Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
idézet tőled: "fel akartam tenni az új ubi rc-jét": ez nekem rc. akárhogy is nézem. - Hány napja elérhető az új RC és mikor jelent meg a cikk ?
Ez csak egy friss példa volt, bár te körültekintés nélkül alig várod,hogy vitatkozhass valamin.Ha odafigyelnél, azt is megértenéd, bár az értelem osztásakor nem tudom hol álltál, hogy a cikk egy átlagfelhasználó és NEM programozó, NEM unix fejlesztő szempontjából íródott. Ezért, ahogy te is mondtad, leginkább olyannak való (szerencsére egyre inkább nem), akik konyítanak a programozáshoz, nem kell nekik grafikus felület és terminálból is bármit megcsinálnak, javítanak stb. És ezek az emberek nem az átlagfelhasználókhoz tartoznak, többek annál ezen a téren. De mivel én átlagos számítógép felhasználókról beszéltem, akik nagy része "windowsba született" ezért teljesen helyénvaló, hogy azok számára a linux még mindig egy másodlagosan felmerülő operációs rendszer. Ha úgy tetszik, másodhegedűs az átlagfelhasználóknak. Érted? És a cikkel nem azt szándékoztam közölni,hogy legyen olyan, amilyennek én akarom, hanem hogy ha néhány ilyen egyébként apró problémát nem elsőre bonyolult terminálos paranccsal kéne megoldani, akkor egy átlagfelhasználónak is, többek közt nekem is akár elsődleges operációs rendszer lehetne.
Az, hogy szerinted téves, engem még mindig nem győz meg, mert míg -ahogy ez kiderült- te egy professzionálisabb szintről látod a linuxos, addig én nem. Akkor vádolhatnál ezzel, ha valami windows fejlesztő lennék, aki belemártotta az arcát a linux kernelbe és kezdte fikázni. De valahogy te ettől nem vagy hajlandó elvonatkoztatni és azt erőlteted rám, hogy én bántom a linuxot, holott eszem ágában sincs. Inkább egy visszajelzés a fejlesztőinek, hogy jó munkát végeznek és már a hozzá nem értők is egyre több örömet látnak a használatában. Minden bizonnyal nekik is nagyobb megelégedettséggel szolgál, ha nem csak annak a szűk körnek fejlesztenének egy rendszert, hanem sokkal többen tudnák használni.
És ezt lehetne tovább ragozni. Hiszen ha minél szélesebb körben használnának linuxot, akkor annál jobban megérné ezeknek a köröknek linuxra programokat fejleszteni. Márpedig akkor sok sok linux fejlesztőnek sok sok munkája lenne, ami sok sok pénzzel jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Direct One (műholdas és online TV)
- BestBuy topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Óra topik
- További aktív témák...
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ez csak egy friss példa volt, bár te körültekintés nélkül alig várod,hogy vitatkozhass valamin.