Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz MaxxDamage #60 üzenetére
Az miért hibája a szoftvernek, ha a felhasználók által "mindenhez elég erősnek" tartott processzorok (négymagos i5/i7) nem elegek hozzá, hogy az elvárt sebességgel maximális beállításokkal fusson?
Szerintem ez teljes mértékben user error.
Röviden-tömören kíváncsiságból végigfutottam a hatmagosommal a füves pályán. Teljesen jól fut nálam, nem tökéletes, de elég sima. 2010-es megjelenésű processzor.... Majd csinálok egy FRAPS-log-ot is, ha időm engedi.(#61) Redneck: Mikor a hatmagosom kijött, még volt pletyka, hogy i9-nek nevezzék, mivel egy klasszissal erősebb cucc. Végül mégis i7 lett. Ahogy a notiknál is az i7 ugyanaz a kétmagos, mint az i5, csak egy fél hajszállal gyorsabb. Érdekes, nem? Pedig ez csak marketing.
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz MaxxDamage #60 üzenetére
Tisztában vagyok vele. Ezért írtam. Idegesítene ha egy i7-tel is lennének droppok. Márpedig lennének, a szoftverekből kifolyólag.
Egyelőre jegeltem a fejlesztést, bízom az AMD-ben, és abban hogy kialakul a Ryzen szépen. Jót tenne a piacnak játékos szempontból. Ez mondjuk nem azt jelenti hogy váltok, de jobb lenne előrébb lépni a 4C/8T prociknál.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest