Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Én is meg rootoltam a kicsikét, pedig nem láttam értelmét.
-
HawerKing
őstag
Aki nemszereti a gyari aceres cuccokat s nemakarja rootolni azis eltavolithatja hogy ne zavarjak. Pl beállítások - alkalmazások - (jobra lapiz) összes - kiválassza az alkalmazást amit nemszeret s felül a második opció a tiltás. Onnantól kezdve eltünik s még a merketen sem fog bezavarni ha jon frissites
-
Koppy96
tag
A rootollással akadt egy kis problémám...
Bent vagyok CWM-ben és kiválasztom a "Choose zip from sdcard"-ot. Erre azt írja, hogy "E
an't mount /sdcard/"
Pedig a telefon felismeri bekapcsolt állapotban és a kártya is jó, nem értem mi van... -
K82
őstag
válasz
HawerKing
üzenetére
Én is arra a CM-re pályáznék, a Defy-on is az volt a Tab2-n pedig még mindig az van.
Valahogy nem szeretem a gyári ROM-okat, a Samsung(ok)é különösen rettenet a hatalmas mennyiségű bloatware miatt.
Az S500 gyári ROM-ja viszont jól sikerült, egyedül az aceres hülyeségektől kellene megszabadulni.Modaco-n már körbejártam, igazából egyik sem nyerte meg a tetszésem, ráadásul nem is túl nagy ott az élet Cloudmobile ügyben.
-
HawerKing
őstag
Ja a w8 al még nemnagyon van jóba, de nem minden esetben, mint lentebb irtam az asztali gépemmel amin w 8 van tökéletes öszhangban van a teló ha rádugom, ha a laptopomra dugom ott meg mar az istennek nem ismeri fel pedig ugyan az a driver van fennt.
Szóval akinek w8 van egy eselyt adhat neki.Sajnos meg XDAn tenyleg semmi használható nincs

Itt viszont van jó pár ROM MODACO a gyárit nemnagyon érdemes lecserélni, én ujra csak akkor fogom ha lessz egy használható CM rom -
HawerKing
őstag
válasz
FrankóStein
üzenetére
Kedves vagy de én már akkor rootoltam a telót mikor még ez a cikk s a hozzá tartozó fórum nemvolt meg

-
K82
őstag
Ennyit a bankokról:
amikor levonták a pénzt megrendeléskor:
Sikeres kartyas vasarlas (MO/TO): 60 695 Ftés ÖT nappal később, amikor megjelent a bankszámlakivonatban:
Terhelés összege -62 871,04 HUF
Jutalékok, díjak elszámolása ÁRF. 308,56953Kész rablás, és paypal-nál meg dupla konverzió van, igaz nem mindenhol. $-t átváltják €-ra, és onnan forintosítanak...

Szerda óta én is klubtag vagyok, akkor érkezett meg az S500.
W8 alá nincs driver, a zasszony laptopjáról ment a rootolás. Nálam alap, nem szeretem a reklámokat.
A gép pedig jól össze van rakva, a gyári ROM is marad rajta (nagy kár h xda-n nem nagyon foglalkoznak vele), csak az akku lehetne egy kicsit combosabb.Egyébként ahogy csatlakozott wifire, rendszerfrissítés rögtön jelezte h van újabb verzió, letöltés, restart és voilá, pápá ICS - hello JB.
-
Szepi76
csendes tag
válasz
TaylorPro
üzenetére
A legegyszerűbb ha nem lőtte be a teló a kártyához, kérsz a szolgáltatótól egy hálózati beállítás sms-t telefontípus szerint. Ha megjön csak el kell mentened, restartolnod a telefont és kész. De nekem a vodás kártyával nem volt gond automatán ráállt. Upsz most nézem rossz helyre dobtam a választ xDD Azért még hozzá teszem menyjenek a jó picsbe a bankok mert nem elég, hogy keresnek az árfolyamon de még váltási díjjat is felszámolnak. Mondjuk nem tudom melyik bank ez.
-
zeta7
csendes tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa lettem a telónak én is.A feladástól számított 22 h alatt megérkezett.( nem tudom hogyan
csinálják, de kva gyors.A végösszeg, memkártyával, 67 eft.( 1700 ft váltási dijj).Az ID chek-kel volt némi gond, a magyar operátor sem értete, de megoldottuk.
Nagyon jól nézki. Sokkal jobban mint gondoltam.Nekem ez az első droidom, tehát nem tudom összehasonlítani( s3 néztem szerintem ezt jobb kézbevenni és minőségibb az érzés is).
Szóval, köszönöm nektek is az infókat!
Más:feltelepítettem frissítést. Miden ok-volt, csak meg kellet várni még a win 7 frissíti drivereit.Nem tudom jobb lett-e,mint volt, mert azonnal megcsináltam.
Más: szerintem nem kell 10mm lyukat ütni a Krusell hátlapon , mert elrepedhet .(nagy része egyszerű olcsó
műanyag).Érdemesebb 4 vagy 6 db, 2mm lyukat fúrni, 2 sorban 3-3 vagy 2-2 csoportban közvetlenül a Krusellfelirat alatt.( hangnak majdnem mindegy mekkora a rés amin át kell mennie)Én mé nem csináltam meg, de megfogom.
Kérdésem is lenne: pontosan hogy kell beállítani a telót, hogy netezni is lehessen rajta? Mobilhálózati beállítások ?
Kösz! -
FrankóStein
aktív tag
Tényleg: innentől kezdve alkalmas a teló a ROM cserére is?
Elvileg ha letöltök másik romot és a telefon vagy SD gyökerébe teszem, utána már CWM-el
tudom is cserélni ha akarom?
Ha igen, akkor lenne még egy kérdés: a jelenlegi rendszert mivel és hogyan tudnám a legbiztonságosabban
kimenteni, úgy hogy vissza is tudjm állítani, ha esetleg akarnám? -
-
peti85
senior tag
A rootolás tényleg egyszerű az Acer Tool-al.
- Rádugod a telót a gépre
- Elindítod az Acer Tool-t
- Kiválasztod a megfelelő menüpontot, majd a JB-t
- Amikor eljut oda, hogy felajánl letöltésre a böngésződön keresztül egy zip-et, akkor azt mentsed le a memóriakártya gyökerébe
- Amikor bejön a CWM, akkor az install from zip, ott kikeresed a letöltött zip-et, majd feltelepíted
- A teló újraindul és már meg is van a root jog.Még annyit érdemes tudni, hogy ettől még nem lesz r/w jogod a teljes rendszerhez. De szintén az Acer Tool-al van erre is lehetőség. A megfelelő menüpontot választva újraindítja a telefont és megadja az r/w jogot a teljes rendszerhez, ez viszont csak addig él, amíg újra nem indítod a telót. Én nem szoktam kikapcsolni, így ez nekem teljesen megfelel.
-
HawerKing
őstag
válasz
FrankóStein
üzenetére
Én kiváncsi vagyk a leirásra.
A gyári Acer progikat nyugottan törölheted nem lesznek gondok belőle -
FrankóStein
aktív tag
válasz
FrankóStein
üzenetére
Végül sikerült a rootolás.
Nem egyszerű, még az ilyen 1szerű progival sem, ha nincs aki elmagyarázza a folyamatok
sorrendjét és logikáját, ami ráadásul úgy tűnik, hogy telefon/program specifikus.
Ha érdekel valakit, akkor megpróbálom leirni hogy csináltam.Nekem lenne egy kérdésem:
melyik progikat szabad/érdemes a gyáriak közül lefagyasztani a Titanium Backuppal? -
FrankóStein
aktív tag
Ja ha már témánál vagyunk:
nekem ez a fajta nem működik istenért se:http://acercloudmobile.blogspot.hu/p/tool.html
Mindent úgy csinálok, ahogy le van írva: USB hibakeresés, Ismeretlen Források bekapcsolva,
USB kábel bedug, ACER tools elindít, JB (1-es gomb) kiválaszt, és ezután az eszköz keresésnél
nincs találata a proginak...http://kepfeltoltes.hu/view/130824/root_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Tudja valaki miért?
Köszi!
-
Vedro
tag
Lehet én tévedek, de amit te akarsz csinálni (ezzel a parancsal nem root hanem bootloader feloldás, ami megoldható, de felesleges, a gyári rom nagyon stabil, ezért bőven elég a root) szóval itt a topicban nézz kicsit vissza van egy link Acer tool asszem a neve azt szedd le azzal simán lehet rootolni.
-
Koppy96
tag
Üdv

Nem rég én is beszereztem egy Cloudmobile-t ( végree!
)
Tegnap frissítettem 4.1-re és szeretném rootolni is, viszont nem akar összejönni valamiért...
Eszerint csináltam
A CWM telepítésénél eljutottam addig, hogy beírtam a parancssorba ezt: fastboot -i 0×0502 flash recovery CWM-6.0.1.5_S500.img
Viszont valamiért itt megakad és hibát ír ki: due to device is fused, non-nerged file is not supported
Ezzel együtt a tudásom is megakadt, szóval a segítségeteket kérném
-
HawerKing
őstag
Ma a CloudMobile melle beszereztem egy Liquid Z2 ot is, gyengebb ugyan mint a CloudMobile viszon ujabb model s sokkal tobb gyari extraval pakolta meg az Acer a sajat 4.1.1 es romot (remelem ezek az extrak majd bele kerulnek a kovetkezo CloudMobile frissitesbe ha lessz) ami rajta van, pl vannak gyarilag temak, feluletek, sokkal szebb az értesitési sáv s benne a kapcsolók, van alapból aksi százalékos kijelzés, s sokkal több opció a beállitásokban. Maj róla is készül bemutató, azis árbajnok teló akárcsak a CloudMobile, nálunk még 20 ezer ft sincs

-
TaylorPro
addikt
Értem, a kis szöszökre hittem azt hogy sorja. Hol lehet venni ilyen szerszámot és mi a neve?
HawerKing: Nincs már N8, eladtam. Garanciába kaptam egy új nullpercest amit még jó áron el tudtam adni. Ezért váltottam, amúgy is akartam már. Új rom már nem lesz, de sosem lehet tudni.
-
xrvman
őstag
-
zeta7
csendes tag
Sziasztok !
Ma adták fel Londonból. Remélem holnapra megérkezik.Majd beszámolok, hogy meg van-e az az "érzés"
amiről többen írtatok.
-
TaylorPro
addikt
Srácok!
A töltő adatkábele elég hitvány szerintem. Rövid, vastag, merev. Tervezem egy ilyen beszerzését. Vagy ha tudtok valamit ne kíméljetek. Vagy hosszú puha kábel is elég lenne és maradna a gyári töltőfej.
-
Szepi76
csendes tag
-
xrvman
őstag
Tokot egyszerűen kifúrtam
, Kicsikét reszelgettem befelé, hogy azért mégse legyen nagyon randa. -
Szepi76
csendes tag
A bőr hátlappal kapcsolatban nekem is eszembe jutott a bőrdíszműves, de még nem jutottam el oda mert az első s500-as mikor megérkezett az asszonyt megkérdeztem tetszik e neki. A válasza egyértelmű volt többé nem volt a kezembe a telefon
. Ma sikerült megrendelnem a sajátomat, holnapra itt is lesz már a reptéren várakozik. 
-
TaylorPro
addikt
Köszi a válaszokat! A rádió nálam szakadozik. Akik eddig látták nálam is mindenkinek tetszett. Én örülök hogy nem ismerik és ritka modell. Nem egy tömeg Samsung.
A bőr hátlapot én nem merem használni, vettem egy beledugós Pierre Cardin műbőr tokot.
-
janes1976
őstag
Amúgy sok ismerősömnek teccik a telóm, megkérdezik hol vettem, elmesélem, na akkor elmegy a kedvük. Azt hiszik mint én az elején, hogy bemész oszt megveszed.

Egyébként bevittem mámma a Krusell tokot egy bőrdíszműveshez, hogy mit tudna vele a hangszórónál kezdeni, de nincs eszköze hozzá, azt mondta idézem, hogy "ezt nem lehet szépen megoldani", úgyhogy ki fogom vágni idehaza. Ezt azért akartam, hogy hátha meg lehet oldani szépen.

-
TaylorPro
addikt
Srácok, lenne pár kérdésem.
-A felső alu nekem matt, az alsó fényes. Nektek is?
-A rádiót a gyári fülessel még nem teszteltem, de a Sennheiser CX55-össel kritikán aluli az érzékenysége. Nektek is?
Pixel hiba. Nekem is van, de elsőnek még teszt programmal sem vettem észre, szóval ez nem zavar. Három pont elszórva, csak a feketénél. Öcsém 920-án egy sub pixel hiba van, na az zavaró. Továbra is imádom ezt a telót. Nekem dokumentum fotózásra is kellett és erre is tök jó. Telefonálni meg az eddigi legjobb nekem, elégedett vagyok.
-
buek1967
tag
[link]
Még olcsóbb! A bolt OK, én is itt vettem, de egy hét után visszaadtam, nem nekem való (kevés nekem a webes üzemidő, pénzt simán visszautalták.) Viszont akit ez nem zavar, nagyon jól jár velük! -
HawerKing
őstag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Na egy ilyen folia kellene nekem

Bejartam egesz Szatmárnémetit de egyik telefonos üzletben sem lehet kapni fóliát a CloudMobilera
Szerintem elég jól sikerült a felvétel.
Másik meg örülök , hogy egy ilyen nagy telefon mágus is Acer CloudMobilet vett magának.
Aki nem ismerné Taylor elmondom, hogy ő az egyik legjobb N8 mágus rengeteg jól összerakott N8 romja van -
TaylorPro
addikt
válasz
FrankóStein
üzenetére
Simán bekapcsolva marad. Leteszed egy asztalra hogy oldalról lásd fényben az üveget, ilyenkor látod a szöszöket, porszemeket. Ekkor jön a tiszta szűz ecset és addig ecseteled amíg makulátlan lesz az üveg.
Leírom akkor a lépéseket:
-Fóliát óvatosan leveszed hogy ne törjön meg sehol, esetleg egy éles kést lehet segítségül hívni, de csak finoman.
-Lepucolod a kijelzőt.
-Alapos kézmosás.
-Irány a csap a fóliával. Folyékony langyos vízzel jól megmosod. Nyugodtan húzgáld a fóliát a hüvelyk és mutató ujjad közt, így lejön róla minden piszok.
-Jó alaposan leöblíted. öblítéskor a fólia már irányba álljon a szélét fogva két ujjal. Gyűrűs ujj, hüvelyk ujj.
-Rázd le a nagyja vizet, szinte csak cseppek maradjanak rajta.
-Leülsz a teló elé, oldalról fénybe ránézel, ha ment rá por vagy szösz ecsettel lesöpröd.
-Fogod a fóliát, mutató ujjal pontosan ráilleszted először fent, és mutató ujjal szépen lesimítod az aljáig.
-Rá simítod teljesen ujjal, ahogy jön ki a víz már mikro kendővel törlöd is le.
-Kézzel addig simogatod amíg totál ki nem simul.
-Tejes száradás egy nap, de használható egyből a teló.
Ha elrontod leveszed és kezded elölről, nekem negyedjére lett hibátlan!
Más:
Dr Alban Hello Afrika Debrecen Lovarda 2013 By Acer Cloud Mobile
Hamarosan felér a többi videó is. Brutális hangerő volt, még így is hallatszik, ráadásul közvetlen a hangfalaknál álltunk szinte.

-
TaylorPro
addikt
Közben levettem a krusell fóliát, ugyan az mint a brando. Levehető, mosható, újra felrakható. Ragasztó mentes. Aki rosszul rakta fel, fólia le, szappanos vízzel jól meg mosni, jól leöblíteni, lerázni, vizesen felrakni. Ecsettel szoktam portalanítani a lepucolt üveget. Jól kikell simogatni a vizet, közben törölgetni. Teljes száradás egy nap.
-
zeta7
csendes tag
Eldöntöttem, megrendelem ezt a telefont. Most már csak az a kérdés, hogy szürke és sötét szürke
szin között van-e különbség. Nekem a s szürke jönne be, de ahoz nincs ingyen csomag.
Fel tunátok egy képet tölteni, hogy pontosan milyen szinű az szürke. A bolt képei alapján nincs
különbség.
Előre is kösz! -
HawerKing
őstag
Hat nalunk erdelyben rohadt olcson lehet hozzajutni a Cloudmobilehoz igaz , hogy hasznaltan de akkor is zsir uj allapotban, most hirdeti egy srac a karcmentes Cloudmobiljat kb 33ezer forintnak megfelelo lei ert s komolyan elgondolkodtam rajta hogy megveszem s jo lessz a masik melle tartalekba, arrol nemis beszelve hogy meg ad melle 4gb os memoria kartyat, tokokat stb. Annyi penzert potya. Nem?
-
xrvman
őstag
Ma reggel érdekes eset fogadott.
Este láttuk hogy le fog merülni, feltettük éjfélkor a töltőre. Reggel a telefon nem tudtuk bekapcsolni, a töltésre sem jelzett semmit. Nyomogattuk a bekapcsológombot, semmi. (utólag még eszembe jutott megpróbálhattam volna 20 másodpercig nyomva tartani a szokásos 3-5 helyett.)
Akksi ki,majd be és akkor már mutatta a töltöttséget, mely szerint tele volt. Ok bekapcsoltuk és valóban tele volt. Megy rendesen.
Akku idő szerint 1 nap 3 órát ment, s semmi érdemlegeset nem találtam rajta. -
TaylorPro
addikt
Itt egy kép alapon, kapásból lőve. Nem N8, de használható: [link]
-
TaylorPro
addikt
Aki esetleg vette már le a telóról a Krusell fóliát, attól kérdezném hogy a fólia ragasztós, vagy ragasztó mentes mint a Brando? Mert ha ragasztó mentes akkor levehető, mosható, újra vissza rakható mint a Brando. Tegnap felraktam és majdnem tökéletes lett. Egy leheletnyi helyen pici szösz alá ment, kiakarom szedni. A Brando korlátlanul le és vissza rakható.
-
HawerKing
őstag
Ma nagyon felidegeltem magam a CloudMobillal

Az asztali gépemen Win8 van s annó arra is ezt a 4.0.4 es Acer.hu rol szarmazo drivert töltöttem le s telepitettem, már ott sem ment végig a telepitő de a lényeg az volt , hogy felismerte az asztali gépem Win 8 al a telót.
Tegnap vettem egy Laptopot is s ezen is Win 8 van s erre is ugyan az a drivert toltam fel s it is ugyan ugy ment fel a elepitő s e a mappa jött létre a Program filek között
szerintem felvan jól telepitve de akkor mi a szarnak nem jönnek be a lemezmeghajtók a telóhoz mint az asztali gépemen?
Rohadtul bevagyok pöccenve s csak ennyiért nem váltok vissza win 7 re, de ez igy meg megint nemjó mert smmit nemtudok felmásolni a laptopról a telóra1 -
HawerKing
őstag
Valaki hasznalja az ES File manager? Nekem kicsi megbolondult az utolso frissites ota, ha kijelolok valamit s megakarom nyini a jobb sarokban a 'Továbbiak' menüt kilép a programból
-
jegenye77
addikt
Ígértem,hogy leírom milyen teló lett az ACM helyett!
Huawei P1
Először is ezen a két telón gondolkodtam melyik lenne a jobb.Most már van ill. volt mindkettő és látom melyiknek mi az előnye és mi a hátránya.
Ami nekem fontos volt azt a P1-ben szinte mindent megkaptam:
-jó üzemidő
-led villogó az elmulasztott eseményeknek
-normális zenelejátszás,headset kezelése
-könnyű
-legördülő menü testre szabható,pl:fényerő,szinkronizálás benne van
-a gombok nem vesznek le a kijelző méretéből
Ami viszont hátrány :
-anyaghasználat
-támogatottság
-és a kijelző!Az a ACM-ben nagyon ott van!Ez meg
Hirtelen ennyi!
Én nem bántam meg a cserét!Mindkét teló kiváló vétel ennyi pénzért és mindkettőnek megvannak a hibái is sajnos. -
janes1976
őstag
Na azért én annyit hozzátennék, hogy nekem a vodánál recsegett beszélgetésnél, átjöttem a tréhez (nem emiatt) és megszűnt.

zeta7: jaja, azt kell felrakni.
Nekem mióta megvan a teló 1x se fagyott le.Utoljára írom le: ennyi pénzért jelenleg ez a legjobb telefon a piacon és ezen vitatkozni se érdemes. Punktum.

Ennyiért prémiumabb telefont nem kapsz, mert nincs.

FrankóStein: ma fogom kivágni én is a tokot a hangszórónál, mert így atomhalk. Még most veszem rá magam a műveletre, de az az érzésem hogy kénytelen leszek.

-
TaylorPro
addikt
Tőlem kérdezed gondolom. Nálam minden tökéletes, nem viccelek. Az expansysnál eu kiadást árulnak, és ez a lényeg! Magyarország gyárilag támogatott. Nekem a hang tökéletes, az eddigi leghangosabb telóm. Szuper vele telefonálni. Vodás vagyok. Rengeteg telóm volt már, minőségre ez a modell az élen jár. Frissítés Win7 alól azonnal ment.
-
zeta7
csendes tag
Acer fórumában olvasgattam a JB frissítésről, és érdekes problémákat feszegetnek.
Nem mindenhol elérhető és nem minden image versióhoz használhatóak.
Te melyiket raktad fel és hogy?Néhány progi nem megfelelően működik, nálad megy minden?
A fórumban néhányan fagyásokra és recsegő hangra is panaszkodtak az erdeti OS-nél.
Nálad volt-e ilyen ill. megszünt-e az upgrade után? -
TaylorPro
addikt
Van kártyás külföldi kártyás vásárlásnál a VAT. Ezzel együtt fizettem összesen 61349Ft-ot. Ennyit ez a készülék bőven megér. Néztem teszteket és az S3-at veri. Anyaghasználatról meg ne is beszéljünk mert simán prémium. Nagyon kellemesen csalódtam a telóban, pedig még nem is JB van rajta.
Srácok: Mivel toltátok rá a JB-t?
-
zeta7
csendes tag
Kösz a válaszokat!
A bolt oldalán még nem regisztrááltam, de gondolom nem túl bonyolult.A bank oldalán olvastam valami
dijjat a kártya használatakor, ezért kérdeztem meg mert még így sosem fizettem.
Nem akarom csökkenteni a teló értékét. Én max 50 eft-t, max 4"-t és min 800-as felbontást akartam.
Nnekem ez a csúcsok csúcsa( pedig még csak képeket nézegettem róla), ha már ennek a
megvételén gondolkodom! -
Szepi76
csendes tag
A bankkártyával történő vásárlás ingyenes, de a bankod valutaárfolyamán fogják váltani az eurót ha forint alapú kártyád van. Ha az első vásárlásod az Exnél akkor miután regisztráltál és kifizetted virtuálisan a telefont, lesz egy ID-chek ami alapján leellenőrzik, hogy valóban te vagy a kártya tulajdonosa és nem visszaélés történik vele. Ha minden rendben van visszaigazolják és levonják az összeget a számládról. Minden folyamatról értesítést kapsz. Utána már csak a futárt kell lesni a feladástól számítva kb 24 óra. Persze ez lakhely függő is, de szerintem 48 órán belül megérkezik, onnan csak büszkeség és mosoly lesz az arcodon.

-
zeta7
csendes tag
Sziasztok!
Ahogy keresgéltem a telefonok között ( max 50 eFt) megakadt a szemem ezen Aceren.Csak +10 és majdnem a közép kategória csúcsát kaphatom meg. A kezdeti ellenérzésem"nincs magyyar nyelv van magyar nyelv" is, hála ennek a topiknak, eltünt.Minden van benne amit előzetesen elgondoltam.Ja, és nekem nagyon tetszik a telefon is. Most úgy tűnik ez lesz az első droidos masinám.
Kérdezném azoktól akik bankártyával vásárolták, hogy ez pontosan hogy történik?Mennyi a banknál
a dijja ( ha van egyáltalán)?
Sajnos alacsony a keret és próbálok minden költséget lefaragni.
Kösz a válaszokat! -
TaylorPro
addikt
válasz
FrankóStein
üzenetére
A tokban elveszik a teló szépsége, és félek hogy összekarcolgatja.
Tolom rá a JB-t mert jégkrém van rajta.
-
TaylorPro
addikt
Na beüzemeltem!
Elfogultság nélkül mondhatom hogy különösen ajánlott vétel ennyi pénzért! Brutál szép és nagyon lapos. Ezen javít a bőr hátlap. Eddig hibátlan. Érzékeli is az új rom frissítést, mindjárt küldöm is rá. Csináltam sok képet a kicsomagolásról, majd feltöltöm albumba. Nem csalódtam, sőt, kellemesen csalódtam. Életemben nem vettem még látatlanban telót. Öröm bódottág eddig! A telefon be is regisztráltatta magát az acer rendszerébe, elvileg ezzel is él a gari. Köszönöm nektek mégegyszer a segítséget és ezt a cikket is! Itt találtam rá erre a gyönyörűségre!

-
TaylorPro
addikt
Tegnap 11:45 kor levették a pénzt a kártyáról, és ma 14:44 kor kézbesítve lett Angliából! Rekord sebesség! Csak holnap bontom ki mert meló van. Reggel sim vágatás mert ebbe micro sim kell. Holnap délelőtt 10-ig kell jeleznem ha valami kifogásom van, sérülés, stb. Plusz 14 nap elállási jog. Izgulok mint gyerekkoromban karácsony előtt!

-
janes1976
őstag
Na leírok egy durva dolgot. Tudjátok, írtam az elején, hogy sokszor recseg beszélgetésnél a teló max hangerőn, nem is tudtam maximumon használni. Mától átmentem a tmobilhoz a vodától és a recsegés megszűnt. Meglepődtem.

LEGek hálózata. Legszarabb... stb.

-
peti85
senior tag
Ha más is hiányolja az akku %-os jelzését, annak itt egy jó kis progi:
Battery Overlay Percent
Tudom hogy léteznek programok, amik az értesítési területre tesznek egy új ikont százalékos kijelzéssel, de ez a gyárira írja rá hogy hány százalék van még benne. Persze nem tökéletes, mert képernyőzárkor elcsúszik egy kicsit, de ez a legkevesebb szerintem. -
janes1976
őstag
Valaki világítson már meg valamit. Ehhez root jog kell, mert a programok nem tesznek át semmit, sőt az egyik kiírja hogy az áthelyezés memóriakártyára nem működik ezen az eszközön. Ez mér van? Pedig látja a kártyát. Most ezt nem értem.

A telefon is látja a kártyát a tárhelynél. Nem írtem.

AppMgriii és app2sd se csinálja.
Valami megoldás kéne de nagyon mert a 6 éves kislányomnak pakoltam fel pár játékot és át kéne rakni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Gumi és felni topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- BMW topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

an't mount /sdcard/"

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)