Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz
FrankóStein
üzenetére
Hülye Opera mini nem akarja megnyitni a linket, de ha play áruházból telepítéssel van gond, akkor töröld a play áruház adatait az alkalmazásoknál.
-
FrankóStein
aktív tag
Az a gond, hogy már töröltem, de semmi változás.
Szerintem amúgy viszonylag kevés alkalmazás van telepítve, valami más gond lesz itt.
Én írásvédettségre tippelek, de nem tudom hol keressem azt a mappát, amelyiknek írhatónak kéne
lennie és most esetleg nem az.
Bár ez csak tipp -
Vedro
tag
válasz
FrankóStein
üzenetére
Alkalmazásokra nagyjábol fix mennyíségű hely van, szóval törölj valamit, és rá fog menni.
-
FrankóStein
aktív tag
Van egy nagy bajom, most kezdte csinálni a telóm:
http://kepfeltoltes.hu/view/130913/Screenshot_2013-09-13-23-01-11_www.kepfeltoltes.hu_.png
http://kepfeltoltes.hu/view/130913/Screenshot_2013-09-13-23-03-30_www.kepfeltoltes.hu_.pngmiért csinálja?
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Adok már életjelet én is. Ez a teló így jó ahogyan van. Amióta használom nem fagyott, nem lassul, nem kellett még az aksit kivenni, stb. Teszi a dolgát ahogyan kell. A gyári menü teljesen jó, szeretem a redőnyön lévő egy kattintásos ébresztőt. Aki eddig látta nálam a telót csak pislogott hogy nem is tudta hogy az acer gyárt telókat. Persze nem is nagy mágusok a témában. Nexus? Nincs benne rádió, így nálam kizáró ok.
-Azóta én vettem hozzá egy ilyen adatkábelt.
-Megvettem a Nova Launcher Prime-t.
-Vettem hozzá egy meego HD ikoncsomagot: [link]
Ez a billentyűzetem. Hozzá honosítás.
Ez meg a kapcsoló widgetem, brutál jó!
Egy főképernyő, lapozás mentes menü, minden mappába rendezve. A mappába belépve le-fel lehet görgetni. Szeretem a rendet, és utálom a csicsát.
Kérdezték már tőlem hogy csinálok-e rá módosított romot? Nem látom értelmét mert így jó ahogyan van.
Megy minden mint a karikacsapás.

-
peti85
senior tag
Megjelent az új Acer Tool 4-es verziója, ami már tudja a TWRP is. A Modaco-s fórumok szerint jobban támogatott mint a CWM CloudMobile-on.
Vannak új akkumulátor ikonok is, bár én ilyet sokáig kerestem, most a Battery Overlay program teljesen megfelel a célra. -
BloodRay
veterán
válasz
HawerKing
üzenetére
Nekem Galaxy SII-m volt ez előtt, ott gyári ROM nálam nem is volt a készüléken.
Itt viszont semmi késztetést nem érzek, hogy buzeráljam a készüléket. 1-2 apróság van csak, amit viszont más ROM-ok sem oldanának meg, cserébe viszont ahogy te is írod legalább csak sz@rabb lesz a telefon. -
HawerKing
őstag
válasz
FrankóStein
üzenetére
Max 50-60 megat tudnal ha abszolut mindent torolsz, de ennyit nem er mert tapasztalatbol mondom, hogy elojonnek hibak miatta.
Enis probaltam mindent mar amit lehetett CloudMobilon (rootoltam, fozott romokat felraktam amik elerhetok voltak, szinte minden felesleges appot toroltem stb) de ezt a telefont nem moddolasra terveztek, abszolut rendben van gyarilag s igy semmi ertelme moddolni. -
HawerKing
őstag
válasz
FrankóStein
üzenetére
Nezd meg hova Backupolja, azt hiszem lehet valasztani a belso tarhely es memoria kartya kozott, vagy keves a hely az altalad valasztott helyen vagy ha a memoria karira backupollod elotte nem artana megformazni.
Amugy erre miert van szukseged? Tobb helyen irtak a legjobb megoldas az Acer fele felesleges appok eltuntetesere a fagyasztas.... Vegulis nem olyan sok a felesleg mint pl egy Samsung fele vagy HTC fele kezelo feluletben.... (Acer Cloud, Acer Videok, Acer Zenek, Acer Dokumentumok, stb ezeket fagyazd le s mar nemzavarnak) Sokan eltavolitottak s aztan elojottek a tipikus FC k , bugok stb.
Ebbe a telefonba nem erdemes belekutyulni mert igy tokeletes ahogy van, de probald ki nyogodtan s majd meglatod, hogy ugyis a gyari sallang mentes rendszerhez fogsz visszaterni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BloodRay
veterán
válasz
FrankóStein
üzenetére
Van elég helyed a backup-ra?
-
FrankóStein
aktív tag
Sziasztok!
Jó múltkorában a román oldalról letöltöttem az AcerTools-t. Sikerült rootolnom.
Szeretném (ha már a progiban adott a lehetőség) a CWM-ben megcsinálni a full backupot, de egy idő után mindig megáll hibával.
Nem tudjátok mi lehet az oka?A hibaüzi:
Error while making a backup image of /data!És ha sikerülne mentenem, utána szeretném törölni felesleges gyári progikat is.
Melyikeket lehet és honnan, mert azt gyanítom, hogy nem csak az .apk -kat lehet, hanem biztos vannak egyéb helyeken is részeik, amiket szintén törölni lehetne.... -
janes1976
őstag
Csatlakoznék, tökéletes a telefon, ezért ilyen kihalt a topic. Bárcsak minden telefonnal ennyi gond lenne.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HawerKing
őstag
válasz
BloodRay
üzenetére
En is varok meg frissitest de nemvaloszinu hogy meg lessz valami. Mondjuk ez a mostani is mar szinte tokeletes, az biztos hogy a droidosok kozott ez mar tokeletesnek szamit, abszolut semmi fagyas, minden funkcioja hibatlanul mukodik. Mondjuk egy 4.3 nak orulnek mar csak azert is mert az a legfrissebb

Kozben megvettem a Nexus 4 et is
nem vol szivem eladni a CloudMobilet, hasznaltam egy hetig a Nexust aztan azt uzleteltem tovabb
biztos sokan lehurrogtok de a CloudMobiletol kenyelmesbb telo nem letezik jelenleg, hiaba volt erosebb a Nexus 4 hardware de egyaltalan nem volt gyorsabb s stabilabb mint CloudMobile s az a meret szamomra mar kenyelmetlen . A CloudMobile kijelzoje is szebb -
darál0w
Jómunkásember
ilyen egy jo telefon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HawerKing
őstag
Na hali , mi ujsag skacok? Nagyon kihalt lett ez a topic , ennyire nincs semmi gond a teloval?

-
xrvman
őstag
Sziasztok, a mobilra, az SD kártyára tettem egy Music mappát abba pedig további mappák által zenéket másoltam MP3 formátumban. Se a saját lejátszója, se a Google zenelejátszója sem látja. ES File Explorer által, ha elmegyek oda, akkor ott van. Lejátszani, csak ES File Explorer és a Google zene tudja.
Mi lehet a gond? Tudja valaki a megoldást? -
BloodRay
veterán
Flash-t innen töltheted le: helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html
Utána persze még telepítsd majd.
Amit ez után írtál, hogy nem ment az nem az MHL(ez a hdmi-vel tv-re kötéshez van), hanem az OTG. Az sajnos nincs. Én is remélem, hogy esetleg később még megoldható lesz. -
kriver
tag
válasz
BloodRay
üzenetére
Nekem nincs flash a gyári böngészőn. Mit kell bekapcsolni? Próbáltam már mindent, a Play az Adobe Flash Playert se engedi telepíteni. Frissítve van JB-re.
És eddig az MHL se igazán akart működni. Bármit dugtam rá (PD, egér) nem látta. A 4.1.2-es Concorde tabletemen flash is van, mhl is műxik, és az NTFS-re formázott memóriakártyát is látja. Egyelőre csak ennyi hiányom van az S500-al. -
HawerKing
őstag
Most azon gondolkodom, hogy Nexus 4 en kimentem a gyari androidos appokat pl Bongeszo, galeria, kamera stb s felrakom a CloudMobilera. A galeria mar fennt is van (sajnos a gyari androidos 4.3 kamerat nem lehet felrakni mert nem csereli le az acer fele kamera appot)
-
HawerKing
őstag
ki milyen bongeszot hasznal?
Mostmar lecserelem a Chromot idegesitoen beszaggat neha s arol nemis beszelve hogy melegszik tole a telo, a gyari androidos bongeszot fogom hasznalni -
BloodRay
veterán
válasz
HawerKing
üzenetére
Én is arra terveztem cserélni, de egyelőre úgy döntöttem bőven elég lesz a CloudMobile. Legalább februárig, míg letelik a hűségem, akkor majd meglátjuk mi a választék.
Nexus 4-nek ami előnye az a friss droid(csak épp most 4.1.2 és 4.3 között elhanyagolható a különbség), a valamivel nagyobb akksi és a nagyobb RAM. Utóbbi viszont nem ér meg nekem plusz 20-30.000-t. -
HawerKing
őstag
válasz
BloodRay
üzenetére
Bizony, enis olyanra akartam lecserelni a CloudMobilet. Aztan tesom vett maganak egy olyat amit en jobban kiprobaltam s rajottem hogy nem erdemes elpotyazni a CloudMobilt apropenzert aztan majd jol megpotolni s venni egy 16GB os nexus 4et. A kijelzo egyaltalan nem jobb mint a CloudMobileba s hasznalat kozben sem erzik gyorsabbnak hiaba 4magos a procija s 2gb ram os. Arrol nemis beszelve hogy az mar kicsit tul nagy pedig nekem van egy nagy kezem
-
BloodRay
veterán
Tegnap ismerősöm Nexus 4-ével kicsit alaposabban összehasonlítottuk egymás mellett a készülékeket(sötétebb környezetben).
Kicsit meglepődtem, mert bár a Nexus 4-nek valamivel nagyobb a fényereje, minden másban gyengébb volt. Értem ezt a betekintési szögekre és a feketeszintre, színtelítettségre. -
FrankóStein
aktív tag
Sikerült már valakinek feltelepítenie a Busybox-ot?
Ha igen melyiket és honnan, mert nekem semelyik nem települ rendesen.Köszi!
-
HawerKing
őstag
Egy jó hír: ma feltoltam notimra a kiszivárgott végleges windows 8.1 et s rádugtam a CloudMobilt adatkabellel s azonnal felismerte semmi driver telepités nélkül.
-
Koppy96
tag
Bocsi a dupláért. Nektek mennyi szabad ram szokott lenni?
-
Koppy96
tag
Csak nálam van az, hogy ha nyomva tartom az ujjamat a home gombon akkor előjön egy tárcsa amin a google keresőt lehet kiválasztani ? Mert eléggé idegesítő tud lenni néha..
-
buek1967
tag
14,90 Euro a szállítás a price-guard-tól. Teljesen jó a bolt. Én egy hét (!) után visszaküldtem nekik az Acert, mert nem felelt meg. Pár napra rá visszaadták a pénzt és még a szállítás díját is. Ezek után ugyan onnan rendeltem egy Samsung Ativ S WP8-t. Pénteken indítottam a tranzakciót, kedden itt volt a cucc. Az Acer esetében pont egy hét volt. (Az Ativ-val minden ok, szvsz jobb, mint bármi most 200 Eur körül, de nem nyitok flame-t és az S500 is igen jó gép 150 Eur-ért. )
-
K82
őstag
Ezt valaki próbálta már?
A Qualcomm saját akkumenedzser alkalmazása, nekem még 40 órát tanulnia kell h működésbe lépjen.
Kíváncsi leszek mit hoz majd ki a gépből...
-
Koppy96
tag
Az árt az akksinak, ha úgy játszok, hogy közben töltőn van ?
-
janes1976
őstag
Debrecenbe abszolút nem elterjedt, az ismerőseim nagy része még nem is látott ilyen telót.

Az egyik azt hitte hogy 100+ van az ára.

Mondjuk nem csoda, mert a kinézete+anyaghasználata ezt sugallja.
Amúgy érdekes, mert akármit rakhatsz manuálisan a memóriakártyára, azt látja a teló faszán, kivéve programokat, ami eléggé érthetetlen, mármint hogy ez miért jó. Csatlakozom az előttem szólóhoz: jó lenne, ha ezt az apróságot javítanák.

-
HawerKing
őstag
Én már szinte mindent próbáltam. Rootoltam, raktam főzött Romot de sehogy nem lehet kulso memória kártyára pakolni az alkalmazásokat. Mondjuk ez nem olyan nagy gond van bőven hely a belső tárhelyben. Aki meg több gigás játékokat tol az maximum egyet - ketőt tegyen egyszerre fel.
-
Koppy96
tag
válasz
janes1976
üzenetére
Már rootolva van

Van az App2SD nevű program, de az azt írja, hogy "a készülék nem rendelkezik valódi elsődleges külső tárolóval, vagy igen de csak emulálva van" vagy valami ilyesmi... Pedig van benne egy 16GB-os kártya aminek kb a fele szabad. Nem értem a dolgot
Lehet, hogy nem támogatja szeretett Cloudmobileomat és ezért csinálja ezt ? -
Koppy96
tag
Hali

Megoldható valahogy, hogy az appokat SD kártyára telepítse a teló ? Letöltöttem néhány játékot ( Shadow Gun, Final Fantasy 3 ) és ezekhez letölt még pluszba elég nagy fileokat is amiket a belső memória/android/obb mappába telepít.
Megpróbáltam átteni az SD kártyára de így megint le akarta tölteni őket, mert ezek szerint mindenképpen belső memóriáról akarja olvasni... -
HawerKing
őstag
Elcsereltem a masodik Aceremet a Liquid Z2 ot egy HTC Mozartra

A CloudMobilom utodja valoszinuleg egy Nexus 4 16GB lesz de ez meg nem surgos -
peti85
senior tag
Van az expansys, ahol csomagban elég jó ajánlat 1 év garanciával, szupergyors szállítással.
Vagy a másik lehetőség a német ebay (Price-guard), ahol olcsóbb, csak a gyári tartozékokat adják, kicsit lassabban jön meg (max 1 hét), viszont 2 év garanciát adnak.
Kinek mi a fontosabb.
Ja, az ebay.de-n érdemes az aukciókat is figyelni én is így jutottam hozzá még jobb áron.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A legjobb áron most honnan szerezhető be ez a szép telefon?
Egy hölgynek kellene a garanciális idő után elromlott LG Optimus 7 mobilja után.
Valaki Londoni beszerzést (eBay?) is emlegetett, de a német eBayről is láttam hozzászólást.
A lényeg, hogy megbízható bolt legyen és később ne legyen gond a magyarításával.
-
peti85
senior tag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Ez az ASUS Padfone 2-ből kinyert időjárás widget. Sok helyen fent van, én innen szedtem le. Nem működik 100%-osan:
- A dátumot nem tudom nekem tetsző ÉÉÉÉ.HH.NN formátumra állítani
- A beállításainál kicsit szét van esve a kép, a CM vezérlőgombjai majdnem teljesen kitakarják a jóváhagyó gombot.
- Ha nincs internet kapcsolat és úgy próbálsz kézzel frissíteni, akkor leáll az alkalmazás, de a widget megmarad.Egyik sem komoly probléma, de van akit zavar.
-
TaylorPro
addikt
Szia!
Szegény teló! Hirtelen szétnéztem az ebayen de semmi. Első körben megkérdezném az itthoni acer képviseletet hogy mit lehet tenni. Ha az expansystól van akkor őket is.
Más. Vettem a telóhoz egy ilyen töltőt. Tök jó, csak ajánlani tudom. Hozzá jutottam 3000Ft-ért használtan a Vaterán.
peti85: Az időjárás widgeted érdekelne.

-
buek1967
tag
Korábban írtam, hogy volt egy hetes "együttlétem" ezzel a telóval, de nekem az onscreen online idő nem volt elég. Ezért visszaküldtem a boltba. Visszajött a pénz, még a postaköltség is, majd ugyan onnan (price-guard ebay.de) rendeltem egy Samsung Ativ S WP8-t, persze kicsit drágábban. (Kb 150 vs 200 Eur) Konklúzió: WP8 GDR2-vel überkirály! Nem hasonlítható Androidhoz, sokkal jobb. A korlátokkal - ebből van pár - ÉN inkább együtt tudok élni, mint az Android nyűgjeivel. Ma volt az első napom WP8-on, hasonló terheléssel, mint ahogy az S500-t használtam, most állok 25%-on. Nekem megért 15k pluszt, hogy fullos GPS-em, Office-om, hosssssszú üzemidőm, jobb kamerám és telefonom (hanghívások) van. Minden gyorsabb. Sajnos sokan szkeptikusak a WP8-al, részben persze jogosan, de a legtöbben azért, mert nem ismerik. But I'm happy! Uff én beszéltem és kiléptem...
-
HawerKing
őstag
2 Oldalas

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

na azt is eppen eleget kellett romolgatni
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És sehogy sem lehet kikapcsolni ?