Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Én is pont a héten jutottam el oda, hogy nyomjak egy Factory Resetet... és bevált! Megint fürge lett a teló.
Most élesben is kipróbáltam a Titanium Backupot, ezzel sem volt probléma. Fél óra után ugyan azok a programok voltak telepítve, mint FR előtt, ráadásul ugyan azokkal a beállításokkal, az összes előzménnyel, tök ugyan abban az állapotban. Még a Wifi és BT kapcsoltaokat is visszaállította.
Az SMS-eket le tudja menteni, mint kiderült és ez is működik! -
modflow
veterán
Na egy újratelepítéssel megoldódott a probléma.

-
modflow
veterán
Lassan elegem van az S5-ból, az állandó belassulásból, stb.
Kinéztem egy ilyet:
Acer Liquid Jade SIlyen van valakinek? Hol lehet ilyet kapni fehérben?
-
goped
csendes tag
-
peti85
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Magyar leírás sajnos nincs, de pofonegyszerű a dolog. A lényeg, hogy a telefon driver-ei fel legyenek telepítve a számítógépre, majd szedd le innen a programot: Acer Tool
Ha ezt is feltelepítetted, akkor már csak el kell indítani, az első "ROOT" menüpontot és lépésről lépésre végigvezet. Windows 7 az ajánlott, 8 alatt vannak/voltak gondok.
Itt vannak videok is egyes folyamatokról (pl. rootolásról is): [link] -
peti85
senior tag
Itt van egy leírás Titanium Backup mentésre. SMS/telefonkönyv/alkalmazások, mindent tud!
-
peti85
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
A telefonkönyvet én a Google fiókomba mentem, az szinkronizál folyamatosan, nem kell külön mentenem.
SMS mentésre vannak programok a Play-en, de azt még nem próbáltam.
Az Acer Tool-al újra tudod úgy indítani a telefont, hogy CWM-el induljon. Ezzel tudsz teljes mentést (image-elést) csinálni a telefonról ,amit vissza tudsz állítani, ha valami hiányozna. Ebből a mentésből adatokat tudtommal nem lehet kinyerni, csak visszaállítani, de lehet hogy tévedek. -
modflow
veterán
És van valami program, amivel le tudom menteni a telóról a névjegyzéket, sms - t stb?
-
peti85
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Igen, nálam is előjött ez mostanában. Lefagyasztottam minden olyan programot, ami nem "létszükséglet", így olyan gyors lett mint új korában és az akksi is tovább bírja. Aztán szépen egyesével kiolvasztottam minden nap egyet-egyet. Úgy tűnik a OneDrive okozta. Legalábbis most azon kívül minden fut és nincs semmilyen lassulás.
Már azon törtem a fejem, hogy csináljak-e egy factory resetet, de azt nagyon nem akartam.
Olyan lassú volt, hogy még a bejövő hívást sem tudtam felvenni, mert előbb megunta a hívó, mint hogy reagált volna a telefon.
(bár akkor ez nem volt olyan vicces)
Nálad fent van a OneDrive? -
modflow
veterán
Egyre többször iszonyatosan belassul a telefon. Mit lehet ezzel kezdeni?
Nincs rajta semmi több progi, mint újkorában. -
z2solti
tag
Ez azért nem semmi! Drágább a leértékelt, mint amennyiért tavaly forgalmazták!
Én olyan 54 eFt.-ért vettem tavaly.
[link] -
modflow
veterán
Lehet valahol aksit venni az S500 - ba?
-
kriver
tag
Sziasztok!
Megváltam az S500-tól. Másodjára volt szervizben 4 hónapon belül. A UK szerviz ült rajta 5 hétig, nem történt semmi, így lemondtam róla, visszakértem az árát.
Aki esetleg használja még a sajátját, felkínálom a tartozékait (jelképes összegért), melyek nálam maradtak:
- gyári pótakku (1x haszált kb. 2 napig)
- Krusell bőr hátlap (fekete, kicsit kopott az alsó sarkán)
- kijelzővédő fólia (Krusell, használatlan)
- gyári microUSB kábel + hálózati adapter (használatlan)
- gyári headset (használatlan)
- saját dobozaJelentkezni privátban.
-
kriver
tag
Szerencsések vagytok. Én is csináltam egy gyári visszaállítást (eléggé belassult a szoftver), és letiltotta magát a telefon. 1 hónapja ül rajta az angol Acer szerviz, eddig semmi híre. Elindítottam egy folyamatot, amiről még nem írnék. Amint lesz fejlemény, megosztom. Egy jótanács: Ne küldjetek Acer mobilt magyar (Csehországba küldik) szervizbe! Az angol se jobb, de az ő töküket legalább megszorongathatja az expansys.
-
peti85
senior tag
Nekem is volt hasonló gondom. Akár 30-40%-os töltöttségnél is gondolt egyet a telefon és kikapcsolt. Tölteni mondjuk én mindig tudtam. Valamilyen szoftveres baki lehetett, mert gyári beállítások visszaállítása megoldotta a problémát. Ez még decemberben volt, azóta nem fordult elő ilyesmi.
-
FrankóStein
aktív tag
Ha kicsit visszaolvasol, láthatod, hogy nekem is volt ilyen gondom.
Próbáltam akku kalibrációs progit is, de nem lett jobb.
Viszont egy idő után teljesen rendbe jött, mostanában korrektül működik.
Hogy mi okozhatta azóta sem jöttem rá, de elmúlt...
A töltője amúgy feltöltené, nekem is eltartott pár percig, mivel
gondolom annyira lemerült (előtte ki is kapcsolt), hogy alig tudta felvenni a töltést.
De aztán töltött rendesen.
Úgyhogy szerintem semmi pánik, majd rendbejön neked is. (remélem) -
xrvman
őstag
Sziasztok,
Mostanság a telefon olyant csinál hogy egyszer csak kikapcsol, holott még azt jelezte van benne egyharmad, vagy negyed töltöttség. Egyszer előfordult, hogy a saját töltőjével nem is tudta feltölteni, hanem egy jóval erősebb töltővel, mely 2A tölt, azzal sikerült feltölteni.
Ez garanciális hiba? Ha igen, mit kell tennem? -
goped
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Megállt a CloudMobile!!!
nem nem vagyok béna, be se kapcsol.Intézem az Expansys-nál a szervizt ill. a cserét.
Tisztelt közösséghez volna egy kérésem:
3 percre szükségem volna egy CloudMobile akkumulátorra, hogy a gyári visszaállítást el tudjam végezni, így nem küldhetem ki a telefont tele privát cuccal....... khm...Kérem aki tud szánjon meg és rám 3 percet.
szfvár, vagy Bp, belváros, 4-6 vonala, ill, ha kell megyek ahova muszáj.köszönöm szépen. és még egyszer köszönöm szépen.
ui.
még jó hogy senki nem vitte el a hirdetés után!!!üdv. g
-
peti85
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Az alsó rész valóban festett műanyag, nekem is lesett sajnos. Betonra pont az aljára, bár nekem egyáltalán nem jött le a festék, de a beton felületének érdessége nyomot hagyott, apró bemélyedések lettek rajta. Szerencsére nem túl feltűnő és más baja nem lett.
A felső rész a hangszóró körül viszont csiszolt fém. Ha jobban megnézed, látni hogy más színű a kettő, a felső rész matt az alsó pedig fényes. -
modflow
veterán
Mi az, hogy alumínium házban?
Nekem leesett a kocsiban, full nem értem mi történt, mert szövetre esett, meg gumiszőnyegre, szerintem valami féreglyukon is átment az esés közben, mert végül azt vettem észre, hogy az alján a fém rész lesúrlódott és fekete.
Létezik ilyen, hogy műanyag az alja, csak fémes akármivel van befújva? Szóval az nem alumínium az tuti. Csak bevonat. -
goped
csendes tag
-
peti85
senior tag
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
A telefon alapból nem tud statisztikát készíteni, de rengeteg ilyen program készült. Ajánlani egyet sem tudok, mert én nem használok ilyet.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Sziasztok!
Kezdő Androidos vagyok még, és épp ezen a telefonon tanulgatom.
Azt szeretném kérdezni, hogy be lehet-e valahol állítani a telefonban, hogy lássam hány percet telefonáltam az adott hónapban?
Tehát hívás/perc számláló van valahol a telefonban, vagy külön kell letölteni egy programot erre a célra?
Egyáltalán létezik ilyen program?Köszönöm.
-
aYvEl
újonc
Sziasztok. Én 2013 novemberében vettem az S500-as felhőtelefonomat, és imádom. Látom többen írjátok, hogy 1 vagy 2 napot birja az akksi. Én is így voltam kb egy héttel ezelőttig. Felhívták a figyelmem, azóta én erre a proci programját használom, a Qualcomm Snapdragon Batteryguru-t (más akksi programot ne használjatok), pár nap kell míg kiismeri a telefont, utána be lehet állitani korrektül. Ami csodát tett, hogy mobilhálózatnál a hálózati módot átállítottam csak 2G-re (automatikuson volt eredetileg, 3G meg nem kell, mobilnetet nem használok, netet csak wifiről, s videótelefonálni se szoktam.). És higgyétek el, az akksi 3 nap (értsd 72óra) után is 32%-on van. A 3G eszi az akksit a legjobban, és a programok, amik akkor frissülnek ha akarnak (ezt BatteryGuru-val oldottam úgy meg, h az összes app-nál a "Saves battery, refreshes when you need it" opciót választottam ki.) Ezalatt igaz csak telefonáltam, a 3 nap alatt kb 8 alkalommal (2 - 5 perceket), és másra nem használtam, de máskor igy is lemerült kb másfél nap alatt. Remélem segítségetekre tudtam lenni, és nem adtatok még túl ezen a gyönyörűségen
Üdv: Egy Elégedett Tulaj 
-
HawerKing
őstag
válasz
FrankóStein
üzenetére
Hat ja

Nemis ertem miert nem ad ki az Acer frissitest....
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
HawerKing
üzenetére
Én szerintem a jelenlegi gyárinál nincs jobb ROM.
Ami főzött, az mind hibádzik valahol (GPS, Kamera). Ezek nélkül én nem lennék meg,
ráadásul miben lehetne a gyárinál jobb?
Antutu-ban nálam éppenhogy az S3 alatt van egy hajszállal, (17000 pont), gyors mint a fene,
szép képeket csinál, jól navigál iGO-val, csak gyorsabban merül mint mások.
De ezen a főzött ROM se segit, szvsz.
Nekem nem kéne másik teló, de még másik ROM se, ez így jó ahogy van. (mondjuk ha lenne
gyári Kitkat akkor nem gondolkodnék, de az úgyse lesz) -
HawerKing
őstag
Talaltam egy jonak tuno fozott Romot

ROM
Valaki mar probalta? -
darál0w
Jómunkásember
Ma indítottam el egy garanciális ügyintézést expansys felé...megadta magát a hangerő gomb, nameg megemlítettem akkor már a pixelhibákat is....kíváncsi vagyok mi sül ki belőle.
-
TaylorPro
addikt
Én meg gyorsan eladtam. Az aksi rakoncátlankodás gáz volt, meg egyre kevesebbet bírt. Volt hogy 30%-nál a zsebemben kikapcsolt, nem tudtak elérni. A rádió használhatatlan volt. Az is lehet hogy hibás volt gyárilag. Amúgy szuper jó teló, de nem bántam meg a váltást.
-
peti85
senior tag
válasz
FrankóStein
üzenetére
A Swype nekem is nagyon bejött. Az elején hülyeségnek tartottam ezt a húzogatást, de kipróbálás után már az első szónál beleszerettem.
HawerKing: Én is nagyon szeretem az enyémet, kicsit lehetne jobb az aksija, de nekem sokszor összejön a két nap is, szóval nem panaszkodom. Teljesítménye több mint elég (ha nem játszol), kijelzője gyönyörű, a formája meg végképp. Nem láttam még azóta sem szebb telefont.
-
HawerKing
őstag
Jo lenne beszereznem ujra egy ilyen telot .......
Mar eleg reg megvaltam tole s azota csak joval gyengebb teloim voltak.... -
darál0w
Jómunkásember
válasz
FrankóStein
üzenetére

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
FrankóStein
üzenetére
swype
-
FrankóStein
aktív tag
Talán sikerült kikapcsolni a baromságát. :-)
-
FrankóStein
aktív tag
Sziasztok!
Ki milyen Billt használ? Skype + Dragon szivatott a backspace helyett legtöbbször az á-t írta. Most SwiftKey próbáljátok, de itt még nincs ékezetes betű kint. Meg javítgat, és zagyvaság lesz mint most is... -
janes1976
őstag
-
peti85
senior tag
válasz
janes1976
üzenetére
Válaszodon felbuzdulva újra nekifutottam a gyári beállítások visszaállításának. Meglátjuk mi sül ki belőle.
Merüléssel kapcsolatban kérdezném még, hogy kinek hány százaléknál kapcsol ki a telefon? Én még soha nem tudtam nullára meríteni, 10-15% között ki szokott kapcsolni. Hátha ez is helyreáll a gyári beállítások visszaállításával.
-
TaylorPro
addikt
Az aku probléma csak aku probléma jó esetben. Ha az alaplapon fáradt el valami az eléggé nagy szívás.
-
peti85
senior tag
Nekem úgy néz ki nem oldotta meg a JB frissítés "újratelepítése" a véletlenszerű kikapcsolásokat. Megpróbálkoztam még a gyári beállítások visszaállításával is, de úgy néz ki az sem segített. Még próbálkozom pár logoló programmal, hátha megtudok valamit.
Akik Price-Guard-tól (ebay) vették a Cloudmobiljukat azokat kérdezném, hogy volt-e valakinek garanciális problémája? Milyen módon lehet visszaküldeni? Természetesen felveszem majd velük a kapcsolatot, de jó lenne tudni, hogy mire számítsak.
-
bakkir
tag
válasz
FrankóStein
üzenetére
Le lett tesztelve, semmi hiba nincs rajta, 32gb-osnak írja a program is.
Másik telefonnal ment rendesen, csak az s500-nak valamiért nem tetszik. Más memóriakártyával viszont nincs baja. -
FrankóStein
aktív tag
Szia!
Én is most vettem nemrég egy Samsung UHS1 -es 32 GB kártyát, de nálam működik rendesen.
Szerintem a kártyát megkéne nézni olyan tesztprogrammal is, ami észreveszi, ha hamis
a kártya. (velem korábban már előfordult, hogy hamist küldtek, annak azt hiszem 8 GB volt
a valódi kapacitása) -
bakkir
tag
Hali!
Olyan problémám lenne, hogy vettem egy 32gb-os memóriakártyát, a telefon felismeri, de másoláskor lelassul és végül már nem is másolja a fájlt.
Programmal leteszteltem a memóriakártyát, nem talált hibát, a notebook és egy másik telefonba (sony xperia sp) is kipróbáltam, ott gyorsan és problémamentesen ment, 8gb-os memóriakártyára simán tudtam másolni.
Mi lehet a megoldás? -
TaylorPro
addikt
Üdv!
Eladtam a készüléket. Imádtam! A rádióját és az üzem idejét sajnos nem.
Sziasztok!
-
peti85
senior tag
válasz
FrankóStein
üzenetére
Nekem már a kezdetek óta nem éri el a 0%, 10-15% között kikapcsolt eddig mindig.
Azonban kb 2 hete elkezdett hülyéskedni, bármilyen töltöttségi szintnél gondol egyet és kikapcsol. Van hogy visszakacsolom és megy tovább, de van hogy csak töltőre dugva tudom visszakapcsolni, hiába van mondjuk 60%-on az akksi. Ma megpróbálom a gyári JB frissítést újra ráküldeni, hátha csak szoftveres hiba.
Nagyon sajnálnám, ha hardveres hiba lenne, mert akkor ki tudja meddig kell nélkülöznöm. -
FrankóStein
aktív tag
Sziasztok!
Most legfrissebb szívásom a kedvenc telcsimmel az, hogy kb 30% töltöttségnél kikapcsol.
Azt látom, hogy kezdetben irreálisan lassan kezd csökkenni a töltöttség, de ez a végén megbosszulja magát.
Tehát a kalibrációja rendesen elb.szódott.
Már próbáltam párszor a Battery Calibration nevű progit, de őszintén szólva sz@rt se ért eddig.
Van 5-letetek? Gyári visszaállítást is csináltam, de attól se javult meg. -
TaylorPro
addikt
-
kriver
tag
Visszakaptam a telefont a szervizből.3 hét alatt megjárta Londont. INGYEN!
Tegnap (márc.19.) váratlanul jött a DHL-es futár egy csomaggal. Abban csak a telefont küldték el hátlap, és a többi tartozéka nélkül (doboz, töltő, papírok, headset, ajándék tok, fólia). Rögtön írtam az Expansysnak. Kértek fotót a doboz tartalmáról. Közölték, hogy fölöslegesen küldtem fel minden tartozékát, javításhoz nem kell. Az angol formalevélben le volt írva, hogy minden tartozékkal, ajándékkal kell....mind1.
Nem telt el 24 óra, és kaptam egy második csomagot (Londonból! Köszi DHL!). A csomagban végre minden felküldött tartozék ott volt érintetlenül. Még a gyári akkut is ott találtam. Ekkor esett le, hogy amivel visszaküldték tegnap, az nem is a sajátja volt. Így most az ajándék Krusell bőr hátlap/tok (9e Ft!), fólia mellé van egy gyári pótakkum is. Azért jeleztem (nehogy hiányolják
) remélem megtarthatom.
A tegnapi enyhe stroke után ez egy kellemes kompenzálás (gesztus) lenne.
Összegzés képpen le a kalappal az Expansys (Data Select) előtt, és elismerésem a DHL-nek is.
Korrekt kommunikáció, gyors reagálás. Amint lehetőségem nyílik (anyagilag), ismét rendelek tőlük.
Azért az Acer angol szervizét is dicséret illeti, szépen megjavították (valószínű panelt cseréltek). -
kriver
tag
Sziasztok!
Eléggé lehalt a fórum, sokan elpártolhattak az S500-tól.
Szeptember óta használtam én is egyet. Az OTG és az NTFS támogatás hiányát megszoktam, "összebarátkoztunk". Egyszer tapasztaltam kártyahibát (kb. januárban), de újraindítás után megoldódott.
Kb. 3 hete vasárnap arra lettem figyelmes, hogy a telefon kéri a PIN kódot (újraindult). Bekapcsolás után kártyahibát írt. Kártyacsere, újraindítás, gyári visszaállítás megvolt, a hiba megmaradt. 5-6 microSD-vel próbáltam (3 kapacitás, 3 márka) de semmi. Expansys-os a beszerzés, ezért jeleztem neki is, és az Acernek is a hibát. A "magyar szerviz" elhajtott, küldjem oda, ahol vásároltam. Írtam megint az Expansysnak, ahol kiderült, hogy spéci beszerzés volt az anyacégük részéről az Acerrel ezért rajtuk keresztül kell bonyolítanom a gariztatást. Nagyon segítőkész volt az ügyintéző, elintéztette a formaságokat a központjukkal, rendeltek egy DHL-es szállítást. 1 munkanapon belül el is vitte a futár Londonba. 2 napon belül ott volt. Közben elküldték az angliai Acer szervizébe, jelenleg vizsgálják. Remélem 2 hét múlva már javítva jön vissza. Amint lesz vmi fejlemény írok. -
zeta7
csendes tag
Sziasztok !
Mostanában elég kihalt lett a topik: Remélem ez azt jelenti, hogy mindenkinek akinek még megvan,
rendben működik a telefonja.
Sajnos nekem, na nem a telefon, a saját headsetje megadta magát( alapvetően véletlenül összetörtem).
Tudtok ajánlani valami olcsót fülest, ami a telefont is tudja úgy vezérelni mint a sajátja ?Vagy ha valakinek a gyári felesleges, emberi áron eladná nekem?
Hogy on is legyek.Nekem az első hetekben , persze miután néhány progit telepítettem, minden különösebb
használat nélkül délutánra csontig lemerült. Próbáltam néhány más programmal növelni az akku időt, de talán még roszabb lett. Szóval -factory reset- és voala: ha nem nyüstölöm nagyon 25% lemerülés estére.
Úgy, hogy aki gondolkodik a gyári adatok visszaállításán bátran tegye meg . Sok bajtól megszabadítja magát.Nyilván előtte a fontos adatokat mentse le, és vegye ki a memkártyát.
Üdv -
BloodRay
veterán
válasz
FrankóStein
üzenetére
Pedig az jó eséllyel megoldaná a dolgot.
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
A hivatalos oldalon van egy 2014.01.02 megjelenésű sw. Erről tud valaki valamit?
AV051.S500.RV10RC05.EMEA.MBSD
-
BloodRay
veterán
válasz
FrankóStein
üzenetére
Nálam nem volt ezzel semmi gond.
Próbálj meg szerintem egy gyári visszaállítást. -
peti85
senior tag
válasz
FrankóStein
üzenetére
Nekem nincs külön személyekhez rendelve csengőhang, csak az alapértelmezett, de az még nem állítódott el, amióta megvan a telefon.
-
FrankóStein
aktív tag
Nektek nem állítódik el állandóan a csengőhang?
Mióta megvan a teló (~8 hónapja) ezzel szívok.
Beállítom a névhez, egyszer-kétszer jó, aztán megint csak rezeg.
És random módon, hol egyiknél, hol másiknál, most pl az alap csengőhang állítódott
némára. De van hogy beállítok valakihez egyet, és a következő hívásnál már csak rezeg, ilyenkor ha
megnézem a csengőhangot, hogy mi van beállítva hozzá, már csak egy számot találok, pl: 42168...
Próbáltam másik progival is megoldani, (DW Contacts & Phone) de ugyanúgy szivat továbbra is. -
peti85
senior tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Nekem két nap szokott lenni az üzemidő, ami annyit tesz, hogy reggel leszedem töltőről és másnap(!) este 10-20% körül töltőre teszem. Persze előfordul, hogy már első nap este úgy látom, hogy nem bír ki még egy napot, ezért töltőre dugom.
Mobilnetem nincs, de 3G hálózaton van a telefon, a BatteryGuru vezérli a WiFi-t (elég sokszor be van kapcsolva) és az App-ok szinkronizálását, NFC is megy mindig. Inkább csak telefonálok, netezni keveset szoktam a telón kb. 5 perc naponta. Nem hallgatok zenét róla, nem Facebook-ozom és hasonlók, illetve mégis, a Viber fut, de ritkán használom. -
gzbotii
nagyúr
Neketek mennyit birja a keszulek egy feltoltessel?
Nekem, ejjel lerakva, WiFi es mobilnet kikapcsolva es kb 10 ora alatt magaban lemerul. -
TaylorPro
addikt
Eléggé bejön!
Előrendelhető: Acer Liquid E 3 Duo (Black)
http://www.expansys.hu/acer-liquid-e3-duo-
black-258752/ -
modflow
veterán
Tudnátok abban segíteni, hogy hol tudok venni az S500-amra Krusell képernyővédő fóliát?
Mondjuk elég drága és csak Expansys -nál találtam eddig.Ill. tokot is szeretnék hozzá, de olyan már expansys -nál sincs. Tudtok valami helyet, ahol lehet hozzá kapni?
-
peti85
senior tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Én még a 0.3 verzióval csináltam, nem emlékszem, hogy gond lett volna vele.
Úgy látom a dropboxot nem tudja megnyitni. Esetleg próbálj másik böngészőt beállítani alapértelmezettnek, mert az írja, hogy nem tudta átadni az URL-t, ha jól értelemezem. Ha csak ez a gond, akkor este megnézem, hogy megvan-e még otthon a letöltött zip, ha igen, felteszem valahova hogy le tudd tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Interactive Brokers társalgó
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Horgász topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(bár akkor ez nem volt olyan vicces)
Létezik ilyen, hogy műanyag az alja, csak fémes akármivel van befújva? Szóval az nem alumínium az tuti. Csak bevonat.

Jo lenne beszereznem ujra egy ilyen telot .......
Nem kell kiadjak egy vagyont új telóra, szerencsére.
) remélem megtarthatom.