- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #2471 üzenetére
Nem is az internetröl beszéltem, az egy nagyon jó dolog! Én pl a google nélkül halott lennék. De az internetezéshez nem kell az a sok hókusz-pókusz. Pl én sosem kötettem be, kimentem az erkélyre és az 50m-re lévö internet kávézó wifijét loptam. Akkor ért az elsö csalodás! Rengeteg progit töltöttem le Win XP-re, többek közt képszerkesztöket. Az egyik ilyen progiban volt lehetöség megnézni annak a fájlait akitöl lopom a wifit! Mindent! Söt még törölhettem volna is öket.
Azóta félek az ilyen internetes dolgoktól.. Akkoriban jöt be egy olyan progi is, amivel tudtad nézni az msn-ezöket ha bevolt kapcsolva a gépük. Ezen jót nevettem amikor most tíz év elteltével a face-en erre felhívták az emberek figyelmét. Nem is vettem soha webkamerát, igaz a mostani gépeken (az enyémen is) alapból van, de szigszalaggak leszoktam takarni. Szóval én ezek a dolgok miatt vagyok rendkivül óvatos. Nem vagyok a technológia ellen, de néhe visszasírom a 90-es éveket. Egyébként én is 30+ vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest