Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
attila9988
üzenetére
ez az ükükükükunokájuk dologról eszembe jutott még egy (számomra legalábbis) felháborító kommunikációs forma: "kártérítést kérek mert második generációs holokauszt túlélő vagyok". Hát ja. Én meg 50-ik generációs honfoglaló, sőt 40-ik generációs tatárjárás túlélő. Kérek is mindjárt kárpótlást a mongoloktól

-
kcsa
veterán
Lejárt a szerkesztési idő, a lényeget meg kifelejtettem

Nem buta kliséket szeretnék én se puffogtatni, azt utálom - mégis ez lett belőle - hanem ha egyik oldal álláspontját kifejtjük, hallgattassék meg a másik is. Mondjuk a másik oldalra hamar rásütik hogy antiszemitaneofasisztanáci ha azt fejtegeti hogy a gazdasági és politikai hatalom hol összpontosul. Úgyhogy én itt be is fejeztem mielőtt banolnak, peace
-
kcsa
veterán
válasz
üzenetére
szívemből szóltál. Ja apró mellékszál hogy én fordítva gondolom, mint amit te mondani szerettél volna.
Ha Kertészt be lehetett hipp-hopp emelni tantervbe (mert valljuk be őszintén, nem sokan ismerték munkásságát a Nobel díja előtt, igazából nem is volt a tanterv része - hogy miért kapta, azt pedig nem vizsgáljuk), akkor Wass Albertet miért nem lehet? Picit demagóg dolog ez...
A "hazaáruló" jelzőt én speciel olyan "másképp gondolkozók" esetén olvastam idáig (bár nem vagyok nagy szélsőjobbos sajtófogyasztó) mint egykori köztársasági elnökünk leánya, aki feltűnően azon dolgozik több esetben, hogy kis hazánkat elítéljék mindenféle random okokból. Jogi aspektusból ez nem hazaárulás, de mindenki érti miért alkalmazzák a jelzőt.
Ha pedig annak a bizonyos országnak a befolyását, illetve annak okát keresed itthon, gondolkodj el azon, hogy a kommunista eszmék alapjait kik fektették le, és kik erőltették évekig ezt itthon is. Ja hogy nem a nyugati világ volt ez? Nyilván ezek inkább "megérzések" bár nálam tájékozottabb emberek alá is tudják támasztani egy-két elhallgatott érvvel. Ezt a gondolatot tovább fonva, sejtheted hogy a mai magyar gazdasági élet irányítása honnan történik zömében (zömében persze áttétesen).
A magyarországi zsidók pedig mindig éppen annak tüntetik fel magukat, aminek látszani szeretnének: "üldözött" népnek, vagy egy sima vallásnak. Ami éppen jobban jön.
-
kcsa
veterán
várjatok mindjárt... mindjárt meglepődök.. mindjárt... áh mégse

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózatokról alaposan
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Androidos fejegységek
- Direct One (műholdas és online TV)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest