- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
iszonyat drágát, nem is én vagyok a célcsoport, de piszok mód tetszik!
Jól felszerelt, tartós, és tök badass külseje van. -
Lewzke
őstag
csak én képzeltem el milyen egy ilyennel beballagni egyetemi előadásra vagy melóhelyre?
-
allinterez
csendes tag
Ez pont az a fajta cucc amit csak egyszer vesz meg az ember és utána élete végéig kitart
3 év szokásos Dell gar.... Minek?
-
Gusztáv
addikt
válasz
Retekegér #11 üzenetére
Hogy működjön gumírozott munkáskesztyűbe is, ha meg piszkos/olajos a kezed, akkor fogsz egy műanyag golyóstollat, stylist, valamit és azzal nyomkodod. Nálunk E6430 ATG-k vannak, ami átmenet a normál Latitude és e között. A kijelző a nyomkodást egész jól érzékeli, de pl elektronikus aláíráskor más kijön a gyengesége, elég nagy az érzékelés késleltetése, és elég "darabosan" digitalizál.
-
deja vu
addikt
Nekem csak az a furcsa, hogy a nagyobbik modell sem kérhető 1600x900-as panellel. Mondjuk az is lehet, hogy nem készült ilyen kijelző nagyobb felbontással. Attól függetlenül ezeknek a speciális szoftvereknek lehet, hogy jól jött volna, meg ez az a kategória ami nem frissül évente, két év múlva már lehetnek korlátai, bár ki tudja. Én nem értek hozzá, de jó cucc lehet.
-
SmOg
csendes tag
A 12"-os drágább lesz mint a 14-es?
-
Kronos3000
senior tag
Ez brutális lett,háborús sci-fi filmek jutnak eszembe róla...
-
oraihunter
aktív tag
Ahogy elnézem a masszívságuk, nem lenne jó ha akár az egyik is a fejemre esne. Talán a kijelző bennem sem törne el, de minimum a tekintetem bepárásodna.
-
abacsx
tag
Még jó, hogy lehet kapni. Azonnal veszek én is. Vajon kinek éri meg? Egyszerűbb lenne, ha pl cserélhető lenne a bele, a kaszni egy örök darab ugyanis.
-
kokyt
senior tag
válasz
Retekegér #14 üzenetére
Ha minden igaz, akkor új technológia, mégpedig ez: [FlatFrog Zero Air Gap]
-
xmaas
őstag
Durva gepek latszik hogy van anyag bennuk rendesen ,de sajnos az arat is jol megkerik
-
Retekegér
MODERÁTOR
És az miért előny?
Amúgy azért is érdekel, mert ugye elvileg Gorilla Glass is van rajta, és a rezisztív technológia egyik sajátja, hogy az érintést érzékelő fólia alatt van egy légréteg. Namármost a Gorilla Glass ennyire hajlékony, hogy a nyomáspont tökéletesen érzékelhető üveg+fólia alatt, vagy ez egy teljesen másfajta rezisztív technológia lenne?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Miért rezisztív a kijelző? Jobban kezelhető, ha netán piszkos lesz?
-
GeryFlash
veterán
Ez ilyen katonai célokra való cuccos?
-
bteebi
veterán
Nem dizájnbajnokok - persze nem is ez a lényegük -, de amúgy nagyon rendben vannak. Még az áruk se annyira vészes. Terepfestésű változata nem lesz?
-
nbg
senior tag
A cikk cimen sokat gondolkodtatok, mi?
-
r0ach
tag
A következő Bourne/James Bond filmben remélem találkozunk valamelyikkel
-
babkukta
senior tag
ezek aztán az aktatáskák!!!!
-
mindjárt kettőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Debian GNU/Linux
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db elérhető még)
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest