítás nem árt a gépnek.
Szerk.:
Magamat idézem:"1. Belépsz a telefonban a Beállítások -ba, és a lista alján kell lennie a Fejlesztői lehetőségek menüpontnak. Amennyiben ez nem lenne ott, akkor lépj be A telefonról -ba, majd a Build-szám -ot addig bökdösd, amíg ki nem írja, hogy fejlesztő vagy. Ezután meg fog jelenni a Beállítások -ban a Fejlesztői lehetőségek menü. Ide lépj be és pipáld ki az USB hibakeresés -t.
2. Indítsd el az ADB -t.
3. Csatlakoztasd a telefont a számítógéphez
4. Az ADB fel fogja ismerni a készüléket, egy piros kis ikont fog rakni elé, ami azt jelenti, hogy nincs rendben a driver a számítógépen.
5. Nyomj rá az Install gombra, ezzel feltelepíti a szükséges drivereket.
6. Az ADB -t ezzel be is zárhatod, már nem lesz rá szükség."Azt a letölthető cuccot természetesen a gépen kell indítani. Nem biztos hogy piros jel lesz a telefon mellett, de akkor sem árt az újratelepítés.
Amúgy az Alcatel saját programja is feltelpíti a driver -eket (amit a gyártó weboldaláról lehet letölteni), de nem tudom, hogy az mennyire működik frankón XP -n.
-
DrDreams
tag
Na erre mondjatok nekem magyarázatot vagy valami trükköt! Szereztem egy filléres asztali gépet, feltelepítettem a Win XP S3-at. Bedugom az adatkábelt a gépbe, felis ismeri a telót, tölti is. De ha beleakarok lépni hogy megnézzem mi van a telcsin, a mappa üres. Nem úgy van mint a Win 7-nél hogy látom a memkarit és a teló tárhelyét, itt csak egy db mappa van ami üres. Most mi a gond? Az XP-vel van probléma (mármint hogy régi) vagy valamit telepitenem kellene????
-
ubul23
senior tag
válasz
thetigerofma #3132 üzenetére
Magyar romot nem találtál te sem sehol? Nem biztos hogy fel merem rakni ezt ameddig nincs túl nagy baja Port hátha megkapja az Alcateltől a hivatalosan letölthető romot de azért nagyon szépen köszönöm a leírást.Ha ez a rom van fent és megpróbálnám a saját Cwm-es mentésemet vissza rakni azt vajon engedné? Mert ugye az 070fhg1.
-
Exian
addikt
válasz
#86973952 #3131 üzenetére
Még egy lámer kérdés, bocs
Amikor két ujjal húzom le az értesítési sávot, akkor ugye bejön a második panel, vagyis ahol az ilyen-olyan beállítások ikonjai-gombjai vannak. Van köztük egy olyan, hogy időtúllépés. Az pontosan micsoda? Többfélét olvastam. Van, aki azt írja, hogy a beragadt processek timoutja (mikor lője ki a rendszer, ha nem történik vele semmi), van, aki a képernyő kikapcsolásának idejét írja rá. Akkor most melyik?
-
thetigerofma
csendes tag
Felraktam az általam használt Rom-ot mert a másikból hiányzott két file. Most újra is raktam a sajátomat ezzel a leírással, renben müködik. 7041x 030FRG1 Rom amihez frissítést még nem találtam.
-Megfelelő driverek telepítése (A gyári Mobile Upgrade program feltelepíti)
-Rom letöltése
-https://drive.google.com/file/d/0B3OCqQkRdsNkYU53NlBYa0N2UTQ/view?usp=sharing
-SP_Flash_Tool_v5.1408.00 telepítése
-SP FlashTool megnyitása
-Download fül
-Download only
-Scatter file tallózása (MT6582_Android_scatter_emmc.txt)
-Preloader és Mobile_info mellől kivesszük a pipát
-A hiányos file-okat kézzel hozzáadjuk
--Custpack elé pipa Location-ra kattintva kiválasztani custpack2.img
-Telefon akku kivenni
-Download gomb
-Usb kábelt rádugni
-Akku be
-Ha minden driver jó elösször piro majd sárga színnel jelzi a feltöltést
-Ha végzett kiírja kb. 12 perc
-Usb kihúz, akksi ki
-Akksi vissza indítás
-román nyelvvel indít amit magyarra tudunk állítani és kész is -
törölt tag
Csak azért írtam, hogy nem állítódott -e el. Meg ugye írja, hogy mikor frissített utoljára. Bár lehet ilyen droid alatt... (sajnos), hogy beakad valami. Legjobb dolog ilyenkor az újraindítás, én is ezt csináltam volna első körben.
G-mail app -pal amúgy voltak mostanában szinkronizációs gondjaim más telefonon is.
-
Exian
addikt
válasz
#86973952 #3128 üzenetére
Hát az oké, mint írtam, tegnap estig nem volt gond vele, alap dolog, hogy alapból teljes szinkronizáción van
Csak épp valamiért este megszakadt a folyamat... tehát nem ott volt a gond, hogy nincs beállítva. Hanem, hogy leállt. De amúgy néztem az előbb, újraindítás előtt, egy csomó dolognál azon a részen ott volt a szürke, szinkronizálást jelző nyilas karika (csak épp nem csinált semmit), most meg nincs, tehát biztos valamiért "beakadt" a folyamat.
-
Exian
addikt
Úgy tűnik, hogy nem szinkronizál a telefonom. Jönnek az emailek (látom PC-n), de a telefon nem jelzi. Eddig jelezte, de tegnap este óta nem... mit, hol nézzek meg?
Hopsz, nem kiabálom el, de úgy tűnik, egy teljes kikapcs majd visszakapcs megoldotta, legalábbis utána rögtön jelezte, hogy van új email. Na majd kiderül, hogy utána is jelzi e, ha jön újabb.
-
törölt tag
Mitől lehet az hogy egyszer a telefon csinált egy olyat hogy a térerő (narancssárga volt, a wifire pedig nem csatlakozott rá) ezt követően újra telepítettem Alcatel ot 7041x készülékemet és ezek után sem működött végül az 5. újra telepítésre már működött de nem lépett be Google fiókba(és ez a probléma továbbra is fennál) mit tegyek? S.O.S
-
törölt tag
Nem tudom milyen állapotban van az a ROM, de megnyitás után ki kell választani a scatter fájlt, aztán ahogy thetigerofma is írta, a Preloader és mobile_info ne legyen bepipálva. Utána download gomb után rá lehet dugni kikapcsolt állapotban a telefont, és fel flash -eli. Fejből ennyit tudok segíteni, mert most még a program sincs előttem. Legalábbis én így szoktam.
A méretből kifolyólag én arra gondoltam, hogy nem teljes ROM. A teljes ROM az jópár giga. Viszont ha thetigerofma -nál bevált, akkor nálad is haszálni fog.
ÉS persze azt a scatter -t használd, amit feljebb szintén thetigerofma linkelt be.
DE lehet ő le tudja írni pontosabban, én sajnos jelenleg ennyiben tudok segíteni.
Szerk.:
Se a telefon nincs most nálam, se a Flash Tool. -
ubul23
senior tag
válasz
thetigerofma #3119 üzenetére
Nem tudnád esetleg leirni a flashtool használatát lépésről lépésre? Mert még sosem csináltam.
-
törölt tag
válasz
#86973952 #3118 üzenetére
Most egyelőre nem fogom kipróbálni, mert egy-két hétre anyumnál landolt a készülék. Szervizbe kellett küldeni a telefonját és WP -t kapott helyette. Nem is értem ezt hogy találták ki.
Na mindegy, addig használom én a 630 -at, mert neki ez a csempés dolog nagyon "kínai". DE amiben tudok addig is segítek, akinek kell.
-
thetigerofma
csendes tag
Helló!
Ez a 030FRG1 Rom. Benne van minden ami helyreállításhoz kell. SP FlashTool-al felrakható. Nálam a hozzá csatolt scatter file-vel nem ment. Erre a Rom-ra nem adott nekem frissítést.
Ezzel a scatter-el müködik: https://drive.google.com/folderview?id=0B3OCqQkRdsNkMGM3dFFSckhlejg&usp=sharing
Preloader és mobile_info ne legyen bejelölve. -
törölt tag
-
törölt tag
Köszi, ezeket fellövöm majd az összefoglalóba is. Tudnál csinálni egy képet a telefonról rész alól is? Ahol látszik a készülék megnevezése, meg a build-szám is. Kíváncsi vagyok mit ír. Meg lassan én is eljutok odáig, hogy felépítsem a telefont.
-------
Egyébként most néztem a Voda kínálatát, ha valaki most vinné be, és nem tudják javítani, akkor nem mondanám, hogy túl jól járna, ha azonos árban nézünk körül... (bár ez csomagtól is függ):
- HTC 310
- LG L70
- Samsung Trend Plus
- Sony E1
- Voda Smart 4 Turbo
- Samsung S3 mini- Lumia 530
- Lumia 630Max. ráfizetéssel, nem tudom van -e ilyen a Vodánál, mert több embernek nem volt választási lehetősége. DE szerintem kellene lennie, másik 2 szolgáltatónál is van.
-
Exian
addikt
válasz
mercurytopaz #3108 üzenetére
Ok, köszi, végül is nem katasztrófa. A lényeg, hogy van
Más: most itt van nálam egy Alcatel One Touch Idol 2s próbálgatásra, hát nem tudom, a kijelző nagyon kafa abban, de amúgy őszintén szólva nekem a C7 jobban tetszik
Nekem az Idol 2 túl vékony és könnyű már. Jobbszeretem, hogy a C7-nek van súlya. Számomra jobb a fogása. Na, de ezt csak mellékesen közöltem... azért az Idol 2s is szuper készülék, a kijelző sajnos fényévekkel jobb, mint a C7-ben
De az árcédula is magasabb.
-
Exian
addikt
Már akartam kérdezni: van lehetőség az értesítési LED színének módosítására? Vagy ebben csak egy színű led van? a Huawei Y300-am olyan volt, hogy különböző színnel jelezte a különböző értesítéseket (email, facebook, stb), illetve ha már nagyon gyenge volt az akku, akkor pirosan villogott, töltéskor meg narancssárgától a kéken át a zöldig mindenféle színnel jelezte a töltöttségi szintet. És az tetszett. De úgy tűnik, nekem eddig még csak fehéren villogott-világított eddig mindig.
-
törölt tag
Majd pótolom a hiányzó részeket, de akkor előljáróban ennyi.
Galaxy Note para C7 ROM:
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Néhány szó a ROM -ról:
Hamarosan ...Néhány új program:
Hamarosan ...Letöltés:
- Rom Samsung Note Pop c7.zipSzükséges teendők telepítés előtt:
- ROOT.
- Megfelelő CWM.
- Backup készítés CWM -ből.Telepítés:
1. Kapcsold ki a telefont.
2. Indítsd el a készüléket CWM -ben.
3. wipe data/factory reset
4. Yes
5. Miután végzett, a főmenüben lépj az install zip from sdcard -ra.
6. choose zip from sdcard
7. Kiválasztod a tömörített fájlt.
8. Yes
9. HA végzett reboot.egabi71:
Regisztrálni kell hozzá, aztán be tudsz lépni a saját felületedre. Ha jól emlékszem kezdéskor ingyenesen 50 giga tárhelyet kapsz. Már régen volt, nem emlékszem. Utána lehet akár venni is, de az is bőven elég tud lenni.Hol akadtál el? Mert akkor segítek.
Amúgy a CWM -mel mások nem sokra fognak menni, mert ha előtte a ROM -ból néhány dolgot eltávolított egy másik ROM, az nem fog mindent visszaállítani. DE meg lehet próbálni. Kíváncsi vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest