- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iszonyat drágát, nem is én vagyok a célcsoport, de piszok mód tetszik!
Jól felszerelt, tartós, és tök badass külseje van. -
Lewzke
őstag
csak én képzeltem el milyen egy ilyennel beballagni egyetemi előadásra vagy melóhelyre?
-
allinterez
csendes tag
Ez pont az a fajta cucc amit csak egyszer vesz meg az ember és utána élete végéig kitart
3 év szokásos Dell gar.... Minek?
-
Gusztáv
addikt
válasz
Retekegér #11 üzenetére
Hogy működjön gumírozott munkáskesztyűbe is, ha meg piszkos/olajos a kezed, akkor fogsz egy műanyag golyóstollat, stylist, valamit és azzal nyomkodod. Nálunk E6430 ATG-k vannak, ami átmenet a normál Latitude és e között. A kijelző a nyomkodást egész jól érzékeli, de pl elektronikus aláíráskor más kijön a gyengesége, elég nagy az érzékelés késleltetése, és elég "darabosan" digitalizál.
-
deja vu
addikt
Nekem csak az a furcsa, hogy a nagyobbik modell sem kérhető 1600x900-as panellel. Mondjuk az is lehet, hogy nem készült ilyen kijelző nagyobb felbontással. Attól függetlenül ezeknek a speciális szoftvereknek lehet, hogy jól jött volna, meg ez az a kategória ami nem frissül évente, két év múlva már lehetnek korlátai, bár ki tudja. Én nem értek hozzá, de jó cucc lehet.
-
SmOg
csendes tag
A 12"-os drágább lesz mint a 14-es?
-
Kronos3000
senior tag
Ez brutális lett,háborús sci-fi filmek jutnak eszembe róla...
-
oraihunter
aktív tag
Ahogy elnézem a masszívságuk, nem lenne jó ha akár az egyik is a fejemre esne. Talán a kijelző bennem sem törne el, de minimum a tekintetem bepárásodna.
-
abacsx
tag
Még jó, hogy lehet kapni. Azonnal veszek én is. Vajon kinek éri meg? Egyszerűbb lenne, ha pl cserélhető lenne a bele, a kaszni egy örök darab ugyanis.
-
kokyt
senior tag
válasz
Retekegér #14 üzenetére
Ha minden igaz, akkor új technológia, mégpedig ez: [FlatFrog Zero Air Gap]
-
xmaas
őstag
Durva gepek latszik hogy van anyag bennuk rendesen ,de sajnos az arat is jol megkerik
-
Retekegér
MODERÁTOR
És az miért előny?
Amúgy azért is érdekel, mert ugye elvileg Gorilla Glass is van rajta, és a rezisztív technológia egyik sajátja, hogy az érintést érzékelő fólia alatt van egy légréteg. Namármost a Gorilla Glass ennyire hajlékony, hogy a nyomáspont tökéletesen érzékelhető üveg+fólia alatt, vagy ez egy teljesen másfajta rezisztív technológia lenne?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Miért rezisztív a kijelző? Jobban kezelhető, ha netán piszkos lesz?
-
GeryFlash
veterán
Ez ilyen katonai célokra való cuccos?
-
bteebi
veterán
Nem dizájnbajnokok - persze nem is ez a lényegük -, de amúgy nagyon rendben vannak. Még az áruk se annyira vészes. Terepfestésű változata nem lesz?
-
nbg
senior tag
A cikk cimen sokat gondolkodtatok, mi?
-
r0ach
tag
A következő Bourne/James Bond filmben remélem találkozunk valamelyikkel
-
babkukta
senior tag
ezek aztán az aktatáskák!!!!
-
mindjárt kettőt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vallás
- További aktív témák...
- ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro SZÁMLA GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest