Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDreams
tag
válasz
üzenetére
Nem kell kapkodnod, én sem fogok meg pl holnap semmi idöm se lesz. Szóval eljutottam odáig hogy haladóknak. Na onnan egy kukkot se értek!
Most akkor kell hozzá gép hogy a rootot megcsináljam? Hát ez nagyon nem jó, ugyanis nincs gépem. Vagyis van, de mivel eladom, tegnap újra raktam rá a Win7-et. Semmi nincs a gépben, de ne is legyen mert jönnek érte hétfön. Ami fontos volt azt kiírtam vagy a pendrive-omra másoltam. A gép megvan takarítva, benne van a táskájában. Én biztos nem fogom már kivenni. Mond hogy gép nélkül is menni fog.......
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most akkor kell hozzá gép hogy a rootot megcsináljam? Hát ez nagyon nem jó, ugyanis nincs gépem. Vagyis van, de mivel eladom, tegnap újra raktam rá a Win7-et. Semmi nincs a gépben, de ne is legyen mert jönnek érte hétfön. Ami fontos volt azt kiírtam vagy a pendrive-omra másoltam. A gép megvan takarítva, benne van a táskájában. Én biztos nem fogom már kivenni. Mond hogy gép nélkül is menni fog.......