Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kommunista eszmék alapjait? Hmm. tudtommal sem Marx, sem Engels nem volt zsidó.
Bizonyítani kéne, nem sejtetni. Csányi Zsidó? viktor zsidó? matolcsy zsidó? gyurcsány zsidó? szélesgábor zsidó?
Nem kell szélsöjobbos oldalakat olvasgaatni a nem ért egyet hazaáruló megnyilvánuláoskért, néha elég parlamenti közvetítéseket követni, vagy populáris portálok fórumaiba belesni.
A zsidók egy része nem mindkettö? Illetve a népcsoporthoz tartozó az a valláshoz is tartozik, szóval valóban mindkettö. S ha téged a hited miatt ér valami hátrány mondjuk Németországban, akkor azzal kezdesz el ugrálni, hogy magyar vagy?
Szerk.: másik oldal meg azonnal libsikommancs, zsidóbérenc armilyen érvelés helyett.
-
kcsa
veterán
Lejárt a szerkesztési idő, a lényeget meg kifelejtettem

Nem buta kliséket szeretnék én se puffogtatni, azt utálom - mégis ez lett belőle - hanem ha egyik oldal álláspontját kifejtjük, hallgattassék meg a másik is. Mondjuk a másik oldalra hamar rásütik hogy antiszemitaneofasisztanáci ha azt fejtegeti hogy a gazdasági és politikai hatalom hol összpontosul. Úgyhogy én itt be is fejeztem mielőtt banolnak, peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Apple MacBook
- Autós topik
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest