Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• eziskamu

addikt

válasz hcl #118 üzenetére

1: azért volt idézőjel, amúgy meg nem én mondtam róluk, hanem ők magukról :)

2: Pont baambano, vagy egy másik hasonló hevületű valaki mondta, hogy a telepítés szakember dolga :)

Én amúgy nem vagyok semmi jónak elrontója, csak nem szeretem a bambano féle játszuk az agyunkat féle dolgot. Az rendben hogy hülyeség (szerinted) az én registry ötletem (bár nem is annyira :P, persze csak a 4/5 linuxos közösség kapona ettől szívbajt, a többiek meg lehet lemodellezték/programozták és azért mondják, hogy hülyeség ;] ) , de a cikk létjogosúltságát nem tudom minek kérdőjelezte meg bambano.

Én még úgy telepítettem 2000 táján Debiant, hogy a feltelepített rendszeren kerestem a d: meghajtót, de nem találtam :DDD . Amúgy mit is tudhattam róla. A helyi könyvtárban semmi értelmes nem volt a témában, internethez meg nem 486-ossal kellett volna nekikezdeni, pláne hogy még telefonvonalunk se nagyon volt hozzá.
    Ja próbáltam segítséget kérni egy másik disztró telepítéséhez a számtechtanártól !!!!, mert nem tudtam, hogy működik a cd-ről történő bootolás (most már tudom, azon a gépen sehogy, floppyról kell kezdeni a dolgot, vagy spéci bootmanagert telepíteni)
    És mi volt a válasz?
    -Majd a Windows elindítja !
    :DDD

Új hozzászólás Aktív témák