Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Juditta_56
üzenetére
Hát ez a boltocska kisebb, mint a fürdőszobám.
Már ha azt a boltot találtam meg - de nem hiszem, hogy a nevezett utca tele lenne e-cigi bolttal. Semmi érdekeset nem láttam. 
-
aggleány
addikt
válasz
Juditta_56
üzenetére
Az általad linkelt üzlet egyik boltja itt van tőlem nem messze, talán 5 perc autóval (kapunyitással-zárással-parkolással együtt).
Még ma meglesem. Köszönöm. 
-
aggleány
addikt
válasz
Juditta_56
üzenetére

Boltban bátrabb vagyok, ott fizettem, tehát vannak jogaim.

Kiállok én magamért mindenhol, ne aggódj.
Segítséget kértem (nem magam miatt), nem kaptam, majd megoldom egyedül a dolgot, és úgy az enyém a dicsőség is. 
-
aggleány
addikt
válasz
Juditta_56
üzenetére
Igazi pótkazánt nem vettem, mert nem maradt rá keret, de két példány van mindenből, úgyhogy nem maradok gőzölnivaló nélkül.

A Mini Protank félig szétszedve érkezett dobozban, én raktam össze a kezdéshez.
Aztán kiderült, hogy folyik.
Megint szétszedtem, megtörölgettem, megigazítottam a tömítéseket, néztem róla videót, megint összeraktam, megint folyt. Visszavittem a boltba, hogy nem jó. A srác persze furcsán nézett, mert előző nap vettem, azt mondta, hogy biztos valamit nem jól csináltam. Én persze szívóztam, hogy de bizony, mindent jól csináltam, videó alapján. A srác szétszedte a tankot, és kiderült, hogy hibás volt a csőrész.
Simán kicserélte, és bocsánatot kért, amiért azt hitte, hogy én rontottam el valamit.Köszönöm a felajánlott segítséget, élni fogok vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Már ha azt a boltot találtam meg - de nem hiszem, hogy a nevezett utca tele lenne e-cigi bolttal. Semmi érdekeset nem láttam. 

Segítséget kértem (nem magam miatt), nem kaptam, majd megoldom egyedül a dolgot, és úgy az enyém a dicsőség is. 

Aztán kiderült, hogy folyik.
Megint szétszedtem, megtörölgettem, megigazítottam a tömítéseket, néztem róla videót, megint összeraktam, megint folyt. Visszavittem a boltba, hogy nem jó. A srác persze furcsán nézett, mert előző nap vettem, azt mondta, hogy biztos valamit nem jól csináltam. Én persze szívóztam, hogy de bizony, mindent jól csináltam, videó alapján. A srác szétszedte a tankot, és kiderült, hogy hibás volt a csőrész.