Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeta7
csendes tag
Sziasztok !
Mostanában elég kihalt lett a topik: Remélem ez azt jelenti, hogy mindenkinek akinek még megvan,
rendben működik a telefonja.
Sajnos nekem, na nem a telefon, a saját headsetje megadta magát( alapvetően véletlenül összetörtem).
Tudtok ajánlani valami olcsót fülest, ami a telefont is tudja úgy vezérelni mint a sajátja ?Vagy ha valakinek a gyári felesleges, emberi áron eladná nekem?
Hogy on is legyek.Nekem az első hetekben , persze miután néhány progit telepítettem, minden különösebb
használat nélkül délutánra csontig lemerült. Próbáltam néhány más programmal növelni az akku időt, de talán még roszabb lett. Szóval -factory reset- és voala: ha nem nyüstölöm nagyon 25% lemerülés estére.
Úgy, hogy aki gondolkodik a gyári adatok visszaállításán bátran tegye meg . Sok bajtól megszabadítja magát.Nyilván előtte a fontos adatokat mentse le, és vegye ki a memkártyát.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest