Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Szívesen mennék akár az USA-ig is kipróbálni, de sajnos momentán nincs rá keret.

Alaposan át fogom nézni az ajánlott oldalt, és azokat a lötyiket is, amiket most írtál.

A karamellát nem szeretem, de diós, mandulás jöhet. Szeretem az édes és a gyümölcsös ízeket is. A webshopot nézegetve felmerült bennem, hogy vajon milyen íze lehet a misztikus sivatagi fuvallatnak?

-
Juditta_56
aktív tag
Az az üzlet, ahol én vettem a cuccost, még megvan (Káposztásmegyer), ott volt lehetőség kóstolásra - bár ez még tavaly februárban volt -, esetleg kérdezd meg őket, hogy most mi a helyzet. ( bolt4@e-c.hu ) Nekik van boltjuk Párkányban is. Szerepelnek az Összefoglalóban is, ajánlott üzlet.
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Nekem egyelőre már az is nagy szám, ha 15ezerre le tudom vinni a havi költséget. Mint kezdő, biztos fogom próbálgatni a lötyiket, és arra elég sok pénz el fog menni. Plusz az elején tuti nem fogok kazánt tekerni, tehát azzal számolok, hogy azt is venni kell majd újat.
Soha nem hatott meg igazán mások véleménye, úgyhogy nem zavar, ha megbámulnak. Azért vettem pont ezt a színű e-cigit, hogy kellőképpen feltűnő legyen.
Nem akarom dugdosni, hátha rákérdez valaki, hogy mi az, és akkor sikerülhet gyarapítani az e-cigis tábort.Egyelőre még van pár napi analógom, minden másodiknak azt szívom, de már nagyon várom, hogy elfogyjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem akarom dugdosni, hátha rákérdez valaki, hogy mi az, és akkor sikerülhet gyarapítani az e-cigis tábort.