Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
V.Stryker
üzenetére
idézet tőled: "fel akartam tenni az új ubi rc-jét": ez nekem rc. akárhogy is nézem.
az, hogy hibák vannak a disztrókban, nem ezen cikk újdonsága, tele van vele a net. helyesebb is lenne, ha ezeket a hibákat nem itt beszélnétek meg, hanem a disztróra jellemző szakmai topicban, mert ott fogja keresni mindenki, aki utánatok érkezik és hasonló baja van.A szakmai problémákon túl a cikk mondanivalója az, hogy legyen olyan a linux, amilyennek te akarod. Meg hogy másodhegedűs... ez a cikk fő üzenete, és én ezzel az üzenettel vitatkozom.
A könyvtárszerkezeten tényleg kár vitatkozni. Még az sem számít, hogy nekem tetszik-e vagy sem. Emberek összeszedték az érveiket, meghatározták a feladatokat, funkciókat, ez jött ki. Nem l'art pour l'art ilyen, hanem szándékosan.
"Az,hogy szerinted a cikk téves, nem is érdekel onnantól, hogy sokan ugyanezeket itt is megírták,hogy szintén belefutottak.": pedig kellene, hogy érdekeljen, mert azok a sokak, akikre te célzol, a te cikkedben is, mintegy mellékesként, felmerülő szakmai kérdésekről beszéltek, egyedül én voltam az, aki az alapvető üzenettel, hozzáállással vitatkozik. Persze mondhatod azt, hogy nem érdekel, ettől még a cikk nem lesz jobb és ettől még a hibákat ki fogjuk/fogom emelni. Ez is egyfajta egoizmus, hogy ha valaki nem azt mondja, amit hallani szeretnél, akkor az nem érdekel meg kussoljon... szoktál toporzékolni is hozzá?
A többiek csak azt mondták, hogy egy adott konkrét kérdésben problémájuk volt. A többiek nem mondták azt, hogy legyen minden linux ms linux vista. Másrészt meg a te cikked indította a topicot, veled kell vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Optiplex 7060 SFF I5-8500 16GB DDR4 256GB SSD w11 Készlet:10+ MONITORCENTER.hu ÁFÁS ÁR
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest