Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

LOGOUT blog

válasz V.Stryker #111 üzenetére

idézet tőled: "fel akartam tenni az új ubi rc-jét": ez nekem rc. akárhogy is nézem.
    az, hogy hibák vannak a disztrókban, nem ezen cikk újdonsága, tele van vele a net. helyesebb is lenne, ha ezeket a hibákat nem itt beszélnétek meg, hanem a disztróra jellemző szakmai topicban, mert ott fogja keresni mindenki, aki utánatok érkezik és hasonló baja van.

A szakmai problémákon túl a cikk mondanivalója az, hogy legyen olyan a linux, amilyennek te akarod. Meg hogy másodhegedűs... ez a cikk fő üzenete, és én ezzel az üzenettel vitatkozom.

A könyvtárszerkezeten tényleg kár vitatkozni. Még az sem számít, hogy nekem tetszik-e vagy sem. Emberek összeszedték az érveiket, meghatározták a feladatokat, funkciókat, ez jött ki. Nem l'art pour l'art ilyen, hanem szándékosan.

"Az,hogy szerinted a cikk téves, nem is érdekel onnantól, hogy sokan ugyanezeket itt is megírták,hogy szintén belefutottak.": pedig kellene, hogy érdekeljen, mert azok a sokak, akikre te célzol, a te cikkedben is, mintegy mellékesként, felmerülő szakmai kérdésekről beszéltek, egyedül én voltam az, aki az alapvető üzenettel, hozzáállással vitatkozik. Persze mondhatod azt, hogy nem érdekel, ettől még a cikk nem lesz jobb és ettől még a hibákat ki fogjuk/fogom emelni. Ez is egyfajta egoizmus, hogy ha valaki nem azt mondja, amit hallani szeretnél, akkor az nem érdekel meg kussoljon... szoktál toporzékolni is hozzá?

A többiek csak azt mondták, hogy egy adott konkrét kérdésben problémájuk volt. A többiek nem mondták azt, hogy legyen minden linux ms linux vista. Másrészt meg a te cikked indította a topicot, veled kell vitatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák