Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvileg a rendszer(ek)/szoftver(ek)/játék(ok) vagy bármi(k) nem adott gépre / gépekre vannak írva , de aztán ki tudja... pl. észrevételeim szerint vannak pl. a Benchmarkok... na ott még nem láttam, hogy AMD verné az Intelt (azok is érdekes módon vannak megírva, erről ennyit - volt sok intelem és sok AMD -m is , nekem mind2 jó volt arra amire használtam)... de szerintem hagyjuk is, mert úgy bele bonyolódunk, hogy nem tudjuk hol a vége (vagy az eleje) annak a fonálnak..

Reklám és a tesztek (ami maga a "reklám")...teszt eredmények, legtöbb embernek ezek a mérvadók és elsődleges dolgok amit néznek és ami(k) alapján beruháznak alkatrészbe, vagy konfigba... (és az is meg van játszva, mint az életben minden más...)

Igen, sok esetben "user error" is jelen van...nem kis mértékben !
Sok gépet összeraktam már (DOS rendszertől kezdve Win10 -ig és Server platformokon át..), sok pénzt erre áldoztam és mindig tanultam és tanultam...tapasztaltam újabbnál újabb dolgokat (és ez csak jó) és volt sok gép amit nem magamnak raktam össze, szereztem be.. fast end (OFF)
L
-
-
Ez főként nem a hardver hibája , hanem az arra írt szoftveré (sajnos)

Vehet(sz) (bárki) akármilyen csúcs és hyper-szuper hardvert vagy konfigot (rakhatsz össze egyenként) ha a rá (vagy hozzá) írt program (ami nem arra van írva , csak úgy van valami...) nem fut megfelelően... összességében ütközések tömkelege van jelen.
/// röviden, tömören /// ez így van és ki tudja meddig lesz még így... ezt nem tudni.L
-
Köszi a cikket, remek volt olvasni !

L
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Arc Raiders
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 60 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest