Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkosaras
aktív tag
Köszi az infókat! A saját topikjában kicsit elfogultak a tulajok.
Amúgy én is Defy-ről váltanék, és hasonlóan hozzád a méretei azok, amik aggasztanak. Sajnos a kínaiak szinte csak 4,5 inch felett gondolkodnak.A ClouMobile pont jó lenne. Erős, szép, nem túl nagy, de az akku része érthetetlen számomra, ráadásul most már csak fehérben kapni expansys-éknál.

-
K82
őstag
válasz
zkosaras
üzenetére
Volt nekem is S750-em, de egy hét után megváltam tőle.
Nem rossz telefon, csak volt pár GPS alapú tracker program, amit én sűrűn használok és az S750-en nem ment pontosan (sebesség-magasság-navigáció működése kifogástalan, csak a távolságméréssel voltak khm nem kis problémái).
No meg hozzászoktam ahhoz, h a Defy másodpercek alatt megmondta hol vagyok, ennél még A-GPS mellett is kellett várni bő egy percet minimum. Mire bezártam a garázsajtót, elhúztam a kerítést a MapMyRide már számolta a távolságot, az S750-nél kiértem már a faluból (~600m) mire magára (ill. pozícióra) talált.Defy után hatalmas telefon volt, és nem bírtam megszokni a méretét.
Kamera, vaku olyan igazi kínai fajta - felejtős...
Üzemidő, sebesség példás, pillanatok alatt bootolt.
Az enyém a minideal.net-ről jött, két hét alatt a kezemben volt, nálam extra költségek nélkül.
Annyit azért hozzátennék, h első androidos telefonom a Defy volt, ami egy nagyon jól sikerült darab, és ehhez hasonlítok mindent. Nehéz nála jobbat találni, persze csak abban az árkategóriában. A Cloudmobile még a pont kezelhető méret, csak az a fránya akku lehetne nagyobb, azzal gyűlik meg a bajom állandóan.
-
peti85
senior tag
válasz
FrankóStein
üzenetére
Én is rootoltam a telót és semmi probléma nincs vele. A gyári programokat szintén csak fagyasztottam, nem töröltem. Nagyon jó kis teló.
A Qualcomm BatteryGuru programját ajánlom mindenkinek, nagyon hasznos, szinkronizálgat a telóm, de mégis minimális plusz akksi használatba kerül, ami azért nem elhanyagolható, hiszen az egyik fájó pontom, az akksi, de én 2 napig mindig el vagyok vele, ami manapság nem rossz teljesítmény. Eddig az volt az egyetlen bajom ezzel a progival, hogy a Batter Overlay nem mindig mutatta az akksi százalékos értékét, ha futott, de a tegnapi frissítéssel úgy néz ki ez is megoldódott!
Tesómnak tegnap jött meg a Lenovo S750-je. Az sem rossz telefon, de azon már most látom, hogy alternatív ROM után kell majd néznünk. Amúgy akinek por- és vízálló okostelefon kell, annak erősen ajánlott. 2000mAh-s akkuja van és egy nap alatt csak 10%-ot csökkent nem sok nyomkodással, pedig az 4 magos.
-
luosto
csendes tag
Ti melyik programot használjátok/ajánljátok filmnézéshez?
Végre van több időm molyolni a telóval, és pótolni a még hiányzó appokat. Amúgy a telefont egyre jobban szeretem, a zenéim hangzásától kifejezetten oda vagyok

-
FrankóStein
aktív tag
válasz
HawerKing
üzenetére
Helló!
Én rootoltam, de nem töröltem semmi gyárit, hanem csak fagyasztottam.
Remekül működik, semmi baja, gyors, nem melegszik, viszont a Soft Keys progit én
is töröltem, nem vált be igazán.
A memória használaton nyertem a rootolással, és van egy-két progi, ami nekem kell, és root nélkül nem műxik. Ezért meghagyom a rootot - mert kell... :-) -
HawerKing
őstag
Sziasztok, kb ma volt tobb mint 1ev es 3 honapos a kis Acer CloudMobilom
s eddig soha semmi gond nem volt vele, igaz nemis kutyultam tulsagosan a rendszerbe.
Azert irtam mult idoben mert ma megvaltam tole, fajo szivvel
Akkor kovettem el a legnagyobb hibat mikor rootoltam... Onnantol megundorodtam tole, idegesitett, hogy nemlehetett Unrootolni (ha nagyon akartam volna lett volna arra is megoldas), tudom hulyen hangzik de nem ugy viselkedett ahogy azelott
akarmit csinaltam rohadtul melegedett, az aksi kb haromszor olyan gyorsan merult, idegesitett , hogy nem lehet a Rendszerfrissitesre rakeresni, idegelt a Super User a menuben, nemtudtam egy gyari progit sem torolni s meg folytathatnam.
Kaptam erte egy jo ajanlatot s eladtam. Mi lesz a kovetkezo telom? Hat egy uj Acer CloudMobile
amibe az eg vilagon semmit nemfogok belekutyulni
de most par honapig kiprobalom milyen az elet okostelo nelkul.
En azt javaslom mindenkinek akinek ilyen van , hogy az eg vilagon semmi szarsagot ne kutyuljon rajta, ugysincs jobb Fozott Rom ra a gyarinal, aki a Rootolason gondolkodik ne gondoljon ra
nem er az annyit. A virtualis billentyuk eltuntetese sem annyira jo mint gondoljatok, sok helyen kifejezetten idegesito. -
HawerKing
őstag
En meg ilyet nemlattam, tobb kart csinaltam ezzel a rootolassal mint hasznot
Most akartam UNROOtolni de mikor ramegyek kilep a programbol
most akkor hogy a faszba UNROOToljam? Nem mintha annyira zavaro lenne csak igy nem megy a Rendszerfrissites (mondjuk lehet mar nem is lesz, de engem akkor is zavar)
Valaki valami tippet?
A masik gondom meg az hogy mi a fasznak nem lehet rootolas utan eltavolitani a gyari Acer cuccokat? Probaltam mar a RootUninstalerel a NoBloatal is de hibat ir ki
nektek mukodott? -
HawerKing
őstag
Hat hosszab hasznalat utan azt kell, hogy mondjam baromi idegesito , hogy elvan tuntetve az also savbol a vissza gomb, kenyelmetlen allandoan felhuzgalni , s atlaszora is allitva eleg idetlen arrol nemis beszelve , hogy tobb mint 30mega romot zabal. En eltavolitottam .
A masik meg az , hogy adtam egy gyari beallitasokat s mostmar sehogysem tudom torolni a gyari progikat hiaba rotolva van a telo.... ez van ha az ember egyszer belekutyul valamibe, tobszor irtam mar lennebb, hogy a CloudMobile ugy van jol ahogy van gyarilag s nem erdemes belekutyulni, meg rotolni sem mert igy meg hibat ir ki ha ramesz a Beallitasoknal a Rendszerfrissites lehetosegre
ergo nemfogod latni mikor jon frissites a telohoz.
Meg jo , hogy fennt hagytam a win 7 et , hazamegyek UnRootolom a telot . -
HawerKing
őstag
jöhetne már pár screenshot

-
HawerKing
őstag
Felkellesz toljak akkor egy 7es windowst , hogy rootoljam. Ti hogyan rotoltatok? Recoveryt raktatok?
-
BloodRay
veterán
Na, nálam is megvan a root és fent a GMD auto hide softkeys. A pro verziót is megvettem, így igazán tökéletes. Nagyon nagy! Ez hiányzott eddig!

Majd rakok fel screenshotot ha valakit érdekel, hogy most milyen a telefon. -
BloodRay
veterán
válasz
FrankóStein
üzenetére
Köszönöm a tapasztalatokat, nagyon jól hangzik. Pénteken tudok rootolni, utána megy fel nálam is.
-
BloodRay
veterán
válasz
FrankóStein
üzenetére
Köszönöm szépen!

Akkor jön a root nálam is.
Szépen kitölti a kép akkor a kapott plusz területet ugye? -
TaylorPro
addikt
válasz
FrankóStein
üzenetére
Írni kell a fejlesztőnek. Felraktam én is, működik.
-
BloodRay
veterán
Valaki hallott már erről? Vagy esetleg próbálta? Csak mert emiatt, ha működik a dolog rootolnék én is.
LINK -
HawerKing
őstag
Gyári appok amiket nyugodtan lehet fagyasztani:
Fagyasztás menete: Rajtatartod az adott appon az ujjad a menüben, majd mikor a kezdőképernyő megjelenik az appot felülre huzod az Alkalmazásinformáció fülre s itt már lehet is tiltani. Miután tiltva van sehol sem lesz elérhető (kivéve Beállitások - Alkalmazások - lapozás kettőt jobra az Összes alkalmazás fülre s görgetés legalulra), majdnem olyan mintha véglegesen törölve lenne de itt annyival jobb, hogyha meggondoltad magad s szükséged lesz rá egyszerüen csak engedélyezed.
Acer Appok:
-Video
-Saját Stílus
-Regisztráció
-Photo
-Music
-HD Channel
-Docs
-Acer Cloud
-Acer PrintEgyébb gyári alkalmazások:
-Talk Back
-Swype
-Polaris Office
-Movie Studio
-Média kiszolgáló
-Hangtárcsázó
-Google Play Könyvek
-Deezer
-Chrome
-Barcode Scanner
-AktualitásokAz összes szolgáltató által felrakott app:
Nálam
-TV De la Orange
-Orange Film
-Fotbal Info
-Contul TauNézzétek meg tisztogatás előtt a telefon memóriát s tisztogatás után is, jól látható majd a külömbség.
-
luosto
csendes tag
válasz
HawerKing
üzenetére
Szerintem is többeket érdekelne a dolog, írd csak ki ide.
És ha már itt tartunk, épp ez lett volna a következő kérédsem: Fagyasztani ezeket az appokat hogy tudom? (első Androidos telóm, vsz elég sok alapfogalommal nem vok tisztában, előre is bocs, ha evidenciákat kérdezek
) -
HawerKing
őstag
Most megint van egy maniam
minden nem hasznalt gyari appot fagyasztottam a telon, szinte mar alig van app a telon , az egesz kifer egy oldalra a menuben
az osszes alig foglal 1 gigat. S a maguktol elindulo appokra is alergias lettem, szerencsere ebbol nemsok van s tobb mint 400 mega a szabad ramom atlagban, rajottem ha nincsennek bekapcsolva az adatkomunikacios cuccok (wifi, gps, bluetooth, stb) es nemvagyok bejelentkezve bizonyos appokba (nalam csak a facebookvan a google fiokon kivul) akkor szinte semmilyen hatterfolyamat nem indul el magatol.Volt nehany app amit ha tilt az ember FC ket okoz, de hosszu tesztelesi idoszak utan mostmar tudom mik azok az appok amiket nyugodtan lehet fagyasztani s nem hat ki semmire. Akit esetleg erdekel a tilthato appok listaja az irjon privatot.
-
luosto
csendes tag
Helló Srácok!
Én is csatlakoztam a csapathoz, pár napja vettem egy CloudMibilt
Eddig móka, kacagás, nagyon szép és tökéletesen működik. Én eddig még a zenehallgatós bug-okat sem tapasztaltam, amikről korábban többen panaszkodtatok. Az akksi is jobban bírja, mint amire számítottam, pedig így az elején sokat nyomkodtam a kijelzőt. 
Az egyetlen, ami eddig kevésbé tetszett, az a képernyő forgatásakor az érzékenység. Néha kicsit lassan reagál, főleg bizonyos appok esetében. Ezen lehet vhogy segíteni?
Én is Expansys-től rendeltem, fehér színben, csomagban. Viszont nekem nem fehér tokot küldtek hozzá
A feketét pedig nem akarom használni, nekem pont a fehér tetszene. Valamelyikőtök, akinek szintén Krusell tokja van fehérben nem akarja elcserélni velem? 
-
peti85
senior tag
válasz
TaylorPro
üzenetére
Nekem Vikuiti ADQC27 fóliám van. A kivágás közel tökéletes, elég strapabíró is, amióta megvan a telefonom, azóta rajta van. Egy hajszálkarc sincs rajta. Elég drága volt, de nem bánom. Viszont figyelni kell, először elvileg ugyan ezt a típust rendeltem, de annak sajnos nem igazán volt jó a mérete, minden irányba kicsit kisebb volt. A kisebbnek barnás volt a csomagolása, a jó méretűnek viszont világos kék. Lehet, hogy hamisítják.
www.bedifol.com/products/screen-protectors/vikuiti-adqc27-2.html (mobilról nem tudok linket beszúrni) -
kriver
tag
Sziasztok!
Ma kipróbáltam az S500-at egy Delock MHL adapterrel. Rádugtam a TV két HDMI-jére is (adapterbe bedugtam a hálózati adaptert is) de nincs kimenő jel. Youtube videók szerint működnie kellene (a mobil doboza is ezt hirdeti) .
Valami ötlet? Talán a 4.1 frissítés okozhatja?
Előre is köszönöm! -
HawerKing
őstag
Letisztult

-
janes1976
őstag
válasz
HawerKing
üzenetére
Akko' jó.

Kényelmesen használható, penge kis alkalmazás, ennyi háttérképet még sehol se láttam eme telefonra (bármelyikre méretezi őket). Csak beállítja az ember, hogy milyen telója van és konkrétan arra a telóra való háttárképeket mutatja méretileg. Elmés ötlet. Magam is innen szoktam csemegézni, ha megunom az épp jelenlegi háttérképet.

Élő is van bőven, de azokat nem szeretem, mert úgy szívja az akksit mint a torkos borz a...
-
HawerKing
őstag
Esetleg valaki nemcserelne velem hatterkep packot? Van egy par megas gyujtemenyem amiben valogatott jo hatterek vannak, igazan jol mutatnak a cloudmobilen

-
HawerKing
őstag
Szerintetek lesz esetleg CloudMobile 2 ?

-
HawerKing
őstag
Hat nemtom hogyvagytok vele de kezd unalmassa valni, hogy semmi gond nincs ezzel a teloval s megy mint allat

Johetne mar egy nagyobb rendszerfrissites is csak az ujdonsag remenyei miatt is pl egy 4.3
-
BloodRay
veterán
Eddig is jó volt a telefon és az android is személyes favorit, de ennek nagyon örülök!

Link! -
TaylorPro
addikt
válasz
TaylorPro
üzenetére
Fent is van. Nem Brando Ultra Clear, de jó minőség nagyon. Erősebb mint a Krusell amit a telóval vettem. Laposabb, ez tetszik. Majd hosszabb távon fog kiderülni a tartóssága. 6db 1000Ft-ból, kiváló vétel. Picit keskenyebb mint az üveg, de nem vészes. Levehető, és újra felrakható, ragasztó mentes. Vizesen tudtam hibátlanul pormentesen felrakni. Van két db öntapadós fül amivel szépen levehető a fólia ha rosszul lett felrakva. Plusz 1db kosz eltávolító tapasz. Kivágásban még mindig a Brando az etalon.
-
TaylorPro
addikt
Beújítottam egy ilyet. Majd beszámolok. Kb egy hét alatt meg is jött.
-
darál0w
Jómunkásember
pixelhiba miatt vajon cserélnek?
elkezdett egyre több lenni, viszont nem látni csak fekete háttér és erős megvilágitás mellett
-
Szepi76
csendes tag
Nekem az első okos telefonom ezért nem tudok másról véleményt mondani. De mióta megvan egyre jobban szeretem napról napra mert probléma nélkül működik, árban elérhető volt és ráadásul gyönyörű is. A mérete meg hihetetlenül tökéletes. Kicsit féltem, hogy atya ég mekkora telefon és kellemesen csalódtam benne mert pont tökéletesen illik az életvitelemhez

-
janes1976
őstag
válasz
HawerKing
üzenetére
Azt is nézni kell, hogy egy ilyen hardverrel szerelt telefon mennyibe kerül. Azért a mi kis CloudMobile-unk még mindig a legjobb vétel (én 60-ért vettem csomagban, 3 hónapja), szét lehet nézni 60-ért milyen telókat árulnak. És egyetértek veled, hogy ez a telefon nem jön szembe veled, nem tucattelefon mint oly sok másik. Mégpedig azért nem, mert ugye itthon beszerezhetetlen, de ha veszi az ember a fáradságot (ahogy pl. én is tettem), simán meg lehet venni normális forrásból (lásd Expansys). A másik meg az, hogy nem fagy (nekem még nem sikerült ezt elérni) + nem csinál hülyeségeket. Egyszerűen csak szépen működik.

Azért baszki hozzátartozik az igazsághoz, hogy ha mi is rosszat fogtunk volna ki (nekem is elment volna a kedvem tőle), mi is leírnánk ezeket, amiket ő. Ilyeneket nem talál ki az ember. Én elhiszem neki, hogy nála ilyen volt, pont belenyúlt sajna.

-
HawerKing
őstag
válasz
buek1967
üzenetére
Hat szerintem meg ritka gyorsan talal poziciot a GPS ha bekapcsolod a Helyszolgaltatasoknal a "Ephemeris Download" opciot, ez alapbol kivan kapcsolva ezert talalt neked kicsit lassabban jelet. A masik meg szerintem a Google mapstol vannak sokkal jobb programok navigalni nem mintha a gmapsel bajok lennenek, s androidra a navigacios programok valaszteka sokkal bosegesebb mint wp re ez meg a masik.
Nalam meg az S500 sosem fagyott.Abban valoban egyet ertek, hogy egy nagyobb aksi elfert volna a CloudMobileba de azert igy sem onnyira veszes a helyzet. Hat igen eleg ritka telo de nekem epp ez tetszik benne, kivancsi vagyok kap e majd utodot mondjuk CloudMobile 2

-
buek1967
tag
válasz
BloodRay
üzenetére
Sziasztok, lehet, hogy tényleg rosszat fogtam ki. Üzemidő: full terhelés mellett az Acer 1%/percet veszített, L620 pedig 4-5 perc alatt merült 1%-t. GPS pár másodperc alatt offline működik (Here) Lumián, S500-on a google maps döcögős volt ehhez képest még neten is. Nekünk L620 még nem indult újra, nem fagyott, S500-nál az egy hét alatt egyszer volt akku ki-be. Mondjuk a mostani telóm (ATIV S) egyszer már újraindult magától, amikor külföldön vonaton ültem és 200 körüli tempónál vélhetően hálózatot/országot kellett váltania 2G-n lógva.
Az Acert ajánlom én is Androidos vonalon, jó az a nagy szabadság, sokkal több a kiváló ingyenes app (Norton Online Identity, Wuala, DRM-es Epub, Face unlock sajnos nincs WP-re, hogy csak néhány példát mondjak, ezek mind kiválóan mentek az Aceren) kár, hogy már egyre kevésbé kapható az S500! -
HawerKing
őstag
válasz
janes1976
üzenetére
Szerintem is ez lehetett.
Az aksi eleg jol birja ha kicsit is odafigyel az ember s ha bekapcsolja a Takarekos uzemmodot mint ahogy mar lentebb is kiveseztuk parszor, szerintem mas okos androidos telo sem sokkal birja tovabb mindegyiket nap vegere toltore kell rakni ha meg 30% is marad mert az mar nem bir ki egy napot. -
janes1976
őstag
Azért kurvára nem kéne általánosítani, hanem sztem te kifogtál egy rosszat, gondolom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BloodRay
veterán
válasz
buek1967
üzenetére
Hagyjuk már a hülyeséget... Nálunk is van Lumia 620 a családban és marhára nem jobb, max üzemidőre kicsit mint a Cloudmobile. Hol sokkal gyorsabb?? Mitől jobb a GPS?? Fotóban pláne nem jobb. A 620 kijelzője meg fasorban sincs(amellett hogy alapvetően nem rossz). Stabilitásról meg annyit, hogy a Cloudmobile még egyszer sem fagyott ki vagy indult újra, ellentétben a lumia 620-al, ami már többször is újraindult magától...
Komolyan elgondolkozom néha, hogy miféle Cloudmobile-t láttál te... -
buek1967
tag
L620 (a családban) és S500 (magamnak vettem) párhuzamos használata után: L620 jobb, sokkal gyorsabb, akkuban sokkal tovább bírja, GPS és fotó jobb, mint az S500. Kijelző a felbontás ellenére egálban van (az én szememnek). S500-ra egyértelműen több app van, FM rádió is előny, szerintem szebb is: ha ezek döntenek, akkor S500. Ha az előbbiek is fontosak, akkor szerintem ne cserélj! (n visszaadtam az Acert és WP8-ra váltottam, pedig van 3 olyan app is , ami fontos lenne és nincs jelenleg WP-re. De bőségesen kárpótolnak az előnyök. Pl. jobb hangminőség, GPS, stabilitás, gyorsaság, kamera és főként: üzemidő.
-
HawerKing
őstag
válasz
zkosaras
üzenetére
zkosaras
Sajnos semmi hír
maláj
Egy adatok törlést kell adni a kameránakbuek1967
Aki megtud barátkozni a zártabb wp vel annak nagyon jó, én személy szerint ha ujra wpre váltanék csak Lumia jöhetne szóba (már volt régebben egy Lumia 900am)Nemtudom hogy bírta neked olyan kevés ideig, nálam is wifi, bluetooth és gps bevan kapcsolva s kb 1-2 órát beszélgetek is mégis kibírja reggel 8tól este 8ig, sokszor 20százalékon van mikor töltőre rakom
-
buek1967
tag
válasz
BloodRay
üzenetére
Nálam - kis szünetekkel - reggel hattól kb. délig bírta. 3G, Net, GPS on, letöltés, email, kb. 20 perc telefon, ezért is küldtem vissza és rendeltem ATIV S-t. Ez nekem sokkal jobb. Este ilyen terhelés mellett még bőven van szufla. Árban 150 Euro (S500) vs 200 Euro (ativ), van ugyan különbség, de nekem már a gyorsaság miatt is megérte.
-
maláj
addikt
na mondom akkor a gebaszt ...
fényképezek az alap programmal, kép elkészül és alul látszódik az "ok" vagy az "újrakészítés"
ok-ra nyomva kilép a főképernyőre ...
újrakészítésnél csinálhatom a képet újra ...wtf ez a bug

-
zkosaras
aktív tag
Frissítésekkel kapcsolatban nincs új hír? 4.2-es, esetleg 4.3-as Jelly Bean? Utóbbival állítólag sokat javult az üzemidő, ami ennél a készüléknél sem lenne hátrány.
-
HawerKing
őstag
válasz
FrankóStein
üzenetére
KI:
-Beallitasok
-Hang
-Erinteskor rezegjen KIUi: meg csak most latom Ostag lettem

-
FrankóStein
aktív tag
Hali!
Nem töltöttem túlzottan sok időt a keresgéléssel, inkább megkérdem:
kilehet kapcsolni a rezgést amikor a gombokat nyomogatom?
Idegesít ha a vissza, home -ra állandóan rezeg... -
Koppy96
tag
Tuti az csinálja. Főleg ha tanuló módban van.
Én is használom, bár nem tudom hogy mennyit javított a dolgokon. De a lényeg, hogy egy napot simán kibír zenehallgatással, játékkal meg néha filmezéssel
Továbbra is elégedett vagyok vele, igaz még mindig nem értem miért nem tudtak belerakni egy 2000mAh-es akksit 
-
darál0w
Jómunkásember
Kis érdekességre lettem figyelmes...
Estére mostanában kikapcsolom a wifit, mert email, facebook....egyéb értesítések jönnek hajnalban is....vagyis kikapcsolnám, de nem tudom

Illetve kikapcsol, de vissza is kapcsol magától...hol 1 óra múlva, hol fél óra vagy több óra...teljesen rendszertelen. Ez másnál is előfordul?
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
FrankóStein
üzenetére
Na végre, sikerült feltelepíteni ezt a progit.
A Dalvik-cache törlés oldotta meg a gondot. -
HawerKing
őstag
Click UI az egyik legszebb tema

-
FrankóStein
aktív tag
Most sikerült végre valamire rájönni.
Ez a progi amit belinkeltem, csak ez nem akar települni.
Az az érdekes, hogy ennek egy régebbi verziója volt feltelepitve, leszedtem,
és ezt az új verziót akartam feltelepiteni, de nem megy...
Ekkor letöltöttem a régit megint, hogy akkor legyen fent legalább az, de mostmár
annál is ezt irja ki. Nem tudom egyiket se feltenni.
Most egy teljesen más apk-t is letöltöttem hogy kipróbáljam más progival is, hogy
ugyanezt csinálja e (általánositottam a két verzió sikertelenségéből), de ez simán
feltelepül, igy mostmár csak ez a progi nem akar visszatelepülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

akarmit csinaltam rohadtul melegedett, az aksi kb haromszor olyan gyorsan merult, idegesitett , hogy nem lehet a Rendszerfrissitesre rakeresni, idegelt a Super User a menuben, nemtudtam egy gyari progit sem torolni s meg folytathatnam.
amibe az eg vilagon semmit nemfogok belekutyulni
de most par honapig kiprobalom milyen az elet okostelo nelkul.
Most akartam UNROOtolni de mikor ramegyek kilep a programbol
most akkor hogy a faszba UNROOToljam? Nem mintha annyira zavaro lenne csak igy nem megy a Rendszerfrissites (mondjuk lehet mar nem is lesz, de engem akkor is zavar)

)
A feketét pedig nem akarom használni, nekem pont a fehér tetszene. Valamelyikőtök, akinek szintén Krusell tokja van fehérben nem akarja elcserélni velem?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)