Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kriver

tag

Sziasztok!

Eléggé lehalt a fórum, sokan elpártolhattak az S500-tól.
    Szeptember óta használtam én is egyet. Az OTG és az NTFS támogatás hiányát megszoktam, "összebarátkoztunk". Egyszer tapasztaltam kártyahibát (kb. januárban), de újraindítás után megoldódott.
    Kb. 3 hete vasárnap arra lettem figyelmes, hogy a telefon kéri a PIN kódot (újraindult). Bekapcsolás után kártyahibát írt. Kártyacsere, újraindítás, gyári visszaállítás megvolt, a hiba megmaradt. 5-6 microSD-vel próbáltam (3 kapacitás, 3 márka) de semmi. Expansys-os a beszerzés, ezért jeleztem neki is, és az Acernek is a hibát. A "magyar szerviz" elhajtott, küldjem oda, ahol vásároltam. Írtam megint az Expansysnak, ahol kiderült, hogy spéci beszerzés volt az anyacégük részéről az Acerrel ezért rajtuk keresztül kell bonyolítanom a gariztatást. Nagyon segítőkész volt az ügyintéző, elintéztette a formaságokat a központjukkal, rendeltek egy DHL-es szállítást. 1 munkanapon belül el is vitte a futár Londonba. 2 napon belül ott volt. Közben elküldték az angliai Acer szervizébe, jelenleg vizsgálják. Remélem 2 hét múlva már javítva jön vissza. Amint lesz vmi fejlemény írok.

Új hozzászólás Aktív témák