Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
eziskamu
üzenetére
Miért milyen hardveres csilli villi felület nincs Linuxra? Sztem a legszebb a Linux-OSX, de mindegy, persze kicsit buherálni kell hozzá, ennyi.
Multimédia támogatottsága szerintem rendben van.
Megoldható a játék is Linux-on igaz Wine -vel pl, de aki akar vannak konzolok is (nem vészes az áruk), valamint nehogy már egy PC -nek az elsődleges funkciója a játék legyen. (sztem elégséges ez is)
-
Nowhereman
őstag
válasz
eziskamu
üzenetére
Hadd tamáskodjak ezzel. Az első baj, hogy alapvetően windowsra idomított embertömeg szabadul rá a linuxra, és nem ott találja a dolgokat, ahol megszokta. A fájlrendszer helyből ilyen. Mindenki helyből C:-t keres - hiába. Pedig a windows szisztémája esetén a swap partició hiányánál nagyobb szegénységi bizonyítvány már nem is kell. Hogy aztán sok program ide meg odarandít, nem oprendszerfüggő...
A windowsnak is ugyanúgy megvannak a saját buktatói, lehet hogy nincs sudo és terminál, de mikor nyakig kell turkálni a regeditben, és drivercleaner jellegű segédprogik nélkül még a drájvert sem lehet megújítani, akkor nem mondható, hogy a windows teljesebb lenne. Nem, szimpán csak természetesnek vesszük ezek használatát, aztán meg megijedünk, ha be kell pötyögnünk egy parancssort...
Mindkét rendszernek megvannak a dilijei, de a linuxét is ugyan úgy meg kell szokni, mint a windowsét. A Linuxot megtanulni semmivel sem fárasztóbb, mint a windows-ot.Saját tapasztalatból, meg a mióta a nénikéimnél a féléves winújrainstalokat megunva(kb. mindegyik második bájta valami kártevő volt) linuxot tettem fel, azóta szinte csak nősítés címén zaklatnak. Pedig náluk 0-bb júzerosztályt genetikailag sem lehetne kitenyészteni.
-
válasz
eziskamu
üzenetére
Pont ez az, hogy simán jogtiszta a cucc
Ha már nincs pénz.
Ja meg Linuxos szakik nem nagyon hiszem hogy szoktak pénzt kérni (illetve fórumokon ingyen segítenek).Ja ha meg valaki csak winnyózhoz ért, az mitől lesz "szaki"
Hülyére tudom röhögni magam, ha valaki informatikusként nem konyít minimálisan a Linuxhoz."még Windows-hoz szokott de egy picit tapasztaltabb felhasználók számára is"
Hát pont ez az, hogy tapasztalatlanabbaknak még inkább, mert nincs annyi zavaró elem, illetve veszélyforrás.Ja harvergyorsított felület meg előbb volt rajta, mint a winnyózon. Meg jobb is. Meg kevesebb erőforrással is megy.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha már nincs pénz.
Hülyére tudom röhögni magam, ha valaki informatikusként nem konyít minimálisan a Linuxhoz.